Ana Menü

Akın'a Kanca

Başlatan 2 dia 2 muerto, Mart 28, 2007, 12:12:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2 dia 2 muerto

Yönetim, ara transferde Tigana'nın reddetmesi nedeniyle alamadığı İbrahim Akın için Milan Stepanov'u önerecek

Akın'a kanca

Yönetim, ara transferde Tigana'nın reddetmesi nedeniyle alamadığı İbrahim Akın için Milan Stepanov'u önerecek.

Trabzonspor'da Beşiktaşlı İbrahim Akın ile Stepanov takası gündemde. Bordo-mavili yönetim, ara dönemde renklerine katmak istediği ancak Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın kabul etmemesi üzerine transferi askıya aldığı İbrahim Akın için Stepanov'u önerecek. İbrahim Akın'ın süresiz kadro dışı kalması yönetimi harekete geçirdi.

Söz Stepanov'da
Trabzon 
Başkanı Nuri Albayrak ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in diyaloglarının iyi olması ve Akın'ın da Trabzonspor'a sıcak bakması nedeniyle bu transferin sezon sonunda gerçekleşebileceği belirtiliyor. Ancak İngiltere'den teklif alan Stepanov'un kararı bu transferi şekillendirecek.

Alıntıdır

ugur24

takas değilde kiralık olarak verilmesi en mantıklısı bence..

2 dia 2 muerto

Bence bu oyuncuya bir daha bu takımın forması giydirilmemeli yollansın.Stephanov gelirse ben dünden razıyım takasa

eRe

artık ıbrahım akından bıze yarar gelmez.aslında kımseye yarar gelmez
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

mdc

Şahsin 2 sene önce neler yaptığını ve neler yapabileceğini görmüşsünüzdür.
Formsuz oyuncuyu yollamak yerine onu kazanmayı tercih ederim.
HAYATTA BEŞİKTAŞ

[KralKartal]

ugrasildi duru ama olmadi..
adam kendini bitirdi
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

noumAyberk

İnş. bu haber doğrudur İ.Akın Beşiktaş formasını kaldıracak güce sahip bi futbolcu değil

mdc

Ahmet Yıldırım'ı hatırlatırım.
HAYATTA BEŞİKTAŞ

carsi52

Bence madem o kadar gönderilmesini istiyolar kiralık olarak verilmesi daha mantıklı.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

bencede ibrahim yeteri kadar sans gördü besiktasta.
adam olmayani,anadolu temizler
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

DIABLO

onu tek bir şekilde kazanırız kiraya vererek tamam iyi oyuncu ama şuan kapris çekilecek vakit değil
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

alper_1903

takas isi iyi bu admai chelsea de istemisti gelecegi acik
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

BerkAy1903

yazık oldu bea bu akına
19o3

freedom forever

yhaa gitsin aman gitsin lütfen gitsin hatta üstüne para verelim gitsin
git ibrahim akın git
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.