Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 11 | Sampiyon El Maestro | Kupa NoPasaran

Başlatan [KralKartal], Şubat 26, 2014, 16:08:35

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

ya bu arada Neymarın yanına adam gibi koyabileceğim bir forvetim olmadığı için mecburen sistemimi taktiğimi değiştirdim..

Neymar dışında diğer forvetlerim, tüm ortasahalarımdan kötü olduğu için 2 forvet ve 4 orta saha ile çıkacağım maça..

buda etkili olmassa; 4-3-2-1 vs gibi taktikler deneyeceğim.. yada İhsan abinin kullandığı cok güzel bir taktik var.. Kuyt tek forvet ve kalabalık ortasaha taktiği.. bunu deneyebilirim 4-4-2 tutmassa.. :)))

param birikince Neymarın yanına kaliteli bir forvet transferi yaptığım zaman 4-3-3 taktiğime geri döneceğim.. Genç Forvetim - Neymar ve Gelecek olan kaliteli bir forvet.. hemen arkalarında Götze Valbuena(yada Kovacic)  Bale.. bu orta saha ve forvet hattıyla gol yollarında etkinliğimizin üst düzeyde olacağına inanıyoruz.. tek sorun bu forvet transferini gerçekleştirmek..

şu transfer listesine koydugum genç yedek forvetim satılır satılmaz bu transferi gerçekleştireceğim ve takımım kalite olarak bir üst seviyeye atlayacaktır.. o zaman takımıma güvenebileceğim... :P :P
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

eRe

bir tane adam satılığa çıkardım hala alan yok ya parada yok
mexes i alsın biri ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

beckyZWICKY

5 tane oyuncu var listede satılık olan gücü 80-81-82 güçlerinde.. ve fiyatları 13-11 arasında..

benim koyduğum oyuncu 83 gücünde + 21 yaşında + daha ucuz diğerlerinden.. ve Diğerlerinden; hem gücü daha yüksek, hem yaşı çok genç, hem dahada ucuz..

nie almıyo kimse arkadaş ;D alın şu oyuncuyu hucum gücünüz artsın.. gelişmeyede çok müsait kısacık bir zamanda gücü inanılmaz artar.. hem benim kasaya da biraz para girmiş olur.. ama ben biliyom kesin param yükselmesin transfer yapmayım takım birazcık daha güçlenmesin diye; alacak olan takımın gücünün artacağına rağmen almıyo kimse ;D ;D ahahahah

ya işin esprisi bir tarafa; gerçekten listede emsali olan diğer oyunculara göre cok daha avantajlı bir oyuncu koydum hem güc konusunda hem emsallerinde fiyat konusunda.. antreman yaptıracak gelişmeye çok açık olan genç bir hucumcu arıyorsanız gerçekten tavsiye ederim.. benim buna benzer 2 tane daha antreman yaptırabileceğim oyuncum oldugu için sırf fazla oldugu için satıyorum..

yoksa aksi halde asla satmazdım.. geliştirirdim ve ligin ikinci yarısında hazır olurdu gücü cok üst düzeyde olmuş olurdu ve takımın hucum gücüde gol yollarındaki etkinliğide artardı  :) [size=78%]))[/size]

unutmam gereken..

CR7

Benim oyuncu beğenilmiyor ya :D
Değerinin altına koydım

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

hobaaa tecavüze uğramışım 5 tane yemişim ;D ;D

ve bu bana sırf 5 gol yiyerek kaybedilen bir maç olmamış..

Neymar 2 maç ceza almış..

Götze 2 maç ceza almış..

Rafael 2 maç ceza almış..

aga bu maç nedir böyle ya ;D ;D Maestro bizim takıma roketatarla saldırmış gibi bişi olmuş ;D ;D

unutmam gereken..

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

beckyZWICKY

son 5 maçımın sadece 1'ini kazandım.. 2 mağlubiyet 2 beraberlik aldım..

buna rağmen ligde hala 1. sırada görünüyorum şaka gibi.. ;D

allahtan rakiplerde puan kaybetmiş bonkör şekilde ;D ;D üst üste olan 5 maçlık zor fikstürüm bitti nihayet.. şimdi puan kayıplarını minimuma indirmemiz gerekiyor şimdiki önümdeki 5 maçlık periyotta.. ve bu önümdeki 5 maçta en az en kötü 3 galibiyet 1 beraber 1 mağlubiyet olabilir.. daha düşüğü olursa takıma neşter vurabilirim.. zaten daha düşüğü olursa her geçen gün sıralamada aşağılara doğru yol alabilirim ve bu da takıma neşter vurmama sebep olabilir..

şimdiki bu önümdeki 5 maçlık periyotta Hedef 4 galibiyet..

unutmam gereken..

