Ana Menü

Galatasaray Prandelli'yi Borsaya Bildirdi

Başlatan ilhan mansız_melis, Temmuz 03, 2014, 13:46:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Galatasaray tenik direktör Cesare Prandelli ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

İtalyan futbolcu ve hocalara karşı ön yargıarım var..

Bakalım bunu  ömrü ne kadar.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

prandelli'nin fio'da yaptıkları ortalamanın üzerindeydi ama gs'de ne yapacak bunu bilmiyorum.
milli takımın hocaları tembelleştirdiği bir gerçek.
yine de prandelli gs için mancini'den daha faydalı birisi buna eminim.

ERHUN

Burada ne yapar ne eder bilemem ama madem Prandelli gelecekti Mancini niye gönderildi diyenlere anlamıyorum. Tek benzer yanları vatandaş oldukları ülke.

Simurg

Ahahahah bosu bosuna aldilar bu adamı terimin bedduasi tuttu

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ilhan mansız_melis

Prandelli'nin gelmesi eleştiriliyor ama ben başarısız olacağını düşünmüyorum.

[KralKartal]

Italyan pek gitmiyor...futbol anlayislari farkli...

Bu kadroya seni beni koysalar, ilk 3. te oluruz... Prandelli ne yapar bilemem ama tek dedigim sey, gs yi luceden baskasi kurtaramaz... Yani zor bir sene bekliyor gibi gs yi.

Birviki maglubiyet ve Aysal istifa, Terim sesleri yukselecektir
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ilhan mansız_melis

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Vardir bildigi :) sutlarini izlemistir muhtemelen.. Kampa alsa, kampta top kalmiyacakti
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Galatasaray'da, teknik direktör Cesare Prandelli, Avusturya kampı öncesi 10 futbolcuyu gözden çıkardı.

Yeni sezon için kadro yapılanmasına başlayan sarı kırmızılı ekipte Sabri, Gökhan, Eboue, Engin, Dany, Ontivero, Kaan Baysal, Sercan, Yiğit, Endoğan Adili Avusturya kampına götürülmeyecek. Bu oyunculardan bazıları ile yollar ayrılacak, bazı isimler ise kiraya verilecek.

Ontivero, Endoğan ve Kaan Baysal'a gelecek tekliflere göre kiralık göndermeyi planlayan sarı kırmızılı ekip, geri kalan isimlerle önümüzdeki sezon yola devam etmeyecek.

Teknik direktor Prandelli özellikle stoper ve sağ bek mevkine transfer isterken  forvet konusunda da sarı kırmızılı yönetimden talepte bulundu.

Galatasaray'da takımdan ayrılan kaleciler Ufuk Ceylan ve Aykut Erçetin'in yerine de yerli bir kaleci  için girişimler sürüyor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

İş bilen adammış. GS'de kimler gereksiz deseler duyulacak isimler 3 aşağı 5 yukarı bunlar. Gençleri katmıyorum bu yazdığıma, çoğu forma şansı bulmadı, nedensizce milyon eurolar saçıldı kulübede-tribünde boş boş oturdu.