Ana Menü

KK Forum Cup 12 | basladı...| Şampiyon RCA, Kupa sk.bjk

Başlatan [KralKartal], Mayıs 22, 2014, 23:08:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

@Simurg yok sen niye çıkasın, geçen turnuvada da yoktun. Ben çıkabilirim sorun olmaz samimiyim bunu yazarken, bir oyun için alınganlık falan da yapacak değilim. Son 3 turnuvada yer aldım. Ama kafamıza göre girmemezlik yapmayalım, bu arada sabah burada daha çok mesaj vardı @NoPasaran başka bir lige girmiş galiba öyle yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Baya karışmıştı gece burası.

Simurg

@ERHUN ben gönüllü olarak çıkıyorum zaten ofmde de iddalı değilim forum ortamında olduğu için katıldığım bir oyun zaten bende samimi söylüyorum çıkmana gerek yok.
başka zaman katılırım herhangi bir problem yok yani başvurumuda ypamamıştım zaten bir daha silinmenize lig kapatmanıza, istifa etmenize gerek yok.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Sorun neden çıkıyor çünkü sorulmadan yapılıyor..

Mesela 14 takım muhabbeti nereden çıktı.

Benim 20 takım önerim neden red edildi*

Bilen varmı merak ediyorum..

Ben bu sorunun yaşanacağını ta o dakikadan anlamıştım.

O beğenilmeyen ürdünlü suriyeli jamaikalı adamlar olmasaydı ben geçen sene 8-9 puan fark atmış olurdum..

Bunları görmeden durup dururken sistem değişikliği yaplıyor..

Onuda geçiyorum Misair yahu benim arkadaşlarım.Buradan onay almadan adamları çağırdım mı.. Bu forumdaki uyelerin umrunda olmazken adamlar twitterdan yazdıklarıma cevaplar verecek kadar da oyunlailgililerken..

En kolayı..Volkanın arkadaşlarını kabul etmeyelim..

Bence en son düşünülmesi gereken şık ilk önce düşünülünce sorun olmaması imkansız..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Kim neden cikiyor anlamadim, Volkan cikti yer acildi,  bu sekilde cozum oldu, cozum sayilmaz ama oyle karar verdi volki, herkes gonullu olmasi guzel birsey. Ama okumadan eski konularida acmayin bu sekilde, olay buyuyor...Buyumesinede gerek yok

olayi buyutmeye gerek yok, alt ustu bir oyun, hala ayni konular mi devam ediyor anlamadim...

sayim basta yanlis yapildi, takim ona gore secildi, hata uzerine hata oldu...dogru olsaydi sorun olmazdi, zaten hata bir yerden baslayip zincirleme devam eder.
Bir dahakine ders aldik...

Herkese basarilar dilerim, oyunu oyun tadina oynamaniz dilegiyle..

saat 22.00 takimlar onaylanacak
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ERHUN

Sorunun halledildiğini görmemiştim.
Lanetli lig hâline geldi son 2 kupada. :)  Hep bir aksilik. Neyse bu akşam 10'da başlıyoruz o zaman. Herkese başarılar.

eRe

muhtemelen 10 a yetişemeyeceğim ama 11 gibi gelir takımımı kurarım artık :) biraz oyuncu bırakırsınız bana umarım ;D ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Simurg

Tüp, ekmek kuyruğu gibi olur inşallah alacağım futbolcuları almazsınız

BEŞİKTAŞK

ilhan mansız_melis

Drogba'yı mutlaka alın. Ne zaman kadroma katsam en az 10 gol attı. Ospina'yı da yedekte tutabilirsiniz. Antremanlarda rahatça geliştiriyor seviyesini.

Benden ufacık bir tavsiye size :)

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

K.D

Şimdi saat 10 dan sonra mı oyuncu almaya başlıyoruz? bana henüz beklemede yazıyor onay gelmemiş? Bide bu oyunculrın direk ismini yazıp alıcaz mı yoksa karşımıza bir transfer listesi çıkacak biz oradan mı seçeceğiz?
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

Simurg

10'da hepsi onaylanacak, sonra takım seçiceksin isim aratarak alabilirisin oyuncuları

BEŞİKTAŞK

CR7

ismini yazıp da alabilirsin listeden seçip de alabilirsin. 20 oyuncu alacaksın 175.000.000 € ile
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Bu defa farklı takım kuracağım, önceki kupalarda almadığım futbolcuları alacağım.

Simurg

BEŞİKTAŞK

K.D

takımımızın adı ne olacak kendi kayıt adımız olacak dmi? bide oyuncuya değerinden düşük yada kafamıza göre para teklif edebiliyormuyuz yoksa belli parayu verip hemen alıyormuyuz? son olarak bütün takımı tanınmış oyunculardan kurmak mümkün değil dimi :D
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)