Ana Menü

Galatasaray - Fenerbahçe | 6 Nisan | saat 19.00

Başlatan NoPasaran, Nisan 01, 2014, 13:06:39

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

K.D

Teklifim hala geçerli ismi değiştirelim olay bitsin :)
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

NoPasaran

Bi maç konuşalım dedim..

Resmen konunun içine bi güzel ettiniz yani..

Madem sallamıyoruz konuşmayalım en iyisi..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Konuya devam etme taraftariyim... forumda bu mac icin ozel topic olmasi gerekir... baslikta o yazmis bu yazmis pek onemli degil ama standart baslik kriterlerine gore degistirdim...

umarim guzel yorumlar olur ve kazanan BESIKTAS olsun :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

IL Capitano

form grafigine göre febenin almasi lazim ama beraberlik daha yakin bir ihtimal benim icin.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

El Colgado

mancini'ye bağlı.
devam etmek isterse maçı alır, gitmek isterse verir.

galaxy note II - tapatalk

El Maestro

Fener handikap yapar, şampiyonluğunu ilan eder..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Sahada futbol adına bir şeyin olmadığı abuk subuk bir şey izledik ilk yarıda.

Melo, Emre, Alves, Eboue gibilerini ben izlemek istemiyorum ya. Gelmesin böyle adamlar ligimize. Bu arada şerefsizsiniz eyyy Türk hakemleri. Melo ve Alves'in yaptıkları ortada, her maç böyle bunlar. Jermaine'in sert bir faulü bile yokken kart sınırına geldi.

ilhan mansız_melis

Melo, Türk futbolunun görüp göreceği en karaktersiz oyuncudur.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

beckyZWICKY

gs kazanacak.. mucize olmazsa öyle görünüyor.. İlk yarı bitti ve 1-0 önde gs.. + fb emrenin kırmızı kart görmesi sonucu 10 kişi kaldı..

gs akıllı oynarsa, panik yapmadan soğuk kanlı şekilde maçı koparabilir 2-0 ve 3-0'lara getirebilir skoru..

Maçın bizim açımızdan, bizim menfaatlerimiz doğrultusunda; maç çok kötü.. çok kötü gidiyor ve menfaatlerimize ters olan sonuç ile biticek gibi görünüyor ne yazık ki..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

Konuyu dağıtmak istemiyorum ama asıl derbinin Beşiktaş-Fenerbahçe maçları olduğunu söyleme nedenim bu olaylardı.

Doğru düzgün futbol oynanmıyor Gs-Fb maçlarında. Oyundan çok olaylar konuşuluyor hep.

Futbol adına bizim maçlar daha güzel geçiyor.

beckyZWICKY

Gs-bjk

Gs-fb..

yani gs'nin oynadığı her derbi, futboldan daha cok olayların pisliklerin konusulduğu maçlar oluyor.. bu gerçekten aşikar ve doğru..

boşuna demiyoruz "Şrefsizsin Gassaraaayyyyyy" diyee..

Dünya Derbisi yada Dev Derbi.. artık neyse adı ve ne diyosanız buna..; neye göre belirleniyor ben bilmiyorum.. Ama seyir zevki yüksek ve kaliteli bir derbi BJK-Fb derbilerine deniyor bunu net biliyorum..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

1-0 bitti maç.

ERHUN

Eyyamcı şerefsizler. 3.cü dakikada ilk sarıyı, 20-30 arasında da ikinci sarıdan atılması gereken Melo'yu 87'de attı. Semih'in 1 Emenike'ye 1 Webo'ya yaptığı net faul atlandı. Bekir'in gördüğü sarı kart faul bile değil. Topal'da atılmalıydı. Saçma sapan, zevksiz bir it dalaşı sona erdi. Bu dünya derbisiyse bugünkü Bursa-Sivas maçı kainatın en iyi maçıydı.

El Colgado

berabere bitsin çok istedim gs golü atınca. bizim için önemli olan ikincilik, umarım bunu başarırız.

galaxy note II - tapatalk