Ana Menü

Süper Lig Transfer Dedikoduları 2014-2015

Başlatan El Maestro, Nisan 26, 2014, 17:31:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Sezon sonuna yaklaşırken artık baya baya transfer dedikoduları konuşulmaya başlandı .. Bu yüzden bu malum topici açmanın zamanı geldiğini düşünüyorum. 

Her zaman olduğu gibi Ligimizdeki dedikodular bu topice arkadaşlar..  :)

Şu an çok konuşulan bir konu Mancini yerine,

Lucescu --> Galatasaray.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

El Maestro

Sagna --> Fenerbahçe

Arsenal'le yaptığı pazarlıklar sonrası anlaşamayan ve sezon sonunda serbest kalacak Bacary Sagna'ya Fenerbahçeden haftada 100 bin Poundluk teklif yapıldığı söyleniyor .

Fanatik

El Colgado

sağ bekte gökhan gönül varken yabancı hakkını kullanmaz o bölgeye.

galaxy note II - tapatalk

El Maestro

NoPasaran

Fenerbahçenin Pato ile anlaştığı söyleniyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Etoo içinde Galatasarayın transferi son aşamaya getirdiği söyleniyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

K.D

Beşiktaş için yine boş,gereksiz ve rezil bir transfer sezonu olacağı söyleniyor!(üzgünüm ama sinirden yazmak zorundayım)
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

carsi52

Adamlarda Sow,Emenike,Webo,Kuyt var hala Pato felan deniliyor.

Sanırım Webo'yu gönderip Pato veya bu tarzlarda bir forvet daha alıcaklar.

Bizde elimizde ki Almeidaya imza attırıp hala onunla devam etme peşindeyiz.
Bölünür senin için uykular!

K.D

@carsi52 ama öyle deme abi bizdede 20 maçta 2 gol atan pektemek nöbetçi golcü ömer garip adam holosko var ne gerek var kaliteli adamlara

NoPasaran

Ben açıkcası Almeidanın kalmasını ve yaında bir santrafor daha alınmasından yanayım..

Bir tane santraforla sene biter mi ?

OSM bile oynarken alıyoruz 2-3 oyuncu kaliteli olarak..

Eğer Beşiktaşın gelecek sene ilerisinde

Gomis
Pektemek
Cenk Tosun
Ömer

olacaksa , kimse şampiyonluk hayali kurmasın şimdiden diyorum..

Gomis
Almeida
Cenk
Ömer

olsa mesela arada çok fark olur ..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

K.D

@ERHUN ahaha onsuz olmaz gelsin o 90 artı 3 teki golün hesabını soracağız ondan ulan bi zenci geldi o da yanlış geldi anasını satıyım :D

carsi52

Cenk Tosun'u almak demek zaten Pektemek-Ömer ikilisiden birisini göndermek gerek.

Eğer Pektemek'i iyi bir takasta kullanabilirlerse mesela Trabzonspor istiyordu Pektemek'i..

Olcan ile takas etsinler bizim açımızdan çok iyi olur.Fakat böyle bir şey olmayacaksa Ömer kiralık olarak gönderilebilir.

Almeida kalırsa ben kaliteli forvet almayacaklarına inanıyorum yani Almeida gitmeden kaliteli forvet almayacaklarına inanıyorum bu yüzden illede gitsin istiyorum.

Almeida ile sözleşme imzalayıp tatmin edici forvet alırlarsa orası farklı bir konu bir şey demeyiz.

Eneramoya güle güle.
Bölünür senin için uykular!

ERHUN

Alıntı yapılan: carsi52 - Mayıs 18, 2014, 23:38:41
Almeida kalırsa ben kaliteli forvet almayacaklarına inanıyorum yani Almeida gitmeden kaliteli forvet almayacaklarına inanıyorum bu yüzden illede gitsin istiyorum.

Bence de böyle. 4-2-3-1'e takmış durumdayız. Hugo'nun yedeği de Cenk olur. İkiside olmadığı zamanlarda Mustafa-Ömer'den biri oynar. Hugo kalırsa forvet transferi beklemiyorum. Çünkü çift forvet oynayacağımızı düşünmüyorum.

K.D

Açıkçası aynı düşünce bende de var volkan abinin dediği gomis ve almeida bir arada iyi olur ama sırf o deve kalacak diye başka kaliteli forvet alınmayacaksa güle güle almeidaya.