Ana Menü

Kralkartal Forum Cup 11 | Sampiyon El Maestro | Kupa NoPasaran

Başlatan [KralKartal], Şubat 26, 2014, 16:08:35

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Yarın gece 12'de netleştirdik o zaman güzel.
Yeni hesap açmak veya istifa etmek herkesin isteyeceği bir şey değil. Ben mesela 1 haftadır boştayım istifa etmemek için takım almadım. Aynı şekilde yeni hesap, yeni kariyer demek. Uzun zamandır oynayan biri için kolay şeyler değil bu, eski hesabımda kalan efsane Gençlerbirliği kariyerim için baya üzülmüştüm mesela, çok iyi yerde bitirmiştim. Benim ilk OFM kariyerimdi, yeri ayrıdır. Bu kadar bekledik 1 günden bir şey olmaz, tam kadro olalım yabancı gelmesin.

Son durum nedir acaba? Kaç takım boşta? Forumdan kimler gelmedi?

ilhan mansız_melis

Yahu bir gün bekleyemecekseniz bugün başlayın gitsin. Ben niye yeni hesap açayım ki durduk yere ? Çok sıkıntı olacaksa halledilsin bu gece, ben sonra katılırım.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

[KralKartal]

ilk onaylanan ilk alacak olayi yok cunku hepsini ayni anda toplu onayliyorum, yani biri 5 dakika gec yada 5 saniye erken olmiyacak..

sadece serkaninki onceden onayli oldu, o da takim secmedi, kurmadi, o da ayni anda kuracak.

yani herkes o saatte online olursa, oyuncuyu kim once secerse o alir, ama takim onaylama ayni anda olacak.

yarin carsamba onayliyacagim, karisiklik olmasin diyede 23.59 dedim.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

he ben tek tek onaylanacak diye düşündüm.
toplu onaylama olayını bilmiyorum
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Şimdi 1 soru sorucam,

Kadro kurma aşamasına geldik, diyelim ki ben 17 tane oyuncuyu aldım ama 20yi doldurmam için 3 oyuncu daha alıcam .. Ancak oyuncu bulamadığım için biraz geç aldım son 3 oyunucuyu . Benim seçtiğim 17 oyuncuyu baskası takıma alabiliyormu benden once takımını kurup onaylarsa ? Örnekle sorayım bide daha iyi anlaşılsın,Diyelim ki bende Veli Kavlak var ama sadece 3 oyuncu için geç kurdum takımı, Veli'yi başkası alabiliyor mu ben daha onaylamadığım için ?

Biraz karışık oldu ama umarım derdimi anlatabilmişimdir .  :)
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

Ben uyurum galiba uyumazsam bakarim o saatte volkan abi tek rakibim :D :D

♥ BEŞİKTAŞ ♡

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

IL Capitano

bende yarin sabah bakmaya calisirim gibime geliyor, bugun ve yarin asiri cok is var.  :sopa
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ilhan mansız_melis

Giriş isteği yolladım İhsan abi.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

[KralKartal]

Gece gec vakitte online olamam diyen varsa, bir iki saat geriyede alabiliriz...

saat 23.59 yerine  saat 23.00  gibi de olabilir onaylama...

baslikta saat degisirse onay saati degismis olur. Basligi dikkate alin.

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

eRe

muhtemelen gece dışında internete girme olanağım zor olduğu için erkene çekilirse o an transfer yapamayabilirim ama genellik öyle derse benden kabuldur sonra kurarım takımı ne olacak
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

IL Capitano

Sabaha futbolcu kalir mi ? :) ben acayip yorgunum, 7de ciktim simdi eve geldim. Yarinda böyle olacak. Yatmam lazim :(
Bide nasil aliyoruz bu futbolculari ? :)

Un cavaliere non lascia mai una Signora !

RCA

abi 20 tane futbolcu secmek zorundasin ve 175 milyon euro gecmemesi lazim. forvet orta saha defans ve kalecilerin de alabilecegin sayi var minimum. onlari sol taraftaki ekrandan takip edebilirsin. basit bir olay bende uyuyakalirsam yarin sabah anlatirim sana daha net
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

IL Capitano

Sagolasin Resul. Sabaha burdayiz o zaman. :)

Un cavaliere non lascia mai una Signora !