Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 11 | Sampiyon El Maestro | Kupa NoPasaran

Başlatan [KralKartal], Şubat 26, 2014, 16:08:35

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Transfer listesine vs. bakmıyorum pek. Bir oyuncu aldım şu ana kadar o da zorunluluktan. Antremanları falan takip etmiyorum. Başka zaman olsa iki saatte bir girer ne olmuş ne bitmiş diye bakardım ;D

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

beckyZWICKY

4-0 kazanmışım yaa ne alaka arkadaş ;D bizim dışımızda yabancılarda önemsemiyo ilgilenmiyor ligle anlaşılan :D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

beckyZWICKY

ve sıra geldi ihsan abiyle olan maça.. bu deplasmandan galip gelebileceğimi pek sanmıyorum.. şansımın düşme ihtimali fazla bu maçta..

yenilsemde keyifli bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum.. çetin olacaktır..

ihsan abi gerekiyorsa yen sorun değil ama yeterki hiç bi oyuncumu sakatlama yada kart gördütme ;D ;D

unutmam gereken..

eRe

7-2 almışım lan !

11 oyuncu zor bulup çıkardım sahaya cezalı ve sakatlardan şaka gibi..ve ben 11 şut çekmişim rakibim 9  :ahaha :ahaha :ahaha

zorunlu olarak oynattığım correa 4 gol atmış şimdi gelde ibra yı tekrar kadroya al correa yerine :D   :hehe :hehe :hehe

sıradaki maçta defansta adam kalmadığından 2 sol bek 1 ortasaha oyuncusu oynatacam defansta bakalım ne olacak :D atarız herhalde bi 8 9  :P :P :P
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

beckyZWICKY

resulun kız arkadaşınında maşallahı var peşimi bırakmadı ligde ya.. tek puan kaybına bakıyo iş benim önüme geçmesi için ;D

geçen sezon ki stratejiyi bu sezonda uygulayacağım.. Özel antreman alanlara sadece özel antreman alacağım.. yani şartlar yine eşitlenmiş olacak ama ne yazıkki özel antremanlar boşa gitcek hem rakipte hem bende.. ama olsun en azından tek istediğim şey olacak eşitlik olacak :D

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@ YİĞİT

Isco'ya karşılık; Allan yada Valbuena? takasına ne dersin? Valbuena'nın hucum yönü etkili.. Allan'ın savunma yönü.. Valbuena asistleriyle, Allan ise defansa iş bıraktırmaz ve rahatlatır.. attığın gol yada goller cebinde kalır gol yemeden :P :P

ben her zaman bu oyunda işler iyi gitmediğinde isimlere bakmaksınız kan değişikliğinin olması gerektiğine inanırım..  isim ne olursa olsun katkı yoksa yoktur ve böylede gider.. :)))) ikimizde umut bekleyip istediğimiz verimi alamadığımız oyuncuları kan değişikliğine sokalım belki o zmn 2 takım içinde yararlı olur ve hayat bulurlar :))))

unutmam gereken..

CR7

Isco ' dan memnunum satacaklarım listede

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Hakem, rakip gol atana kadar maçı bitirmemiş. 94'te gol yeyip 1-0 yenilmişiz. Bu hakemlerle bu lig bitmez.

Kardeşim bu ter, ter bu ter! Ulan maç bitti isyan neye! Ne güzel maçı yönetiyorsun. Baskı yiyoruz, olabilir ama daha neyi oynatıyorsun? Saati gösteriyor, ulan ne güzel maçı yönetiyorsun yazık değil mi bu mücadeleye? Niye uzatıyorsun? Ayıp! Golü bekliyor kardeşim golü bekliyor, Alper sakatlandı adamı oyuna sokmadı 4 dk 5 dk, niye sokmuyor?

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: ERHUN - Nisan 29, 2014, 08:59:51
Hakem, rakip gol atana kadar maçı bitirmemiş. 94'te gol yeyip 1-0 yenilmişiz. Bu hakemlerle bu lig bitmez.

Kardeşim bu ter, ter bu ter! Ulan maç bitti isyan neye! Ne güzel maçı yönetiyorsun. Baskı yiyoruz, olabilir ama daha neyi oynatıyorsun? Saati gösteriyor, ulan ne güzel maçı yönetiyorsun yazık değil mi bu mücadeleye? Niye uzatıyorsun? Ayıp! Golü bekliyor kardeşim golü bekliyor, Alper sakatlandı adamı oyuna sokmadı 4 dk 5 dk, niye sokmuyor?

Aha o rakip benmişim. ;D

Lütfen hakemlerden şikayet etmeyin sayın Erhun. Lig hakemlerimiz bugüne bugün Avrupa'da boy gösteriyor. Onlardan şikayet edeceğinize takımınızla konuşun.

;D

[KralKartal]

Kuyt orta sahaya, di maria forvet cikmis, sakata geldik..

Melis gecen nagmalup olan takimimi yendin tebrikler..

Sercana oyniyacagim, taktik degisiyorum, daha hucum oyniyacagim...
Bu taktik tutarsa zor yenilirim, tutmazsa ilk 6da yer bulursam sevinecegim.
Ya dibe vuracaz ya cikacaz üste... Ortasini kabul etmiyorum

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ilhan mansız_melis

Teşekkür ederim abi.

RCA

Bu dönem sercan şampiyonluğunu haftalar kala bile ilan edebilir diyorum ben :)

Müthiş başlangıç yaptın.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

RCA

Ben hiç takip etmiyorum şu casus zımbırtısını bu ligde
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

beckyZWICKY

yok kanka fikstürün yardımıyla sanırsam.. çoğu maçım oyunla pek ilgilenmeyenlere denk geldi.. puan kayıpları arka arkaya başlayabilir ama şu sıralar.. :) ))

Buyur burdan yak kanka önümdeki maç takvimim sırasıyla;

Shaktar
FK1
SEN
Yiğit
Maestro

5te3 yapabilirsem süp süp süpppeerrrrrr :D

takımın gerçek performansı ve istikrarı bu 5 günde ortaya cıkacak.. 5gün sonunda önümü görebileceğim ligi ne tarz bir konumda bitirebilirim diye güzel bir ipucu vermiş olacak bu 5 gün.. :)))

unutmam gereken..

RCA

3-0 melise yenilmişim. Umarım özel antreman almıştır melis ve öyle yenilmişimdir. Yoksa takım kızdırdı beni

That's me.