Ana Menü

STSL 28.Hafta: Beşiktaş 2-1 Kayserispor

Başlatan ERHUN, Nisan 01, 2014, 18:31:08

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Bu Jones nasıl iyi oynuyor arkadaşlar harbiden ..

Ofansif açıdan Necipe sallardık ondan daha kötü bu adam ..

Maça gelicek olursak, kötü oyuna rağmen 3 puan güzeldir yarın gerile gerile izleyelim bi derbiyi.  :)
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

El Colgado

jones'un maç eksiği var, yakında kendini bulacaktır.

galaxy note II - tapatalk

IL Capitano

Bence kapasite bu.

Dun adminle de konusuyorduk, bizdeki yaratici oyuncu sayisi su an 1. Oda Oguzhan, artik onunda gece hayatimi yoksa iyi antreman yapmamasi mi bilemiyorum onu cok gucsuz kiliyor ve cabuk sakatlaniyor.  Almeida da beklenmedik paslari verebilen bir oyuncu ama oyun görevi o degil, bi takimda bir veli olur , rakibe göre belki iki. ama bizde atiba, jones, olcay, veli , 4 tane birden guclu ama finessi olmayan oyuncu var. Bir Ernst bu 4nun isini yapiyordu zamaninda. Önumuzdeki sezon bu sorunlarin cözulmesi lazim.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

El Colgado

seneye bir on numara transferi kesin yapılacak.

galaxy note II - tapatalk

ilhan mansız_melis

Derbiyi rahatça izleyelim bakalım.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Bi tane yetmez bence özen bunu çok iyi görüyor. Bence atiba veli den birisi bitecek. Ben orta sahaya 3 oyuncu alınacağını düşünüyorum. Buna mecburuz da..

Oğuzhan için diyeceklerim su. Maçın 70-80.arası dakikalarinda bir topa koşması vardı eğer kactiysa mutlaka izleyin. İnanamadım ya. Bu çocuk geçen seneki performanstan bile kötü duruma geliyor. İnanılmaz güçsüz. Hep diyorum yetenek çok iyi ama çok yetersiz gücü onu her an silebilir..

Tek olumlu yanımız savunma diyorum. Onu da Emenike Sow ve Kuyt önünde gercekten göreceğiz iyi mi kotu mu. Takım savunmamız genel anlamda çok iyi ancak dün yenilen gol mesela resmen amatör takım golü. İnanılmaz hatalar bu çok rahatsız edici..

Başarı  gelmesi için kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksin. Düşüncem bu açıkçası..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net