Ana Menü

KK Forum Cup 12 | basladı...| Şampiyon RCA, Kupa sk.bjk

Başlatan [KralKartal], Mayıs 22, 2014, 23:08:09

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

K.D

Haklısın abi defanslar kötü ama 3-5-2 denedik melisle 2 beraberlik 2 mağlubiyet aldık taktikte mi bir sorun oldu sence ne öneriyorsun?
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

El Maestro

Bana kalırsa sana 4-3-3 gitmez oyuncuyu al falan diye demiyorum, sebebide çünkü zaten defanslar kötü seninde dediğin gibi hemde az sayıda orta saha ile oynayacaksın ve 90+ birini veya yakın birini alsan bile geri kalan 2 tane orta saha oyuncusu için uygun oyuncun yok bence .. Ben 4-3-3 oynamıyorum ancak 1-2 maç oynadım mesela 4-3-3 ama Hamsik-Pogba-De Rossi ile hem ofansif hemde defansif açıdan güçlü orta sahalarla oynamak şart ..

O yüzden bence sana gitmez diye düşünüyorum sadece tahmin tabiki benim, ama şöyle bi baktım 3-5-2 en güzel gider sana gibi. Orta sahadakileride defansı destekle yap defansıda sağlama almış olursun mantıki olarak, forvet sadece atak zaten Cavani-Aubemeyang her türlü gol atar diye düşünüyorum..

Belki yanlış belki doğru ama kadrona bakınca ilk 3-5-2 taktiği geldi aklıma . Birde sihirli değnek etkisi bekleme takımdan 8 puanın var hemen her taktik oturmaz kolay kolay .  :)
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

K.D

@El Maestro tamamdır abi ben 4-3-3 e dönmüştüm ama senin dediğin gibi deneyelim bir de o zaman bakalım 3-5-2 yi emrecanı da ön liberoya koyalım diyorsun yami 😃

El Maestro

Ya şimdi öyle bir durum ortaya çıktı ki satmaktan vazgeçmek zorunda kalacam, sanki taktiğini değiştirmeye ikna etttimde sonra oyuncuyu satıyorum gibi oldu.  ;D

K.D

Alıntı yapılan: El Maestro - Haziran 11, 2014, 01:35:12
Ya şimdi öyle bir durum ortaya çıktı ki satmaktan vazgeçmek zorunda kalacam, sanki taktiğini değiştirmeye ikna etttimde sonra oyuncuyu satıyorum gibi oldu.  ;D
ehehe canın sağolsun be abi iyi niyetle yaklaştığını biliyorum ama böyle gözükmemesi içim gel biz şunu en son 13.5 e bağlayalım teklifi gönderdim sende emrecanı gönder bakalım ? :D

El Maestro

İyi madem öyle olsun 13.5'a verdim gitti.  :)

K.D

Eyvallah abi hayırlı uğurlu olsun :D @eRe şu defansları düşünebilirim ama çnce 4 satılık oyuncumda para kazanmam lazım ne diyorsun?

eRe

Alıntı yapılan: K.D - Haziran 11, 2014, 01:47:07
Eyvallah abi hayırlı uğurlu olsun :D @eRe şu defansları düşünebilirim ama çnce 4 satılık oyuncumda para kazanmam lazım ne diyorsun?

bende satılık oyuncu yok ya :D bende oyuncu alınması lazım transfer lazım :D ha takas+para önerileri olur o zaman düşünebilirim :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Santrafor aranıyor

Correa için yaşı nedeniyle 18.milyon euro luk teklif edildi , beklemedeyiz

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

Mesut özil kendi ayarında bir orta saha ile takasta kullanılacaktır. Eğer isteyen olursa tekliflere açığım
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

eRe

correa için 21 milyon nakit teklif edilmişti sanırım 18 kabul edilmez :)
www.erdemeksi.com

eRe

Alıntı yapılan: RCA - Haziran 11, 2014, 11:37:25
Mesut özil kendi ayarında bir orta saha ile takasta kullanılacaktır. Eğer isteyen olursa tekliflere açığım

fellaini + bir miktar para ya ne dersin
www.erdemeksi.com

K.D

@eRe satılık marin taarabt gökhan gönül var abi onlardan istediklerinle para verebilirim :D

eRe

daha düşük hepsi benim oyuncularımdan ya :D şuan bunun için geniş bir kadrom yok teşekkür ederim kemal ama transfer çalışmalarımız sonuçsuz kalmıştır ;D
www.erdemeksi.com

RCA

Alıntı yapılan: eRe - Haziran 11, 2014, 12:17:07
Alıntı yapılan: RCA - Haziran 11, 2014, 11:37:25

fellaini + bir miktar para ya ne dersin

Eyvallah erdem sağol teklif için :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.