Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 11 | Sampiyon El Maestro | Kupa NoPasaran

Başlatan [KralKartal], Şubat 26, 2014, 16:08:35

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

stadın tünelinde ıslak odunla bekliyorum oyuncuları maç sonu..

skora göre, gerektiğinde g0tlerine nazikce dokunduruyom aferin dercesine.. tersindeyse kafalarına patlatıyom.. hep bunun bilincinde çıkıyolar maçlara bizim cocuklar ;D ;D ;D

Bu arada çok az kaldı.. transfer görüşmelerinde son noktaya geldik.. 48 saat içerisinde bomba bir forvet transferiyle gazetelerde manşet olacağız.. :P
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

CR7

Ceremi alyadiye'yi cüz'i bir miktara takımımıza kazandırdık.

Bu arada 3 maç oynayan ve bu 3 maçın 2sinde 1'er gol atan Ciro Immobile ne kadar isabetli bir transfer olduğunu kanıtladı.

Icardi'yi isteyen varsa veririz. Değerini bulduğunda satılmayacak topçu yoktur(Isco Kondy forvet ve defans hariç)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eRe

sene başından beri 1 tane adam satamadık ya.o yüzdende 1 tane transfer yapamadık !
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CR7

aşırı yüksek fiyat belirlerseniz satamazsınız. sbt
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Mayıs 08, 2014, 21:37:41
Tabiki yenileceğim ;D

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

Melis bu gece senden çok şey bekliyorum Sercan'a @beckyZWICKY gereken dersi ver.  ;D

Psikolojik baskı var takımın üzerinde bu şekilde çok gol atacaz diye bigün maçı verebiliriz Liverpool gibi.  ;D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ilhan mansız_melis

;D

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

;D

Vurduğun Gol Olsun Melis ;D

Kentimiz bugün seni destekliyor ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Aaaa bu kadar baskıyı kaldıramiciiiim :D

eRe

Alıntı yapılan: CR7 - Mayıs 08, 2014, 23:41:18
aşırı yüksek fiyat belirlerseniz satamazsınız. sbt

mexes e 10 milyon istiyorum ki 6 milyon değerinde.daha düşük değerli oyuncular daha yüksek fiyata gitti sürekli
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

El Maestro

0-0 kalmışız ya hesapta olmayan puan kaybı, Arshavin sagolsun ilk maçında kırmızı kart görüp 6 maç ceza almış ve takımı yakmış ..

Nerden transfer ettım ya yaktı bizi liderliği verdik, yarın İhsan abiyle maç bide puan kaybı yaşarsak liderlik zora girer mutlak galibiyet şart .

beckyZWICKY

üzgünüm arkadaşlar.. umutlarınızı yıktı bizim çocuklar ahahaha ;D ;D ;D

Arshavin kankama da çok teşekkürlerimi ilet Serkan  ;D ;D   ama rakibinde senden 10 dakika sonra kırmızı kart görmüş eşitlemiş şartları.. Lider olan takımına kızman gerek önce.. rakibi küçümsemişler galiba.. hep böyle devam inş. hacım ;D ;D

Meliscim; böyle bir taktikle maça çıktıgın için teşekkür ederim.. istemedende olsa farkında olmadan maçı benim için kolaylaştırdın ;D ;D

30milyon euro versem Ronaldo yada Messiyi satarmısın bana güzel kardeşim?

yarın NoPasaran deplasmanına gideceğiz.. ve yarında bir şekilde kazanmayı başarırsak bu zor deplasmandan; ligi ilk 3'te bitirebilmeyi kafamda garantilemiş gibi bişi olcam..

ya bu arada; Allah kahretsin ya 3 gündür bi forvet transfer edemedim.. 30 milyon eurom war kasada.. ama hala Neymarın yanına koyacak üst düzey bi forvet bulamadım deliricem.. az kaldı yine o üst üste cok zor 5 maç fikstürü gelmek üzere.. o zor maçlara kadar bu transferi yapmam lazım..!!!!!!!! :D

unutmam gereken..

beckyZWICKY

şimdi liderlikten atılmak için özel antremanlar sıkıntı olabilir.. ve bu sıkıntı olmasın diye Casus gücümü kullanacağım maçlara kadar.. 2 tane daha hakkım var.. Kullanana kullanacağım şartları yine aynı eşitleyeceğim mecburen.. kafama göre kullanamıyorum bu hakları allah kahretsin ya :D mecburen bekliyorum bana karşı kullanan olursa ona kullanayım diye :D

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

Güçlü rakibe karşı bu taktikle çıkınca hep ya beraberlik alıyordum ya da 1-0 kazanıyordum ama bu defa olmadı. ;D Tebrikler abicim.

Satılık oyuncum yok ;D

El Maestro

@beckyZWICKY

Sercan fazla sevinme dün aldığım 1 puan belkide beni şampiyon yapacak olan 1 puan.  ;D ;D

@ilhan mansız_melis Melis seninde alacağın olsun 6-3-1 nedir Mourinhoya'mı özeniyosun otobüsü kalenin önüne çekememişsin malesef.  :D

ilhan mansız_melis

;D ;D ;D ;D