Ana Menü

Panda Reklamı

Başlatan Simurg, Mayıs 09, 2014, 16:58:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

beckyZWICKY

Magnumu sağlam ti'ye almışlar.. ;D

Batelmotespro batesmotelpro mu neydi öyle bişeydi isimleri.. ti'ye alma videolarında gerçekten ustalar çok iyiler.. çok kaliteli mizah videoları yaptılar bugune dek..

bu reklamdada imzalarını atmışlar gerçekten.. verilen kısa mesaj magnuma; "alt tarafı dondurma ulan neyin peşindesiniz" gibin bişi :D  cok beğendim ve cok haklılar ;D ;D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

Bu reklam.internet reklami mi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

İnternet reklamı nesi erotik ya saçma sapan erotikleştirilmeye çalışan reklamlara çokta güzel cevap olmuş :D
Biskolata erkekleriyle dalga geçilmesi gibi

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ERHUN

Batesmotelpro'nun çalışmalarını çok beğenirim ama bu defa saçmalamışlar.
@NoPasaran reklam değil bu, batesmotelpro'nun çalışması (sütü seven kamyon şoförü vs. bir çok çalışması olan bir grup)

Seksapalite kullanımı pazarlama türlerinden biri. Magnum'da bunu kullanarak, hollywood yıldızları oynatarak ciddi paralar harcayarak bu türü kullanıyor. Bana hitap ediyor mu? Hayır. Ama etkilenen insanlar var. Tiye alma olmamış bence, kendilerini komik duruma düşürmüşler.

Bir de arabayla uğraşmayın falan diyorlar. Keşke bana çıksa araba, belki vergisini ödeyemem ama plaka çıkarttırmadan satarım. ;D

K.D

Yani işte hitap eden kesin olduğu kadar etmeyen kesimde var onlarda etmeyen kesimi eğlendirmek için bir eleştiri reklamı çekmişler bence çokta güzel çekmişler ne yazık ki bu konuda sana katılmıyorum @ERHUN abi :D
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

ERHUN

Herkesin fikri farklı olmasa bir terslik olur zaten. @K.D :)

K.D

Haklısın @ERHUN abi forum dediğin böyle güzel olur :)
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)