Ana Menü

KK Forum Cup 12 | basladı...| Şampiyon RCA, Kupa sk.bjk

Başlatan [KralKartal], Mayıs 22, 2014, 23:08:09

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

@IL Capitano

abim maç kadrosuna yedek oyuncuları almamışsın gözünden kaçmış ve gördüğüm kadarıyla kimsede farkedip uyarmamış.. Yiğit özel antreman aldığını görebildiğine göre casus ile bakmış benim bunu baktığım maç listene.. oda fakat bunu farketmemiş veya söylemeyi unutmuştur diye sanıyorum... neyse ilk maç için artık çok geç.. 10 dakika içerisinde maçlar oynanıp sonuçlar belli olacak ve sen online olmadığına göre bu maç böle geçecek.. umarım bu maçta sakatlık yaşamassın :D :D

2 forvet - 2 orta - 2 defans - 1 tanede kaleci yedek koymalısın abi maximum.. her bölgeye 1tane koysan bile olur..

maç esnasında performansı cok düşük olan formu düşük olan oyuncun oldugu zaman sistematik teknik direktörün maç oynanırken oyuncu değişikliği yapabiliyor..

yada DAHADA ÖNEMLİSİ; olası bir sakatlıkta, sakat oyuncun yerine bir oyuncunun oyuna girebilmesi için YEDEK KOYMAN GEREKİYOR.. ve bu oyunda sakatlıklar çoğu zaman yaşanıyor maçlarda.. yani kısaca cok önemli bir unsur bu konu abi.. unutmayasın :)

tam bilmiyorum bu konuyu ama böyledir düz mantıkla.. sonuçta 18 kişilik kadro belirleme şeysi o olay.. 18 kişilik kadro dışında olanlar maça dahil olamıyorlardır sanırsam öyledir diye şey ediyorum.. garanti olması için sen al yedekleri abi ;D ;D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

harikaaa..

lige galibiyetle başladık.. Güzel ve üstün bir oyunu skora yansıtmayı başarıp galibiyetle lige merhaba demişiz..

Skor: 2-1

Goller;

bZ SK takımı adına: Bale ve Hulk

Maestro takımı adına: Hamsik

unutmam gereken..

CR7

Özel antrenman aldığına casus ile bakmadım.
kullanmadım bile.
telefonda bildirim olarak geldi gizli antrenman almadığından.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

cem abi oyunda daha; tabiri caizse acemi.. yani yeni başladığı için.. pek fazla rakibi incelememişsindir diye gözden kaçmıştır diye sanmıştım ama sen birazcık bile incelememişsin ;D ;D ;D ahahah

unutmam gereken..

beckyZWICKY

haydaaa.. yarın gece de zor maç.. zor deplasmana gidiyoruz.. ilk 2 haftada 2 derbi mi olur..  deplasman olması düşündürücü.. olurda bu zor deplasmandan galibiyetle dönersemde; arkadaşlarımın şampiyonluk adayları arasında benide saymalarına bende inanacağım.. ve "şampiyon olabiliriz-olacağız" inançlarıyla lige başlamış oluruz... :) ))

takımımın performansı ve gücünü görmek için bir yandanda çok iyi oldu daha ligin başında zor bi derbi deplasmanıyla; takımımın genel gücü ve kalitesini bi nebze görmüş olacağım... maçın skoruna görede hemen kolları transfer için sıvazlarız.. yada olası bi galibiyette transfer için acele etmeyeceğim ve iyice para biriktirip çok daha üst düzey oyuncu yada oyuncular için bekleyeceğim.. :D

EDİT: haa bu arada o kadar yazmışım ama oynayacağım rakibi yazmamışım.. ERHUN deplasmanına gideceğim yarın.. :D :D

unutmam gereken..

El Maestro

İlk hafta yenilmek sorun değil tamamda, Pogba sakatlanmış 4 hafta çok kötü oldu zaten yedek yok napacam bilmiyorum ..

Cok kötü oldu bu iş.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Simurg

Offf yaaa yenilmisim nazari çıktı neyse takimimi kem gozlere karşı okutucam :-D

♥ BEŞİKTAŞ ♡

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

IL Capitano

Cok sey ögrenmem gerekiyor. Tebrikler Yigit.

Un cavaliere non lascia mai una Signora !
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

[KralKartal]

Yenilmisim, ama 2 cezalim var, orta sahada taktik degikligi yapmak zorundayim,
4 oyuncum var yani 3lu orta saha ile cikacam mecburi bir yedekte dursun diye.
Kotu oldu bu, kadrom kisir, yani alternatif sorunu ilk haftadan belli ettiyse kendini, yandik.
6. Olsam iyi, sistem bana nasil hedefi 1.lik yapar anlamadim... Isim cidden zir.

Rakibin orta saha ve forveti sagla, haliyle 4-5-1 tarzinda oynayinca defans acigini kapatmis oluyor.. Tebrik ederim.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ERHUN

@beckyZWICKY benimle olan maçı derbi olarak görmen tuhafımı gitti, neticede hedefimiz 8.cilik. Ligin Anadolu takımı hüviyetindeyiz. Cavcav gibi başkanımız var, ligi orta sıralarda bitir yeter dedi.

RCA

Alıntı yapılan: eRe - Mayıs 27, 2014, 23:27:16
madem bana şans vermiyorsunuz ligi ilk 2 de bitirmek farz oldu ;D ;D ;D

Dedi ve puan kaybettik :D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

CR7

Alıntı yapılan: IL Capitano - Mayıs 28, 2014, 08:47:45
Cok sey ögrenmem gerekiyor. Tebrikler Yigit.

Un cavaliere non lascia mai una Signora !

Teşekkürler

İbradan yemişiz golü :D

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eRe

Alıntı yapılan: RCA - Mayıs 28, 2014, 10:28:28
Alıntı yapılan: eRe - Mayıs 27, 2014, 23:27:16
madem bana şans vermiyorsunuz ligi ilk 2 de bitirmek farz oldu ;D ;D ;D

Dedi ve puan kaybettik :D

;D ;D ;D

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

K.D

İlk haftadan direnememişim daha olsun canımız sağolsun :D
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

El Maestro

Ribery'i kim aldı ya.  :D

Neyse daha iyi oldu eski öğrencim Florian Thauvin'i kadromuza kattık hem daha genç .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~