Ana Menü

KK Forum Cup 12 | basladı...| Şampiyon RCA, Kupa sk.bjk

Başlatan [KralKartal], Mayıs 22, 2014, 23:08:09

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Son maç kimle resul

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

@NoPasaran

Önemsemiyorum zaten, ha 9 ha 11. Dün Caner'i sattım DaVinci'ye.

RCA

Da vinci demons u kutlarız. Yarın ki maç cem abiyle 1 puan almak da yeterli. Hadi Hayırlısı
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

sk.bjk

:bjk :bjk :bjk ;;D :ok 

Tebriklerininz için teşekkürler  ;)

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

@RCA

kardeşim tebrik ederim..

güzel bir lig oldu zaman ayıran herkese teşekkürler :))))
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

Tebrikler Resul :)

Adam ben oyunun piriyim diyor resmen
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Resul yine şampiyon olmuş ;D

Tebrikler canım :)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

RCA

Sercanim hacim sagolasin cok tesekkur ederim. Volkan abi estagfirullah şansimizin yardimiyla yaptik bir seyler. Melis sana da tesekkur ederim :)

Bu arada bir atki da ben haketmişimdir umarim. 5. Lig şampiyonlugumu alarak artik ilk yildizimizi taktik gogsumuze :))

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

El Maestro

Resul tebrikler kardeşim, güzel bir ligti herkese teşekkürler. Son durumuda koyalım madem,

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

K.D

Tebrikler resul abi :D ilk sezonda 12. Lik inşallah yükselicez tecrübe kazandıkça kümede kaldık en azından :D
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

beckyZWICKY

sezon değerlendirmesi yapıcak olursamda naçizane ufak bi şahsi düşünce..

Benim İçin;

Hayal kırıklığı;

FK1 ve Ere.. şaşırttılar beni.. cok daha yukarılarını tahmin ederdim.. bu derece olmasada KralKartal ve Yiğitte tahminlerimden aşağılarda oldular..

En başarılı;

Resul.. ve dışarıdan gelipte ve üstelik; benim bildiğim ilk defa oynamasına rağmen son haftaya kadar şampiyonlugu kowalayan ve cok güzel maçlar cıkaran komple sezon boyunca; ARAS..

Kendim için fikir belirtmek gerekirsede; 3. olarak bitirsemde üzüldüm.. bitime son 2-3 maç kalaya kadar 70-80mlyon euro vardı hala kasamda en basitinden.. günlerce bilet alamadım eğer ki bu parayla doğru transferler yapabilseydim belkide daha az puanlar kaybedip daha yukarılarda bitirebilirdim.. en basitinden; Lig bitiminde bile sadece 90 gücüne cıkabilen 2 kalecim.. ve gücü 80kusurlarda olan oynayan 2-3 defans oyuncum.. bunlar yerine hucum bölgemdeki kaliteli oyuncular gibi oyuncularla doldurabilseydim belkide farklı olabilirdi.. bilet almaya karar werdiğimde artık iş işten geçmiş gibi birşeydi.. geç kaldım.. ve benim gözümden benim açımdan Başarısız bir sezon oldu..

herkes vaktini ayırdı hep beraber oynayabildik.. herkese tekrardan teşekkür ederim..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

El Maestro

Benim takıma niye yorum yapmıyosun bilader alınıyorum bak.  ;D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Banucan

ohoooo yine mi :D tebrikler Resulcan ;D

kupa içinde sk.bjk yı tebrik ediyorum :D
FEDA

Simurg

Oncelikle
Volkan abiye emanet ettiğim takimim icic kulübümüz adına teşekkür ederiz.

Kazananlari tebrik ediyorum.
Hem kupa bu ligde kazanmayan biri tarafindan kazanılmış.
Şampiyon her zamanki degismez oldu artık tebrikler

Boyle oyun mu olur arkadaş herkes her zaman aynı siralamada [emoji1][emoji1] protesto edicem.
Volkan abi sana güveniyorum bi daha ki lig icin sen kupa almistin daha önce bu sefer kupayida ben alicam [emoji1][emoji1]

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..