Ana Menü

KK Forum Cup 12 | basladı...| Şampiyon RCA, Kupa sk.bjk

Başlatan [KralKartal], Mayıs 22, 2014, 23:08:09

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

@K.D

illa oyundaki güç puanı yüksek olan oyuncu, iyi oyuncu diye birşey yok.. çok lig cok sezon oynadım bu oyunu ama gücü 90 kusurlarda olan ile 83 gücü olanı yanyanada cok oynattım ama bi cok sefer 80kusurluk cok daha iyi oynadı ve goller attı.. en basit örnek; çift forvet oynuyorum; 90kusur güçlü forvetim 3 gol atabilmiş.. 83lük forvetim 14 gol.. vs gibi şeyleri cok gördüm.. 90gücü olan Soldadoyu sattım 83 gücü olan Correa'yı oynatıyorum banko diye.. cunku daha verimli daha cok gol atıyor..

ve geçen oynadığımız lig senin olmadığın ligde 100 gücü olan forvetler çok varken o ligde; Gol kralı Correa oldu.. ve gücü 83..

tabii ki güç puanıda önemli ama iyi oynuyorsa gol atıyorsa bi oyuncu, gücü az diye kesme onu..

en yakından bir örnekte vereyim.. yani şuan oynadığımız ligden ve takımımdan;

Hulk = oynadığı maç: 8  , Attığı Gol: 3

Correa = oynadığı maç: 8  ,  Attığı Gol: 6

:) :) Hulk'un gücü 94 , Correa 83 :)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

K.D

I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

K.D

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Haziran 04, 2014, 23:55:38
@K.D

illa oyundaki güç puanı yüksek olan oyuncu, iyi oyuncu diye birşey yok.. çok lig cok sezon oynadım bu oyunu ama gücü 90 kusurlarda olan ile 83 gücü olanı yanyanada cok oynattım ama bi cok sefer 80kusurluk cok daha iyi oynadı ve goller attı.. en basit örnek; çift forvet oynuyorum; 90kusur güçlü forvetim 3 gol atabilmiş.. 83lük forvetim 14 gol.. vs gibi şeyleri cok gördüm.. 90gücü olan Soldadoyu sattım 83 gücü olan Correa'yı oynatıyorum banko diye.. cunku daha verimli daha cok gol atıyor..

ve geçen oynadığımız lig senin olmadığın ligde 100 gücü olan forvetler çok varken o ligde; Gol kralı Correa oldu.. ve gücü 83..

tabii ki güç puanıda önemli ama iyi oynuyorsa gol atıyorsa bi oyuncu, gücü az diye kesme onu..

en yakından bir örnekte vereyim.. yani şuan oynadığımız ligden ve takımımdan;

Hulk = oynadığı maç: 8  , Attığı Gol: 3

Correa = oynadığı maç: 8  ,  Attığı Gol: 6

:) :) Hulk'un gücü 94 , Correa 83 :)

tamamdır abi haklısın o yüzden mesutu sattım zaten ama bu adam iyi golcü mü
Bilmiyorum ki ben öncede oynamadım oyunu siz ne diyorsunuz? :D

CR7

satmıyorum artık Kemal vazgeçtim
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

;D ;D

Bi ailem, bi Beşiktaş, bi Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

eRe

arkadaş en çok o correa yı alamadığıma üzüldüm ki bence her sezon banko oyuncumuz o olacak çünkü cidden çok ucuz ve geçen sene bende ibra yı kesmişti ki ligin ilk yarısında hiç oynamadan sadece 15 maçta gol kralı oldu.
tahminim oynarsa bu senede gol kralı olacaktır ki
demek ki bu oyunun özel yetenekli oyuncularından biri demektir bu da

correa yı satacak varsa sırf takımımın ruhu isminin bende ki değeri için ne olursa olsun alacağım diye düşünüyorum
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

K.D

Alıntı yapılan: CR7 - Haziran 05, 2014, 00:13:49
satmıyorum artık Kemal vazgeçtim
hayda daha oyunu ilk kez oynayan bu kemal kardeşine sen niye şimdi böyle yaptın yiğit abi valla üzüldüm şuan :(

NoPasaran

;D

Kemal gelme gaza ;D

90 lık oyuncuyla 80 lik oyuncu bir olmaz :D

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

ya kadro derinliği kalmıyor diye düşündüm sonradan.

K.D

Hayda bak adminim başka diyor sercan abi başka diyor o zaöan sen sat adminim 90lık bi adam bana :D canım sağolsun @CR7 problem yok

ERHUN

Sonunda bilet günü olayını başardım. Hep biletler->bedava bilete girip orada anket, video falan deniyordum olmuyordu. Ana menüde yana çıktı orada izledim oldu. Kuzeye bir kaşif yollayayım belki Yura'yı bulur.

ERHUN

Uzun bir aradan sonra galip gelmek güzel. Evimizde Kardemir Maestro'yu 3-1 mağlup ettik. 11'de Berardi'yle öne geçtiler. 25'de Oğuzhan, 31'de Vladislav Kulik ve 32'de Arda Turan'la 3-1'e getirdik.

İlk keşfin heyecanıyla listeye gelen Dame N'Doye'yi transfer ettim ama pişman oldum. Günlerde listede duran Souleymane Camara'dan artısı yok hatta Camara daha bile iyi. Hemde daha ucuzdu.

El Maestro

Kazansam 16 puan oluyordum liderle 1 puan kalıyordu kötü oldu bu mağlubiyet .

Geldin patlıyacak günü buldun @ERHUN sende.  :D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

Gerrard'ı aldık.
Ben başkasını bekliyordum ya :(

El Maestro

@CR7

1 gün önce ben gönderdim Gerrard bekliyordum bulamadı sana bulmuş .  :(
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~