Ana Menü

STSL 30. HAFTA : Beşiktaş JK - Fenerbahçe SK | 20 NİSAN PAZAR SAAT: 19.00

Başlatan RCA, Nisan 15, 2014, 14:07:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Jones, Ozzy, Olcay, Almeida kötüydü. Aslında takim olarak kötüydük ama neyse.

Haftaya Sivas maçında Ramon'un ve İsmail'in olmaması kötü oldu.

Erhun'un bahsettiği pozisyonda da Fenerli oyuncuları kutluyorum.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Maestro

Jones'u ben çözemedim açıkcası sanki sahaya atılmak için çıkmış gibiydi ilk yarı, golüde onun yüzünden yedik zaten.

Almeida desen beni şaşırtmadı yine sorun yok o yüzden hiç bir zaman atamadığı için karşı karşıya alışkınız .. Oğuzhan'a gelicek olursak açıkcası çok kötüydü bencede.

En iyi oyuncumuyuz Veliydi, golden önceki şutuda sol ayağıyla mükemmel vurdu gerçekten .

10 kişi kalmamızıda göz önüne alırsak 1 puan iyi bence, ancak haftaya çok eksik var ve zor bir deplasmana gidiyoruz bakalım nasıl bir kadro çıkacak.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Dany'nin yaptığı kural hatasıymış Çakar söyledi şimdi. O yüzden sarı kart görmüş, anlam verememiştim maçı izlerken. Ama iddia etti o kuralı hakem kökenliler dışında futbol camiasında bilen yoktur diye (bence hakemlerinde bir çoğu bilmiyordur). Topu kaldırıp kafayla kaleciye geri pas kural ihlaliymiş. Gerçi Tolga topu eline almamıştı diye hatırlıyorum ama onun önemi yokmuş.

NoPasaran

Haftaya çıkacak kadroyu yazayım ben size..

----------- Tolga --------------

----- Serdar ---- Franco - DAny  -Uğur Boral----

---- Gökhan - Atiba - Necip  - Olcay------

---------Oğuzhan----

----Almeida
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Bence Olcay'da oynamamalı. Haftalardır (ikinci yarı başından beri) süren formsuzluk tam hız devam ediyor.

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

keskinli

cok kötü bi oyundan sonra beraberlik iyi sonuctur
yalniz bi gercegi söylemeden gecemeyecegim
febenin kadrosu cok üstün bizden
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Colgado

bilic'in maç sonu açıklamaları benim icin hayal kırıklığı.
sen bjk hocasısın. maçtan sonra böyle konuşursan "korkak" diye arkandan söylerler, ben de söylerim.
gelecek sene bu tarz açıklamaları taraftar iyi karşılamaz.
kendi takımınla ilgilense daha iyi olur. atiba sağ bekten sadece iki dk orta alana geçti o bile ne kadar etkili olduğunu gösterdi.
sen kenarda uyuyorsun..
gökhan gönülle şakalaşmak falan bana mantıklı gelmiyor daha dk 75 amaç ne?

galaxy note II - tapatalk

K.D

Şakalaşma konusunu büyütmemek lazım bence napsaydı orda biz yıllardır strese alışmışız galiba futbolun dostça geçmesi gülmek şakalaşmak kötü şey mi bide kişi gökhan gönül hadi emre belezoğluna yapsa biraz anlarım öyle çirkef bi insanı insanlık yapılmaz ama bunlar gayet normal maç içinde bence.    Açıklamalar konusunda da nispeten hemfikirim abi rakibe saygı duy tamam ama takımı daha ayrıntılı değerlendirmeliydi ama konu feneri övmek olmamalıydı ama yine de çok olumsuz bir tarafı yok bence.
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin