Ana Menü

Kulüpler "Yabancı Sınırlamasını" Tartışıyor..

Başlatan NoPasaran, Mart 06, 2014, 00:15:49

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Ankara'da yaptığı toplantıda yabancı futbolcu sınırlaması konusu yine gündeme geldi. Yeni sezonda 8 yabancı oyuncu ile sözleşme imzalama hakkı bulunan kulüpler sadece 5 futbolcuyu maç kadrosuna dahil edebilecek.

Fenerbahçe'nin katılmadığı ve vekalet vermediği vakfın toplantısında yer alan kulüp başkanları bu kuralın değişmesi yönünde farklı fikirler ortaya koydu.

17 kulübün temsil edildiği toplantıda 8 kulüp, yeni sezonda 8 yabancı oyuncu ile sözleşme yapabilme önerisine destek verdi. Kulüpler, bu futbolcuların 6'sı ilk 11'de olmak üzere 8'inin de maç kadrosunda yer alabileceği 6+2 kuralının uygulanmasını istedi. Toplantıdakı diğer 9 kulübün bir kısmı kuralın belirlendiği gibi uygulanmasını isterken, bir kısmı da 5+3 şeklinde olması gerektiğini savundu.

Ortak bir görüşe varamayan 17 kulübün yetkilileri konu ile ilgili önümüzdeki günlerde futbol federasyonu ile yeniden temasa geçecek.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Sınırsız olsun artık şu yabancı olayı.

Bu seferde bize haksızlık olacak kadromuzu 5+0+3'e göre şekillendiriyoruz demişti yönetim fakat ne bilim ya sınırsız daha mantıklı.
Bölünür senin için uykular!

CR7

Sınırsız mantıklı olandı. en baştan 2 yıl öncesinden düşüneceklerdi bunu.
şu an 5+0+3 olsun diyorum. ne kadar zarar ederlerse etsinler. 
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Alıntı yapılan: CR7 - Mart 06, 2014, 02:17:42
Sınırsız mantıklı olandı. en baştan 2 yıl öncesinden düşüneceklerdi bunu.
şu an 5+0+3 olsun diyorum. ne kadar zarar ederlerse etsinler. 

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Açıkladıkları sezonların kurallarını adam gibi uygulasınlar, sonra sınırsız yapsınlar. Öyle yok AB vatandaşları sınırsız, Afrikalı şu kadar, Amerikalı bu kadar, Asyalı bu kadar gibi abuk subuk işlere kalkışmasınlar.

Simurg

Yabancı sınırlaması ancak bizde  kaliteli futbolcular yetistigindr ve onları elde tutmayi basarabildiginde tartisilmali bence

♥ BEŞİKTAŞ ♡

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

NoPasaran

Benim düşüncem 6 olsun sahada..

Kenardada 2 en çok..

Bu en olağan sistem gibi görünüyor..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Tribunde oturacak yabanci olmasin. 5+3 mesela veya 6+2 iyi bence

5+0+3 , 6+0+2 filan yanlis kombinasyonlar bana göre.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

keskinli

sinirlama olmasin
olacaksada sahada hepsini birden oynatabilecegin kadar olsun
artiya eksiye gerek yok
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı İlhan Cavcav, yabancı oyuncu statüsünde gelecek sezon için "6+2" formülünde anlaştıklarına dair yazıyı Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) gönderdiklerini bildirdi.

Cavcav, yaptığı açıklamada, önümüzdeki sezon için yabancı futbolcu statüsünde Kulüpler Birliği Vakfı üyelerinin "ekseriyetle" "6+2"de anlaştığını, Fenerbahçe'nin çoğunluğun kararına uyacağına dair yazıyı ise daha önceden TFF'ye ilettiğini söyledi. Cavcav, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nda dün yapılan toplantıda Akhisar Belediyespor'un da çoğunluğun kararına uyacağına dair yazıyı TFF'ye ulaştıracağını kendisine ilettiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kulüpler Birliği Vakfı olarak ekseriyetle gelecek sezon için "6+2"de anlaştık. Fenerbahçe, çoğunluğun kararına uyacağına dair yazıyı daha önce TFF'ye göndermişti. Akhisar Belediyespor da dün bu yönde yazıyı TFF'ye göndereceğini bana iletti. Sadece Beşiktaş "6+1+2" istiyor. Biz eğer birliksek Türk futbolu için önemli olan bu konuda da birlikte hareket etmeliyiz."

Kulüpler Birliği Vakfı olarak "6+2" yabancı futbolcu statüsünde anlaştıklarına dair yazıyı TFF'ye ilettiklerini dile getiren Cavcav, "Kulüpler Birliği'nin isteği budur. TFF de bizim federasyonumuz olduğuna göre, bizim isteğimizi yerine getirecektir" ifadesini kullandı.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Biz nasıl 6+1+2 isteriz?

Bu işte bi yanlışlık var. 5+1+2 dir o

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

El Maestro

Şu 2. + olayını bi tamamen kaldırsınlarda gerisi nasıl oluyorsa olsun..

Tam bir saçmalık, ya 6+2 olsun sadece ya 5+2 olsun 6+3 olsun ama şu devreye 2. + girmesin bi zahmet .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Bende 6 artı 2 istiyorum..

Bizim kulüp direniyor ama anlamıyorum neden bu ısrar
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Yabancı kuralının 6+2 olması konusunda 15 kulüp uzlaştı. Muhalif olanlar Fenerbahçe, Beşiktaş ve Akhisar.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

Güzel.
Kıvransın gs

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi