Ana Menü

STSL.31.hafta Sivasspor-BEŞİKTAŞ JK 27.04.24 saat 19:00

Başlatan Banucan, Nisan 22, 2014, 19:37:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

K.D

aynen öyle maçı izlemedim ama duyduklarıma göre bizimkilerin şl umrunda bile değil gidip ptt liginde oynasınlar o zaman yok öyle İstanbul gecelerinde karı kız peşinde koşup maçta top peşinde koşamamak.

Beşiktaş ruhtur ulan ruhtur takımın sezon sonu sağlam revizyona ihtiyacı var stadla beraber kaliteli isimler lazım cidden özellikle fenere göre çok kötü bir oyuncu kalitemiz var.

Bilicin arkasındayım ama artık bi metod ve oyun stili belirlemeli ben hücum yapan kartal istiyorum..
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

Simurg

Amaan uzulmeye gerek yok şimdi baskan fb gs tebrigi yapar kendimize geliriz

♥ BEŞİKTAŞ ♡

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

K.D

stad yapılana kadar yönetim kolay kolay sarsılmaz çünkü bu olayla geçiştirecekler her şeyi ama teknik anlamda arızalar baş gösterecek gibi
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

eRe

hay sizin oynayacağınız topa
ayrıca canım almeida daha hangi golu atacaksın ulan ! geçen hafta fener bu hafta yine gerçi her hafta aynı yeter ulan !
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Tamamen oyuncu kalitesizliği çekiyoruz başka hiç bişey değil..

Hani o ruh felan deniyor ya, işte o ruhun ana kaynağıda kalite..

Oyuncu 1-0 gerideyken maçı alacağına inanıyormu sizce ?

Kime alacak ki Düşünsenize..

Almeida, Pektemek, Olcay, Oğuzhan..

Gerçeklerin görülmesi için bu maçlar lazım aslında..

Ahmet Çakarı severiz sevmeyiz ama çok kısa bir soru soruyor bazen
"Beşiktaştan kimi alırsınız Fenerbahçe yada Galatasaray'a"..

5-6 ay önce sorduklarında sadece Fernandes diyorduk artık oda yok..

Sahiden düşünüyorumda 18 kişilik kadrodan 1 bilemedin 2 kişiden başka kimi alırsın..

Kimseyi..

Kalite eksik..

İyi bir santraforun olması şart. Almeidayı beğenen birisiyim ancak yanında çok çok iyi bir golcü olursa oynar ancak..

Orta sahada nerede geçen aylarda ki Oğuzhan..

Olcay.. Resmen yoklarda..

İnsan üzülüyor bu kadar forsat gelip nasıl tepilir diye ama yapacak bişey yok..

Açıkcası ben halen Şampiyonlar Ligi umudunu taşısamda ,

Bu takım Şampiyonlar Ligini hakedecek ne kadrosu var nede şu an vizyonu..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

keskinli

ölmüsüzde aglayanimiz yok
hakemlik bi seyde yokki günü kurtarsak,atar etsek kapak yapsak
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

beckyZWICKY

Sözüm "Trilyonluk" Futbolcularımıza!;

Sizin neyinize Şampiyonlar Ligi? gerçekten diyorum Neyinize? kendilerini nasıl görüyorlar acaba? bırakın Ş.Ligini, bu süperligde beşiktaş formasıyla oynamaya hakkı yok çoğunun.. teknğiniz vizyonunuz yoksada forma için, bu formanın şampiyonlar liginde oynaması için savaşacaksınız yırtınacaksınız allahın cezaları delirttiniz lan beni! utanmadan bu yenilgiden sonrada gece klubune giderseniz bir daha bu klubun yakınından bile geçmeyin!
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Simurg

Takimdaki futbolcularin hepsi gitse her mahalleden en iyi oynayan halisahacilari karma yapip oynatsak daha iyi olur bence

♥ BEŞİKTAŞ ♡

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

RCA

Iyice abarttiniz. Ben bugun salladiginiz seyleri 4 5 ay 9nce sallamiştim. kimse de umrunda degildi. Bugun sallamayacagim cunku hep belliydi bu durumlarin olacagi. skor icin 2 0 yeniliriz demistim 3 oldu. Bu sene kufretmeyin sallamayin bagirmayin cagirmayin. Bu sene stadimiz yoktu. belirli hengameler yasadik.

Eger basarisizliga kilif uydurucaksak laf sokacaksak bu sene degil seneye yapalim. bu sene gozlerinizi kapatin arkadaslar.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carsi52

Başkanımızın üzülcek bir şeyi yok zaten fener şampiyon oldu.

Futbolcuların da tek üzüleceği şey sivastan istanbula olan yolculuktur herhalde şimdiden mekanda yerlerini ayırtmışlardır.
Bölünür senin için uykular!

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: RCA - Nisan 27, 2014, 22:53:14
Iyice abarttiniz. Ben bugun salladiginiz seyleri 4 5 ay 9nce sallamiştim. kimse de umrunda degildi. Bugun sallamayacagim cunku hep belliydi bu durumlarin olacagi. skor icin 2 0 yeniliriz demistim 3 oldu. Bu sene kufretmeyin sallamayin bagirmayin cagirmayin. Bu sene stadimiz yoktu. belirli hengameler yasadik.

Eger basarisizliga kilif uydurucaksak laf sokacaksak bu sene degil seneye yapalim. bu sene gozlerinizi kapatin arkadaslar.

fenerin bizden daha büyük sorunları vardı, kriz ortamları yaşadılar ve atlattılar.. başkanları bile yok. başkanı hapiste olan takım..

ve herşeye rağmen söke söke farkla şampiyon olmayı başardılar ama.. Büyük takımlıkta bu.. kriz ortamlarından, sorunların oldugu ortamlardan yara almadan kayıp vermeden yada yenilmeden çıkabilmek..

şampiyonlar ligine gidebilmek için deplasmanda olan bu maçtan 3-0 gibi bir skorla yenilginin ardından Stadımız bile yok normal bu yenilgi bişe demeyin filan demek saçma bence.. stadımız yok diye bugun deplasmanda 3-0 mı yenildik.. yapmayın abi.. ne kadar sorunumuz olursa olsun bu maçı kazanıcaksın.. ucunda şampiyonlar ligi var ya..

hadi şampiyon olamadılar eyvallah.. stadımız falan yoktu şu vardı bu vardı falan diyip şampiyon olamadılar diye bağırıp çağırmıyoruz.. ama şampiyonlar ligine gitmeye fırsatımız varken ve bu bizim elimizdeyken bunu tepmelerinede bırakında sallayalım abiii.. Buna biz sallayalım, teknik patronlarımızda gereken "trilyonluk" bi çok futbolcuyu kapının önüne koymalı ve gereken kapasitede ki yeni oyuncularla takımdaki boşlukları doldurmalılar...
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

eRe

bizimkiler bu kafayla giderse ligi 5.bile bitirebiliriz ! bu kadar vahim durumdayız ! 3 haftadır kazanamamak ne ya !
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi