Ana Menü

KK Forum Cup 12 | basladı...| Şampiyon RCA, Kupa sk.bjk

Başlatan [KralKartal], Mayıs 22, 2014, 23:08:09

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Alıntı yapılan: K.D - Haziran 01, 2014, 02:46:51
ya abi transfer listesi hariç nasıl transfer yapıyorsunuz ? Bem laxaltı aldım nasıldır bilen var mı :D

Bilet ayrıcalığı biz yapamıyoruz onu.

[KralKartal]

Varsa DEFANS isteen,  23 yasinda SANTON satilabilir iyi bir teklife...

Takas istemiyorum, parayi veren alir... 2 kere calistir 90 olur ozellik. Ona gore teklifle gelin... Nakit gerekiyor o nedenle satiyorum, sistem degisikligi yaptim.

Bilginize...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

Alıntı yapılan: ERHUN - Haziran 01, 2014, 12:17:59
ya abi transfer listesi hariç nasıl transfer yapıyorsunuz ? Bem laxaltı aldım nasıldır bilen var mı :D

2-3 video izleyerek bilet alabilirsiniz bedavaya

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

[KralKartal]

Transfer: Santon Busranin takimina 12.5 milyon euro karsiliginda satilmistir. Bilginize
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

K.D

Hadi bende taliptim abi santona neyse büşra ablaya hayırlımolsun ama defans satacak varsa almak istiyorum ben?
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

K.D

Alıntı yapılan: CR7 - Haziran 01, 2014, 18:12:03
Alıntı yapılan: ERHUN - Haziran 01, 2014, 12:17:59
o nasıl olacak?

2-3 video izleyerek bilet alabilirsiniz bedavaya

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

ERHUN

Bende bilmiyorum. Kaç tane video izlemeye çalıştım "oppss ......" diye hata verdi, anket doldurmak için mail meslek eğitim durumu falan kayıt oldum ama biletlerim kısmına baktığımda hep 0.

beckyZWICKY

kaşif ile 2 gün önce Soldado'yu transfer etmiştim.. 23kusur milyon euroya.. forvet bölgesinde yeterince iyi oyuncum oldugundan, asıl takviyenin geri bölgelere yapılması gerektiğinden SATIŞA ÇIKARDIM!!!!

aldığım fiyatın kusuratlarını sildim ve 23 milyon euroya satışa koydum..

gol sorunu çeken yada gol yollarında etkisini bir gömlek arttırmak isteyen olursa duyurulur efenim.. pazarlık payı yoktur.. sonuç itibariyle 2 gün önce aldığım fiyattan 500bin euro düşüğüne koydum.. normalde herkes aldığı paranında yükseğine koyar satışa.. o yüzden tekrarlıyorum pazarlık yoktur.. alacak olana şimdiden hayırlı olsun..

Soldado'nun gücü 90 yada 90kusurdu bilginize.. kaşifin önerdiği golcüdür... tekrar ediyorum; Neymar , Hulk ve geçen yılın gol kralı Correa gibi forvetlerim oldugundan dolayı satılıktır.. defans alabilmek için nakite ihtiyacım var..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ERHUN

@beckyZWICKY

Her turnuvada takıma ilk yazdığım futbolcum Hulk'u bu defa "farklı takım kurayım" düşüncesiyle almadım ama aramıyorum dersem yalan olur, Benzema'yla anlaşamıyoruz kadro dışı bırakmam yakındır. Satmayı düşünürsen talibim.

beckyZWICKY

@ERHUN

bizde yeşil adam ile anlaşma sorunu yaşarsak, bi satış söz konusu olursa ilk sana sölerim bugune kadar ki sahibi olduğundan :) bakalım şu bi kaç maç daha oynandıktan sonra gösterdiği performansa göre yaptırım uygularız :)

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

Sercan abi merak ettiğim bazı noktalar var. Forvet ihtiyacın yoksa neden 23 küsür milyon harcayarak Soldado'yu aldın ? Madem defans oyuncusu için paraya ihtiyacın var o 23 milyonu neden defans oyuncusu için kaşifte kullanmadın ? Teşekkürler. ;D

Bi ailem, bi Beşiktaş, bi de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

İyi kötü bir şeyler biriktirdim ama listede alacak adam yok. Takımda da çok eksiğim var, kupa maçı oynandığı için dinlendiremedim de. Saçma sapan adamlara para harcayacağım mecburen.

beckyZWICKY

3 forvet oynuyorum melis.. 1 tane yedek ama iyi forvete ihtiyaç var diye düşünüyordum.. defansım hucumun aksine tam zıt.. kötü yani.. bu parayla defans alsam daha hayırlı diye düşünüyorum..

bu 3lü forvetimde kesik olursa sakatlık yada cezalılık durumu olursa.. çift forvete dönerim öyle 2 forvetli bi sistemle 1-2 maç oynarım öyle idare edebilirim diye düşünüyorum..

her maç gol sorunu yaşamıyorum ama golde yiyebiliyorum.. mesela dün gece oynadığım son maçta.. bu maçtada 3 gol atabilmişim ama 3 golde yemişim.. defansa takviye yaparsam yediğim golleri minimuma çekersem lig benim için daha tatlı olacaktır.. sonuç olarak gol zaten atabiliyoruz.. tek sorun attığımız kadar yememek.. :)

yani düşünceyi değiştirdim.. 3lü forvetlerimde sakat yada cezalı olursa 2 forvetli sisteme dönüp idare edebilirim.. gol atmakta zaten sorun yok.. yemeyi azaltmak yeterli olacaktır istenilen sonuçları alabilmek adına :)

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

Cevabımı aldım teşekkür ederim ;D

Bi ailem, bi Beşiktaş, bi de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Besiktas1903 takımıyla Mehmet Ekici için görüştük ama önerdiğim bonservis bedeli ile istediği bedel arasında büyük fark vardı. Feda sezonunda olduğumuz için Meksika'nın Tigres UANL takımından yılların tecrübesi Carlos Salcido'yu renklerimize bağladık.