Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 11 | Sampiyon El Maestro | Kupa NoPasaran

Başlatan [KralKartal], Şubat 26, 2014, 16:08:35

0 Üyeler ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

Abi o konuları bu bölüm altından konuşmayalım ;D

Çok saçma olacak çünkü ;D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

El Maestro

Zaten bende liderlik için kapışacağımı beklemiyordum haklısın aslında kalite konusunda, ancak birden seri galibiyetler aldım ve bi baktım lider olmuşum sanırım sistemi ve taktikleri birbirine iyi harmanladım ve tutturdum .

Birde takım son 2 maç haricinde çok disiplinliydi, ceza sakatlık falan pek yaşamadım. Ayrıca orta sahada çok rotasyonlu oyuncu olmasından dolayı hiç bir zaman dirençsiz takım haline dönüşmedim.. Bakalım son haftalarda çok farklı şeyler olabilir daha alttan biri gelipte şampiyonluğu alabilir.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

RCA

3-1 volkan abi alır diyorum. evimi basarım :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

El Maestro

Bizimde temennimiz o alsında maçı, liderliği geri alalım 1 gün durdu yeter bu kadar.  ;D

Ama ben İhsan abiyi yenebilecemmi orasıda ayrı konu. Aynı Trabzon gsden puan alır ama Beşiktaş Elazığ'ı yenebilirmi acaba gibi oldu.  :D

RCA

That's me.

NoPasaran

Resul bu maç öncesi 3 kez taktik değiştirdim ve son şeklini 15 dk önce verdim ;D @RCA

@beckyZWICKY NoPasaran kenti sizi uğurlamak için bando takımını şehrin çıkışına koydu..

;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Bu Ligin Galatasarayı benim ;D

Bkmayın kötü sezon geçirdiğimize, ligin 311 milyon euroluk kadro değeriyle açık ara önde takımıyım.

Kadro kurmakta zorlanıyorum yemin ederim ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Alıntı yapılan: RCA - Mayıs 10, 2014, 01:01:55
İhsan abi Elazığ mı oldu yani ;D

Takımlara takılmayalım lütfen sadece örneğe odaklanalım.  ;D

NoPasaran

;D

@[KralKartal]

Vay arkadaş sen bu durumlara düşecek adammıydın :ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: El Maestro - Mayıs 10, 2014, 01:00:46
Bizimde temennimiz o alsında maçı, liderliği geri alalım 1 gün durdu yeter bu kadar.  ;D

Ama ben İhsan abiyi yenebilecemmi orasıda ayrı konu. Aynı Trabzon gsden puan alır ama Beşiktaş Elazığ'ı yenebilirmi acaba gibi oldu.  :D

ahahah ;D hacım ben mi yanlş hatırlıyom ya ;D liderlikte olan kimdi davinciyle beraber? ;D ve KİM 1-2 günlüğüne o koltuğa geçip sonra sahibine tekrar geri verdi o koltuğu?? ;D ;D hahahha yaşasın psikolojiii savaşlarııııııııı :P :P :P
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

El Maestro

:ahaha

Önemli olan geriden gelip liderliği almaktı o yüzden ben daha çok hakkediyorum.  ;D ;D

Psikolojik savaşlarda başladıysa senin bi sırrını ortaya çıkartıyorum o zaman, eski öğrencin şu an benim Kaptanım Marek Hamsik senin hakkında çok kötü şeyler söylüyor bana Sercan, antremanlara alkollü geliyomuşsun ve sürekli küfürler savuruyormuşsun bunları illa basınamı sızdıralım yani.  ;D ;D

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: NoPasaran - Mayıs 10, 2014, 01:02:25
Resul bu maç öncesi 3 kez taktik değiştirdim ve son şeklini 15 dk önce verdim ;D @RCA

@beckyZWICKY NoPasaran kenti sizi uğurlamak için bando takımını şehrin çıkışına koydu..

;D

abi "ciddi" olarak fikir belirtmek gerekirse; Ben bu maçımızın berabere biteceğini düşünüyorum nedense..

kadro genişliği ve genel olarak daha iyi bir takıma sahip olabilirsin ama sahaya çıkan 11 kişiyle bakarsak kendi takımımı daha kaliteli görüyorum "bence"..

maçı deplasmanda oynayacağımdan ötürü 1 puana razı olcak bizim cocuklar diye his var içimde..  bu maçı olurda kazanırsam müthiş avantaj elde edeceğim..

1-2 güne Neymar'ın yanına bomba transferde gelcek zaten.. o zmn takımın kalitesi 1 gömlek daha artacak.. bu transfer gelene kadar bu maçı kazanmak gerek şampiyonluk aşkı içiiiiiiinnnnnnnnn :D

unutmam gereken..

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: El Maestro - Mayıs 10, 2014, 01:18:46
:ahaha

Önemli olan geriden gelip liderliği almaktı o yüzden ben daha çok hakkediyorum.  ;D ;D

Psikolojik savaşlarda başladıysa senin bi sırrını ortaya çıkartıyorum o zaman, eski öğrencin şu an benim Kaptanım Marek Hamsik senin hakkında çok kötü şeyler söylüyor bana Sercan, antremanlara alkollü geliyomuşsun ve sürekli küfürler savuruyormuşsun bunları illa basınamı sızdıralım yani.  ;D ;D

haklı :D zaten kendimde söylüyom; kötü oynadıklarında oyuncularımı stadın soyunma odasına giden tünelinde ıslak odunla bekleyip oyunculara saldırdığımı ;D ;D ;D

bizde böyle bir takımız işte.. çok içten cok samimi ;D ;D Baba-Oğul ilişkisi var takımımla benim aramda.. Takım yaramazlık(puan kaybı) yaptığında dövüyom, uslu durduklarında(galibiyet) çikolata ve gofret(çılgın bir gece partisi) hediye ediyom onlara ;D ;D ;D ;D

unutmam gereken..

beckyZWICKY

3-3 bitti.. aynı tahmin ettiğim gibi.. deplasmanda oldugumdan 1 puan kaptırdık..

haaa bu arada; Benim çocuklar bitti demeden maç bitmez @NoPasaran !!! ;D ;D ;D

unutmam gereken..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net