CR7

defans istediğim seviyelere geldi.
bu maç cezalılar. ama sonrası güzel olacak.
ortasaham da güzel ama hala ideal ortasaha ile oynayamadım. yorgun adamları dinlendiriyorum.
bu maçta da kalanlar dinlenince diğer maça full kondisyon çıkacağız.
forvet bi satılsa da elime para geçse. :(
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

92 de attık  ;D

canlı anltım çok heyecanlı oluyor ya  :lol
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Mayıs 05, 2014, 01:25:00
hobaaa tecavüze uğramışım 5 tane yemişim ;D ;D

ve bu bana sırf 5 gol yiyerek kaybedilen bir maç olmamış..

Neymar 2 maç ceza almış..

Götze 2 maç ceza almış..

Rafael 2 maç ceza almış..

aga bu maç nedir böyle ya ;D ;D Maestro bizim takıma roketatarla saldırmış gibi bişi olmuş ;D ;D

Ne yapmışım ya öle bu kadarını bende beklemiyodum.  ;D

O değilde puan durumu çok iyi, 3 takım 30 Puanla liderliği paylaşıyor heyecanlı bir 2. devre bizleri bekliyor .  :D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

beckyZWICKY

Şuanda Neymar'ıma ayak uydurabilecek üst düzey bir forvet arayışı içerisindeyim.. çemberi baya daralttım bu seçenekler için.. ve satışa koydugum oyuncumda satıldı paramda birikti.. artık hiç bir engelim kalmadı..

2 gün içinde üst düzey bir golcü oyuncuyu hucumun destekçileri Bale ve Götzenin önünde; Neymar'ımın yanına monte edeceğim.. rakip kalecileri füzeli şut yağmuruna tutmak en öncelikli prensibimiz olacak!!! ;D ;D

unutmam gereken..

beckyZWICKY

ve üst üste olan zorlu 5maç üst üste olan fikstürümü atlattım.. atlattığımın ilk maçında 1-0 kazandım Pelister takımına karşı.. galip geleceğimden emin oldugumdan Neymar - Götze - Rafael - De Gea oyuncularıma antreman yaptırma şansı buldum ve iyi oldu..

şimdi tekrardan ligin başında olduğu gibi, ligin başında yaptığımız o galibiyet seriisini şimdi ligin ikinci yarısında yapmak! hedef açık ve net! önümdeki 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik parolasıyla 5 maçlık periyota takımı aldım! 5te5 için savaşacağız ama 1 maçlık puan kaybı hakkı tanıdım takıma.. yanıltmayın beni kartallar!!! ;D ;D ;D

işin mizahla karışımıda bir tarafa; ben komple sezonu hep 5maçlık dilimlere böldüm ve hep 5 maç üzerinden değerlendirme yapıyorum ve genel itibariyle ligde takımın gidişatına bu periyotlarla yön vermeye calısıyorum.. önümde olan 8 maçın 6'sını kazanmalıyım.. geri kalan 2 maçtada 1 beraberlik 1 mağlubiyet olabilir.. cunku ligin son 5 maçı yine cok zorlu olacak ve puan kayıpları üst üste yaşanabilme ihtimali yüksek olacak.. işi bu maçlara bırakmadan o maçlar gelene kadar puan farkını açtım açtım, açamassamda son haftalara kalırsa iş; fikstür dezavantajlığından dolayı benim takımın şansı cok düşük olacaktır...

EDİT: heaaa bu arada; (fukara tesellisi) ;D ligde 100 güç barajını geçen ilk oyuncu 101 gücü ile ligin en değerli oyuncusu konumuna ulaşmış bulunuyor.. işte bu isim; NeeeeyyyyyyMMMMaaaaRRRRRR ;D ;D ;D oyundaki değeriyle bile el yakmıyor cüzdan yakmıyor; KASA yakıyor kasa ;D ;D oyundaki değeri 31.5 milyon euroya ulaştı.. yani satış değeri, 50-60 milyon euro..  satış değerini verene satarım :D  takımında Neymar'ı görmek isteyen varmı?  :itele :itele  ya varya gecenin köründe uykum kaçtı diye oyunda değişik değişik saçma sapan şeyler ayrıntılar falan  inceliyorum ya ahaha ;D ;D

unutmam gereken..

El Maestro

Sessiz ve derinden geliyoruz demistik liderin yeni adi Kardemir .p Neyse gaza gelmiyelim haftaya cok zorlu bi mac var 2 haftada tepe taklak olabilirim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beckyZWICKY

hemen ensende nefesimi hisset Serkaaaannnn ;D ;D son maçımda değerlilerim antreman yapsın diye oynatmadım 1-0 ile geçtim.. averaj avantajını kaybettik ;D

yarın gece ki rakibimi bozguna uğratmak için özellikle Neymar ve Bale hazır olduklarını bizzat bana ilettiler  :itele :itele ;D ;D ;D 

unutmam gereken..

El Maestro

:D :D Buyuk ihtimal yarin gece alirsin zaten liderligi da vinci zor deplasman puan kaybi yasarim :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi