Ana Menü

32.hafta Beşiktaş- Kasımpaşa 03.05.2014 saat 19:00

Başlatan keskinli, Mayıs 01, 2014, 23:44:55

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Mayıs 03, 2014, 19:29:48
Veli 2-0

Kimse kusura bakmasın ???taraftar??? ağır saçmalıyor.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

İlk yarı fena değildik, Kasımpaşa'nın kötü oyunundan dolayı iyi gibi duruyoruz. Takımın en iyisi Dany. Ceza sahamıza gelen topların %90-%95'ini karşıladı, 2.ci golde de aslan payı onda. Ardından ilk golde payı olan, ikinci golü atan Veli geliyor. Oğuzhan 2.ci gole kadar iyiydi sonra biraz saldı. Necip bir pozisyonda sakatlanıp çıktı, sol bileği döndü gibi gördüm umarım ciddi bir şey değildir. Kasımpaşa'da da Donk sakatlanıp çıktı.

İsteyen istediği şekilde bağırır ama kendi fikrim gereksiz. Başkanın dediklerine tepki gösterilir, bende tepkiliyim ama sahadakilere saygı göstermek gerekir. İlhan, Ernst, Üzülmez falan eyvallah onlarda saygıdeğer futbolcularımızdı ama Quaresma falan gereksiz, 1-2 hafta sakatlığı 2 aya çıkarıp Portekiz'de tatil yapan adam Beşiktaş'ın ruhu falan olamaz.

ilhan mansız_melis

2-1 bitti maç.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

maca tam bakamadim ama kasimpasa gibi gùclü bi rakibi yenmek basaridir
gese puan kaybetseydi cok iyi olacakti
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN

Tolga: Pek iş düşmedi. Topun ters gelip serçe parmağından sakatlanması kötü oldu. Parmak ya çıktı ya kırıldı, geçmiş olsun.
Necip: Oyundan çıkana kadar üzerine düşeni yaptı, sakatlanıp çıktı. Sol bileğinde bir sorun var, geçmiş olsun.
Pedro: Üzerine düşeni yaptı ekstra bir yorum yapacak hareketi yoktu.
Dany: Üzerine düşeni yaptı, ceza sahamıza inen her topu aldı. Ekstra olarak Veli'nin golünde topu o bölgeye indirdi. Bence maçın oyuncusuydu.
Ramon: Önceki maçlara göre hücumda tutuktu, defansta üzerine pek iş düşmedi.
Veli: İyiydi. İlk golde payı var ve bir gol attı, ekstra iş yaptı.
Atiba: Ortadayken pas dağıtıyordu ama beke geçince faydası minimuma indi.
Oğuzhan: 2-0'a kadar baya iyiydi, sonra duruldu. Diz kapağında bir sorun oldu, dizinde de kanama vardı çıkarken, geçmiş olsun.
Olcay: Bildiğimiz 2.yarıdaki Olcay. Yine yokları oynadı.
Töre: Ara ara bölgesinden zorlasa da yeterli değildi.
Hugo: Bir kaç pozisyonda yandaki boş arkadaşına topu atamadı, gol pozisyonuna girmedi yanlış hatırlamıyorsam.

Jermaine: Nötr diyebileceğimiz bir oyun sergiledi. Hatasıda yoktu, faydasıda.
İsmail: Olumlu hareketini görmedim.
Pektemek: Çok az oynadı, yorum yapacak bir şey bulamadım.

Simurg

Bu sonuç bizim için çok iyi bir sonuç ben moral bitik bir taraftar bakışı ile baktığım için bu maça pek umudum yoktu,
Kasımpaşa bizden iyi durumdayken sevinmekte fena olmadı hani,
Bundan sonra asıl iş başlıyor umarım çok  net skorlarla puanı alır ve hedefimize ulaşırız.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..