Ana Menü

KK Forum Cup 12 | basladı...| Şampiyon RCA, Kupa sk.bjk

Başlatan [KralKartal], Mayıs 22, 2014, 23:08:09

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Ahahahah

Eeeeyyyyy Volkan abi ;D

Bi ailem, bi Beşiktaş, bi de Sıla

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

K.D

Alıntı yapılan: NoPasaran - Haziran 18, 2014, 09:20:19
Kemal miting yapsan bağırırsın

"Bunlarrrr hep geriye gidiyor, bizim yolumuz hep ilerisi heppp"

;D
biz ki iktidara geldiğimiz de foruma 5 şeritli otoban yapacağız,elhamdülillah eski kafir adminler gibi olmayacağız! :D

I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

beckyZWICKY

80milyon euro civarlarında param var ve ben günlerdir transfer yapamıyorum bilet alamadığımdan dolayı..

ne şrefsizce birşey ya.. gelde ayar olma..  bu paralarla şimdiye kadar 3 bölgeyede en üst düzeyde 3 futbolcu alırdım EN AZ.. ve belkide son maçlarda kaybettiğim punların daha azını kaybedebilirdim belki..

hadi bunuda geçtim, geçmişte gözüm yok.. Bari şimdilerde alabilsem.. son 7-8 maçımı adam gibi istediğim şekilde kuracağım kadroyla oynayabilsem.. ama bizde şans yok işte..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

üye olmadığım site, indirmediğim program kalmadı ama yinede bilet wermedi şrefsiz oyun..

uyuz oldum Kredi kartımla ödeme yapıp 94günlük bilet aldım anasını satim ;D ;D

Forvet-Ortasaha-Defans-Kaleci..

her gün 1 bölgeye olmak üzere her gün 1 tane gücü 90üzeri olan oyuncu takımımıza katılacaktır..

ilk olarak bu gece Forvet hattımıza 90+ sürpriz bir isim gelecek.. bZ SK ;D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

K.D

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Haziran 19, 2014, 02:48:21
üye olmadığım site, indirmediğim program kalmadı ama yinede bilet wermedi şrefsiz oyun..

uyuz oldum Kredi kartımla ödeme yapıp 94günlük bilet aldım anasını satim ;D ;D
ahaha abi bunlar hep para tuzağı bak bileti vermemişler aldırmışlar zorlar bak :D

NoPasaran

Kadromuzu düzeltene kadar lig bitti arkadaş.

İstediğim kadro yapısı için 2 hafta daha var ama bu saatten sonra her maçım sürpriz bitebilir ;D

Ayrıca Resul o nasıl kadro ya , oha ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

sırf biletim olmadığından dolayı

L.Lopez  21.850.000 €
Ospina   25.000.000 € + Tolga Zengin
Pastore  35.000.000 €
Soldado  21.400.000 €
Rafinha   17.000.000 €

alarak transfer gerçekleştirebildim
ha bilet olsa yine şampiyon olamazdım ama belki kupa da finaldeydim ve en azından orta sıralardaydım
adil olmadığı bazı şeylerin ortada ne yazık ki bileti olanla olmayan arasında ama bilete para verenler para verdim oyundan zevk almak için farkım olsun istiyorum der ona da saygı duymak düşüyor tabi ki bize
ama arasıra sinir oluyorum bende
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

SeTha

1. Ligin ilk devresinin sonuna kadar kaşif ile transfer yapılabildiğini bilmiyordum. Çünkü daha önceden oynadığım fantezilerde kaşif ile transfer yoktu. 2.devre başlangıcında keşfettim. :)

2. Bilet gününe para vermiyorum ama bedava almak normal şartlarda çok zor. Bu yüzden Mozilla firefox kullanıyorum. Ona da ismini hatırlayamadığım bir ip değiştirme eklentisi var, o yüklü ve hollanda, amerika ve ingiltere serverlerinden bir sürü video çıkıyor. Üstelik bazı videolar 3 bilet günü birden veriyor ve birkaç sefer çıkıyor. Sadece birkaç saat uğraşıp 46 bilet günü aldım :D

NOT: Hideman, beartunnel tarzı ip değiştirme programlarını kullanmanızı önermiyorum. Bu sefer hesap içindeki reklam sponsorları sizi banlıyor.

3. @Ere arkadaş soldadoya 21400000 verdim diyorsun ama ben de onu 23500000'e almıştım. Yani sadece gönüller hoş olsun diye zararına sattım aslında. Üstelik sana satarken de elime geçen %10 eksiği oluyor. Yani ben 19000000 küsur elde ettim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SeTha

Eklentinin ismini hatırladım. ANONYMOX

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

Alıntı yapılan: SeTha - Haziran 19, 2014, 14:45:51
1. Ligin ilk devresinin sonuna kadar kaşif ile transfer yapılabildiğini bilmiyordum. Çünkü daha önceden oynadığım fantezilerde kaşif ile transfer yoktu. 2.devre başlangıcında keşfettim. :)

2. Bilet gününe para vermiyorum ama bedava almak normal şartlarda çok zor. Bu yüzden Mozilla firefox kullanıyorum. Ona da ismini hatırlayamadığım bir ip değiştirme eklentisi var, o yüklü ve hollanda, amerika ve ingiltere serverlerinden bir sürü video çıkıyor. Üstelik bazı videolar 3 bilet günü birden veriyor ve birkaç sefer çıkıyor. Sadece birkaç saat uğraşıp 46 bilet günü aldım :D

NOT: Hideman, beartunnel tarzı ip değiştirme programlarını kullanmanızı önermiyorum. Bu sefer hesap içindeki reklam sponsorları sizi banlıyor.

3. @eRe arkadaş soldadoya 21400000 verdim diyorsun ama ben de onu 23500000'e almıştım. Yani sadece gönüller hoş olsun diye zararına sattım aslında. Üstelik sana satarken de elime geçen %10 eksiği oluyor. Yani ben 19000000 küsur elde ettim.

soldado konusunda teşekkür ederim iyi niyetle yaklaştığın için benim o fiyatlarda verdiğim örnek kaşif sayesinde o güçteki oyuncuları daha ucuza bulabilecek olmamız yani zaten kimse satmıyor oyuncu isteyen uçuk rakamlar istiyor nedeni de kaşif
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

K.D

Şu maçta veli ve can sakatlandı mangulu kırmızı kart gördü bütün bunlara rağmen 2-1 kaybetmişim inşallah son haftalarda daha iyi olucaz :D

[KralKartal]

5-0 gibi farkli skorla lideri yenmek guzel oldu,sampiyonluk yolu her seneki gibi benden gecer..

:)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

SeTha

Evet ya çok pis yenildim.