Ana Menü

KK Forum Cup 12 | basladı...| Şampiyon RCA, Kupa sk.bjk

Başlatan [KralKartal], Mayıs 22, 2014, 23:08:09

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

K.D

abi bu 2 hafta tam final haftam ya illa hemen başlayacak mı bu lig?
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

Simurg

Kemal 5 dk girmen yeterli cok yogun zaman isteyen bir sey degil ki

♥ BEŞİKTAŞ ♡

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ERHUN

@K.D

Simurg'un dediği gibi. İlk takım seçerken oyuncu düşünme süren ne kadar olursa duruma göre 5-10 dakika sürecek. Onun dışında günde 1 defa girip, cezalı-sakat oyuncun var mı diye bakman, varsa onların yerine yedekleri koyman yeterli. 3-5 dakikadan fazla değil.

CR7

aynen bizim de final haftamız geliyor. sabahtan akşama kadar yapacağın bir şey değil.
oyuncu alacaksan oyuncunu alacaksın transfer listesine bakıp
maç sonucunu öğreneceksin
bir kere en başta taktiğini ayarlayacaksın tutmazsa 1-2 kez daha değiştirirsin sonra bir daha uğraşmazsın
cezalın olursa sakatın olursa yerlerine oyuncu koyacaksın
bir de oyuncu geliştirmek için istediğin oyuncuları antrenmana alacaksın

o kadar.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

K.D

hee tamamdır abi o zaman ama mümkünse takımları pazar gecesi seçelim olur mu? bide ben ilk defa oynayacağım hangi siteye giricem şu anda yapmam gereken bir şey var mı? Benide yaz yani @ERHUN

CR7

pazar gecesi müsait değilim.
haberi olsun herkesin.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

K.D

ERHUN

@K.D
Şimdilik yapman gereken sadece siteye üye olmak, lige girme işlerini burada konuşacağız zaten.
http://tr.onlinesoccermanager.com/

Şunuda koyayım buraya ilk defa girenlere yardımcı olur belki (altta yazanlar lige girme aşamaları, daha lig yok siteye kayıt olup beklemeye geçmeniz yeterli, lig oluşturulunca alttaki aşamaları takip ederek lige girebilirsiniz):

Alıntı yapılan: ERHUN - Nisan 15, 2014, 09:26:09
http://tr.onlinesoccermanager.com
veya
http://se.onlinesoccermanager.com

(Alttaki İsveççe üstteki Türkçe, hangisini daha hakimsiniz bilemediğimden iki linkide koydum.)
Kayıt olmayı orada gösteriyor zaten. Kayıt olduktan sonra takım seçme ekranı gelmeli.

Sol yanda bazı bilgiler var, onlardan biride "Lig Sunucusu" yazan. Lig Sunucusu başlığının altından:

"Şu an lig serverındasınız Jose. Bu serverda yönetmek için uygun takım bulamıyorsanız, farklı serverları deneyebilirsiniz.

Server Seçin"

Yazar (Jose yerine başka bir şey de yazabilir hangi serverda olduğunuza bağlı). Server seçin yazısı mavi renkte oluyor tıklanabilecek özellikte, ona tıklayıp server listesinden "Sir Bobby"e tıklayın. Bu servera girmek istediğinize emin misiniz? diye soracak, evete basın. Önünüze ülke bayrakları gelecek takım seçmek için, onlara bakmadan hiç üstte "Takım, ülke, lig ya da menajer adı aratın" yazan boş kutu var. Oraya YENI yazınca altta ligler sıralanıyor, "YENI Kralkartal.com Forum cup11" e tıklayın.

İsim Seçin yazan mavi bir kutu çıkmalı karşınızda, Hedef 6 Hazırlık Günü 1 yazıyor altında, sağ üstünde de kilit işareti var o mavi kutunun. Ona tıklayın davet gönderin.

Olabildiğince aşama aşama anlatmaya çalıştım ama takıldığınız bir yer olursa yazın online olunca cevap veririm yada bilen başka biri de cevap yazabilir.

El Maestro

Şampiyonsuz ligmi olur ya :) Benide yazın her daim varim bu turnuvayida kacirmak olmaz saat-tarih verilsin yeter..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

K.D

@ERHUN  çok teşekkürler kayıt oldum adım CedricDüpont şimdilik bu kadarı yeterli galiba :D

NoPasaran

Saatin önemi yok valla. Bu ligteki kadroyu kurarken sadece mantıkla kurdum mesela

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Alıntı yapılan: ERHUN - Mayıs 22, 2014, 23:25:38
Bu defa 2-3 gün beklenmesin kilidi otomatik açıyor.

1 KralKartal
2 CR7
3 Erhun
4 NoPasaran
5 eRe
6 K.D
7 Batuhan
8 RCA
9 Simurg
10 il capitano
11 El Maestro
12 .
13 .
14 .
15 .
16 .

şuana kadar gireceğini söyleyenler yukarıda yer alıyor. 10 kişilik boş yer var, 10 kişiyi burada kararlaştıralım bu haftasonuna (yarına kadar kararlaştırabileceğimizi zannetmiyorum) bir saat verip o saatte açalım, yabancısız güzel bir lig yapalım.

Mesaj konu başında sayılır, ekle diyenler oldukça ekliyorum. 16 son.

5 takim bosta... Varsa gonullu el kaldirsin..

bu haliyle bile gayet guzel.

Pazartesi Aksam saat 10'da (22.00) onaylarim takimlari. Ligi Pazar aksami kurarim, pazar aksamindan itibaren isteklerinizi gonderirsiniz.
pazarteside hepsini onaylarim, saat 22.00

Uygunmudur?
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Çıkmazsa kimse iki arkadaşımı getirecegim

Bilginize
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Bence 1-2 tane yabanci olsun cogunluk olmazsa, renk katiyor yabancilarda.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

RCA

sali yapabilir miyiz bu işi. arkadaslar kusura bakmasin cunku il disindayim ve bilgisayarim yok yanimda bir gun ertelerseniz cok memun olurum. istemeyenler olursa da canlari sagolsun ben katilmayabilirim.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.