Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 11 | Sampiyon El Maestro | Kupa NoPasaran

Başlatan [KralKartal], Şubat 26, 2014, 16:08:35

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

:(

Ne şikesi?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Traktör almayı düşünüyoruz FK 1 olarak, tarlaları sürerken zorlanıyoruz teknolojiye adım atalım diyoruz. Hangi markayı önerirsiniz? ;D  New Holland iyi midir?

RCA

Volkan abi oyuncularım satılıktır istediğini alabilirsin ;D Ki senin oyuncu almana gerek yok ;)

Buarada her 2 ekibe de başarılar dilerim. Oyuncu kalitesi ve ligin 2.yarısındaki performansından dolayı NoPasaran takımını 1 adım önde görüyorum.

Hadi bakalım.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Valla berardi sakatlığından sonra forumdaki bir üyeden aldığım teklifi red ettim ben..

Usulsüz transfer yapmayacağım..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Ben usulsüz transfer yapmadım ki. Kabul etmeyebilirdi. Ki bir sürü takıma teklif yaptım. Şaşırdım kabul edince ve transfer gerçekleşince. Lamelayı listeden alınca param bitmişti çünkü. Benim oyuncu satmamın da ne gibi zararı olabilir ki?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eRe

30 milyonum var sezon başından beri transfer yapmadım bana biri oyuncu satsında transfersiz bitmesin bu lig :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

eRe

gittim ramseyi aldım :) sırf transfer olsun diye :) takımın biraz ortalamasını düşürdü ama olsun napalım artık :)
www.erdemeksi.com

RCA

erdem senin takımına hem de kendi evimde nasıl yeniliyorum aklım almıyor ya :D :D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: RCA - Mayıs 20, 2014, 20:09:27
erdem senin takımına hem de kendi evimde nasıl yeniliyorum aklım almıyor ya :D :D

Aramıza hoşgeldin canım :D :D

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

eRe

hırs+ruh+inanç+yetenek = Uşak Sportif

yoksa siz hala ;D ;D ;D
www.erdemeksi.com

RCA

Bir sonraki Lige Ağrıspor ile katılıp küme düşmeyi hedefliyorum. Ağrıspor diye de birşey kalktı gitti yazık oldu, en son amcam maçlarında oynuyordu :D :D

That's me.

beckyZWICKY

bu gece yenilsem, en yakın takipçimde yense bile en kötü ihtimal ilk 3'te yer alacağım.. ligin başında böyle bi konumu cok başarılı görürdüm.. fakat ligin büyük bölümünü lider götürüp son haftalarda bunu kaybetmek kötü bişe olsa gerek ;D ;D

zor fikstürden bi şekilde çıkabileceğimi düşünüyordum.. özel antremanlar işi bozdu.. en çekindiğim şey yine başıma geldi yani.. ;D dilekçe yazcam oyun sahiplerine.. bu özelliği kaldırın diye ;D ;D ;D

ulaa ne güzel yarın gece şampiyonluk maçı oynanacaktı.. ama olmadı sağlık olsun.. oyuncularım beni tatmin ettiler mücadeleleri ile.. ligin başından bu yana gösterdikleri mücadele ve başarılı sonuçlarla rakiplerin çekinmelerini sağladılar.. yeni bir tecrübe daha edindik.. bir daha ki sezon yaptıgımız ufak tefek hataları ve bi kaç yanlış iş ve hamleleri tekrar yapmayıp daha başarılı bir lig geçirmeyi hedefliyoruz.. ;D ;D ;D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

NoPasaran

Kupa Şampiyonu NoPASARAN  :bjk :bjk :bjk
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Tebrikler abi.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Saol Melis ;D

Bi kupa hak ediyordum artık

Son maç 10 gol atıp lige noktayı koymak istiyorum ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net