Ana Menü

KK Forum Cup 12 | basladı...| Şampiyon RCA, Kupa sk.bjk

Başlatan [KralKartal], Mayıs 22, 2014, 23:08:09

0 Üyeler ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Sabah erken kalktım derse gideceğim için, bir bakayım dedim belki Yiğit'in bahsettiği defans gelir diye ama van Ginkel gelmişti ortasahaya adam gerekmediği için almadım. Listeyede kimse düşmüyor, defans veya forvet satmayı düşünen varsa görüşebiliriz (85+ oyuncularla ilgileniyorum).

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: K.D - Haziran 02, 2014, 09:20:07
@beckyZWICKY ben bugün baktım soldado yoktu abi satılmış galiba o yüzden bir orta saha oyuncusu aldım umarım benim için kaldırmamışsındır öyleyse çok üzgünüm parayı bir an önce biriktirip alırım öyle bir durum olduysa?zaten duruma göre hala 1 forvet 1 defans almayı düşünüyorum ama ileride.                   

Bu arada cedricspor bugün 3-1 gibi net bir skorlar deplasmanda güçlü ekip kütahyayı yendi bu ilk galibiyetten dolayı öğrencilerimi tebrik ediyorum çünkü defansta gökhan,malgerejo ortada özil,taarabt,marin gibi isimler yoktu ama gençler daha çok iş gördü tekrar teşekkürler :D

yok kardeşim çekmedim.. A.R.A.S diye birisi almış transfer listesinden oyuncuyu :)
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

K.D

İyi abi o zaman hayırlısı olsun bakalım :D
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

El Maestro

Gece Brezilyaki defans gelcek arkadaslar lutfen almayin :) kasif işi nasilmis bakalim bizde :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

beckyZWICKY

Rafinha'yı satmaya karar verdim.. defans için para lazım.. defans hattımda 1 tane iyi oyuncu yok..

Rafinhayı tanıtacak olursak (tanıtıma gerek yok aslında bilinen bi oyuncuda, adettendir ve oyun tanıtımı yapak :D )

Rafinha ortasahanın heryerinde layıkıyla görev alabiliyor.. kendisi 90 gücündedir.. ve sadece 21 yaşındadır.. antreman gelişimine inanılmaz açıktır.. kısa sürede inanılmaz gelişir.. 1 antremanda 2 puan birden alması sıkça denk gelebilir.. bu özellikleri seçip kaşif ile birini almaya kalksanız bile hepsi birarada olması çok zor olacaktır.. hem bu özellikler hemde yaşı böylesi genç çok çok az oyuncu var.. mevcut olanlarda alındı lig başında takımlarca zaten..

çok aşırı bir para beklemiyorum.. tek istediğim HAKKI.. tüm bu özellikleri vs gözönünde bulundurup bir teklif yapınız..

İlk alma hakkını @RCA ya verdim.. ortasaha aradığını gördüm ve kendisine ilettim.. resul muhtemelen bu gece yada yarın erkenden dönüş yapacaktır.. almak isteyen teklifini sunsun.. duruma göre geç olmadan yanıt vereceğim.. :) bZ SK

unutmam gereken..

beckyZWICKY

.

.                        ***Kamuoyu Bilgilendirme Duyurusu***

Teknik patronumuz ve basın sözcümüz Sn.Sercan ÖZTÜRK'ün resmi siteden(kralkartal.net) yaptığı açıklamada; Görsel ve yazılı medyada yer alan hiç bir transfer görüşmelerimiz yada ilgilendiğimiz yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Medyada sıkça bunun dile getirilmesinden dolayı böyle bir açıklama yapma gereği duyuyoruz bZ SK olarak.. ve tüm kamuoyunun transfer haberleri dair tüm gerçek bilgi yada duyuruları resmi sitemiz dışında hiçbir basın yayın organına itimat etmemelerini önemle rica ederiz..

Bu açıklama vesilesi ile de taraftarlarımıza bir müjdeyi borç biliriz; Taraftarlarımızın süperyıldız transferi beklediğini bildiğimiz aşikardır. Biz taraftarımız ile varız ve yarın gece taraftarlarımıza bir sürpriz yapıp bomba bir transfer gerçekleştireceğiz. şuanda ismi sır gibi saklanan süperyıldız ile görüşmelerimiz devam etmektedir. yarın gece özel uçağımız ile istanbula getirmeyi planlıyoruz..

Saygılarımızla, bZ SK.

;D ;D ;D ;D ;D ;D

unutmam gereken..

CR7

benim getirdiğim alınmasın da sercan. :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

ya yiğit yanılmıyorsam, kaşifi gönderdiğimizde ertesi gün o oyuncu kendiliğinden transfer listesine eklenmiyor benim hatırladığım ve bildiğim? Bildirimlerde kaşiften gelen bildirime tıklayınca oyuncu transfer listesine eklenmiyormuydu? yani eğer benim hatırladığım gibiyse zaten karışıklık olma şansı olmaz?? tıkladığımız an oyuncu düşer ve ilk sen görür alırsın..?

eğer böyle değilse, bizde prensip anlaşmasına varalım ve birbirimizin oyuncusunu almayalım.. seçtiğimiz oyuncunun özellkleri para miktarı bölgesi ve hangi ligden oldugunu falan söleriz birbirimize ve birbirimizin oyuncusunu yanlıslıkla almamış oluruz??

ama umarım benim hatırladığım gibidir ya :D

unutmam gereken..

CR7

öyle de ya aynı oyuncu bulunursa?
dün geceden beri bekliyorum valla. zaten hazard gitmiş bunu da kaptıramam

beckyZWICKY

hangi lig ve para limiti belirledin mi? şu kadar miktar ile bu kadar miktar arası vs?

ayrıca; aynı oyuncuda mı buluyo 2 ayrı takımın kaşifi yahuuu ne saçma bişey yapmışlar.. sistemsel hata resmen.. oyunda BUG var ;D ;D

unutmam gereken..

CR7

25-30 arası.
ingiltere
bilmiyorum işte

beckyZWICKY

hadi ya. bende ingiltereye yolladım ve 26milyon ile 38 milyon arası fiyat şeysi koydum..

neyse 30milyonun üzerindeyse benim oyuncudur.. 30milyonun üzerinde değilse aynı oyuncu olabilir ;D ;D ;D

keşke yazsaydın.. ispanyaya yollardım kaşifi bilseydim seninde bu şeklde yolladığını.. :S

bilet hakkım bitcek bu gece.. bidaaki bileti ancak yarın geç saatte alabilirim sanırım. .haliyle oyuncuyuda.. bedava biley şeysini videodan alıyom arada denk geldikçe.. gece maçtan sonraki saatlerde geç saatlerde video şeysi olmuyo benim hatırladığım.. bi cok sefer denemiştim.. :S

unutmam gereken..

CR7

beckyZWICKY

yaş yok.. belirttiğim şeyler sadece;

Lig=ingiltere

Fiyat= 26-38 milyon arası

Mevkii= Orta Saha

bu 3ünü seçtim sadece..

unutmam gereken..

CR7

belki aynı bulmaz. benim 20-24 yaş arası