Ana Menü

Stsl 34.hafta Beşiktaş - Gençlerbirliği 17.05.14 19:00

Başlatan CR7, Mayıs 14, 2014, 15:26:15

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

Haketmediğimiz 2.liği iyi ki de almadık. Çok güzel oldu
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Sezonun son maçını galibiyetle bitirsek güzel olacaktı fakat olmadı yapacak bir şey yok.

Kadro olarak baktığımızda bu kadroyla şampiyonlar ligine gideceğimize gs gitsin denilmesini bir ihtimal anlarım.Aslında onuda anlayamam.

Biz haketmediysek gs hiç haketmedi.Bana biri söylesin gs çatır çatır top oynadı haklarıydı 2.lik diye..Ne yaptı arkadaş gs bu sezon kendi sahasında feneri yendiler.Tamam bizide yendiler Olimpiyatta kendi sahalarında zaten yendikleri maçı herkes gördü.2 derbi galibiyetiyle hakediliyorsa 2.lik sadece 3 büyükler arasında maç oynasın diğer maçlar boşa oynanıyor o zaman.

Oğuzhan'ın yaptığı harekette yakışmadı kendisine hem yakışmadı hemde sezonun ilk 2 maçında oynayamayacak.
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Gs ve Besiktas'in bu aptalligi diyeyim, Fenerbahceyi sampiyon yapti.

Bizim gereksiz puan kayiplarimiz, macta olaylar, hakem oyunlari vs.

konya maci berabere, sonra gel yenil sivasspora...sonra niye 3.olduk..

en kolay maclarda puan kaybettik
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Konya maçının nasıl berabere bittiğini herkes gördü biliyor.

Fenerbahçe oynadı kazandı pes etmedi hakettiler şampiyonluğu bu sezon.

Fakat gs top felan oynamadı bu sezon hatta çoğu maç hakemlerin itelemesiyle kazanılan 3 puanlar bizde ise tam tersi hakemlerin dur demesiyle kaybedilen 3 puanlar.

Bunlar apaçık ortada iken biz haketmedik gs haketti bizim 2.olmamamız çok güzel oldu demek yanlış.

beckyZWICKY

kimse gs çatır çatır oynadı ve onlar haketti demedi zaten..

bizim dediğimiz; Biz haketmedik..

yada şöyle diyeyim en azından 2. olmayı biz daha az hakettik onlardan..

peki kim haketti arkadaş bu 2. liği? biz haketmedik onlar haketmedi kim haketti? TS mi Bursa mı kim haketti? şu maçı yendiler, bunu yendiler, bizi yendiler bu yüzden mi hakettiler diye sormakta saçma..

bak en azından kazanmışlar bazı maçları.. biz naptık onu bile yapamadık.. sende kazanıcaksın ki hakedesin en azından 2. olmayı ve olupta ŞL ye git.. orada bişe yapamasan bile bilmem kaç milyon euro kazanıcaksın..

yukarıdaki yorumların birinde dendiği gibi; Kendi göbeğini keseceksin.. başkasının hakedip haketmediğine bakmak yerine bizim hakedip haketmediğimize bakmak gerek.. Hangimiz hakettiğimizi düşünüyor? düşünen varmı yada??
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

carsi52

Neden saçma olsun ?

Fener'i saymıyorum şampiyon oldular ve hakettiler.

Stadın YOK !
Hakemler KARŞI !

Diğer tarafta stadı olan,çoğu maçta hakemlerin desteğini alan bi galatasaray.

Biz böyle olumsuzluklara rağmen son haftaya kadar 1 puan geride gelmişiz.Ya en basit örneğini veriyorum şu Konya deplasmanında son dakika hakem hatası olmasa 2.bitirmiştik ligi.2-0'dan 3-2 çevrilen gençler maçında ilk yarıda 3 tane galatasaraylı oyuncunun kırmızı görmesi gerekirdi.

Şampiyonluk için haketmedik deseniz bir nevi anlarım çünkü şampiyonluktan bahsediyoruz.Yada bu sezon fenerin 3 puan arkasında bitirseydik ligi şampiyonluğu kaçırsaydık onuda anlarım harbiden haketmedik diyebilirim.Fakat bahsettiğimiz şampiyonlukta değil.

İstediğiniz istediğimz şekilde bir Beşiktaş olsaydı bu sezon hakettiğimiz konu 2.lik olmaz şampiyonluk olurdu.Bizde şuan şampiyonluğu hakettik veya haketmedik konusunu değil 2.liği tartıştığımıza göre ?

NoPasaran

Ben Galatasarayın ikinci olmayı hak ettiğini düşünmüyorum

Aptalloltan başka bişey değiş bu olaylar.

İlk devre gs maçı sonrası yaşanan şok bile doğru atlatılsa idi bu günler hiç olmazdı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

@beckyZWICKY zaten benim yerime söylemiş söyleyeceğini.

Ben gs haketti diye bir şey söylemedim. yazmıyor yani öyle bir şey. Nasıl öyle anlaşılıyor inanın anlamak güç

Gs top oynamıyor haklısın ama kendi göbeğimizi kendimiz kesmedikçe anca böyle izleriz.

Ya biz adam akıllı top oynasak haklısın dicem haketmedik 2.liği ama top oynamadık be kardeşim.

İlk ön elemeyi geçer ikincisinde eleniriz. sonra da avrupa liginde yolumuza devam ederiz.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

IL Capitano

son 4 maca önde giriyorsun, gs derbi olmadan giriyorsun ve su an ligi onlarin 3 puan arkasinda bitiriyorsun, gs hak etmemis olabilir ama bize nedir ?
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carsi52

Ligi 2.bitiren galatasaray.

Biz haketmediysek bi takım bu 2.liği haketti.

Bizden sonra en çok hakedicek takım galatasaray olduğuna göre otomatikmen bu anlam çıkıyor yani.

Kimse haketmedi diyorsanız bu farklı bir konu tabi.Ki böyle diyorsunuz.

keskinli

gesenin artisi skor degistirecek oyuncularin coklugu ve oynanan ofansif oyun
gesenin kadrosu daha kaliteli bu kesin
söyle bi sey diyebiliriz bu sezon istikrari olan bi takim kolayca sampiyonluga ve ikincilige oynardi
biz kaybettigimiz sacma puanlarin hesabini yapiyoruz ama gesede ayni hesabi yapiyor
sonuc itibariyla iyi bi takim oldugumuzu iddia edemeyiz
oyuncularimiz kalitesiz,kaliteli olanlarinda kafasi kirik
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN

Kritik maçlarda saçma puanlar kaybetmiş olsakta 2.ciliği daha çok hak ettiğimizi düşünüyorum.

Şampiyonluğu açık ara hak eden Fenerbahçe, haftalar öncesinden şampiyon oldu zaten. Onların ardından bence biz geliyoruz, hakemler canımızı çok yaktı. Galatasaray'ın bizde fazla hak ettiğini düşünmüyorum. Bir de "2 maçtada yendik sizi" diye dolaşanlar var, derbi kazanmak onun üstünde bitirmen gerektiğini göstermez. Kaldı ki 1-2 biten Atatürk Olimpiyat'taki maçta 2.ci gol öncesi Veli'nin topunda araya giren Burak elle aldı. En yakın aklıma gelen Torku Konyaspor maçında Jermaine'e çalınmaya faul ve dönen topun kornere çıkıp gol olması. Bunun gibi hatalar puanlarımızı 1'er 2'şer eksilterek 2.cinin 3 puan arkasında 3.cü yaptı bizi.

ilhan mansız_melis

Olmadı ne yapalım.

Oyuncularımız o sıcaklarda antreman yaparken saçma şekilde kaybettikleri puanları düşünürler artık.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.