Ana Menü

SSL 23.Hafta Beşiktaş - Antalyaspor 28.02.14 20:00

Başlatan CR7, Şubat 23, 2014, 21:13:39

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RCA

Rezalet bile süper kalır oynadığımız oyunun yanında.

Ligi 3 ve ya 4. bitireceğimiz kesinleşti bu maç ile birlikte
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN

Ramon ve Pedro'ya teşekkürler, sırf bu maç değil bundan önceki maçlarda da iyiydi bu 2'si. Bana göre maç için yapılacak başka yorum yok.

NoPasaran

Atiba da çok iyiydi..

Pedro ve Ramon için aynı şeyi düşünüyorum..

Pedro gün geçtikçe daha iyi oluyor..

Ancak bu maçta Biliç in yine hocalık rezaleti sahnedeydi..

Çok sinirliyim..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Holosko nasıl 90 dakika sahada kalır aklım almıyor. Şampiyonluğa oynayanlar bu takımlara puan kaybetmemeli.

Geçmiş olsun.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Ramon ve Franco haricinde geri kalan herkes çok kötüydü.

Birazda Atiba çırpındı işte.

Uğur Boral git bu takımdan.

Amatör hakemleri Beşiktaş maçlarında görmekten bıktım artık.

Son olarak sezon bitti geçmiş olsun.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Bizi bu sene malesef statsızlık yaktı.

Stadımız olsa bunların hiç birisi olmazdı eminm
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

Stad değil abi. Bu takım zaten seyircisinin önünde oynayamıyor.

Becerekli ayaklar kısıtlı. Olcay'da ki düşüş inanılmaz etkiliyor takımı.

Önümüzdeki dönem töre'nin bonservisi + olcayı yedek düşürebilecek kaliteli bir kanat oyuncusu şart.

Ayrıca ben takımın taktiğinin bu olmaması gerektiğini dizilişini bu olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bunun da etkisi büyük.

Boral holosko serdar ( kısmen olcay kimse kusura bakmasın ) escude necip bunların önümüzdeki yıl olmaması lazım.

Ben anlamıyorum haftadan haftaya maç yapıyoruz neyin bahanesi bu kaybedilen puanlar.

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carsi52

Alıntı yapılan: NoPasaran - Şubat 28, 2014, 23:15:35
Bizi bu sene malesef statsızlık yaktı.

Stadımız olsa bunların hiç birisi olmazdı eminm

Geçen sene feda
Bu sene stadımız yok

Her sene farklı bir bahane.Seneye bahanemiz ne olacak acaba çok merak ediyorum ?

Resul'e bende katılıyorum kaliteli oyuncular konusunda.

Holoskolarla,Danylerle,Escudelerle,Uğur Borallarla hatta "tek" olcaylarla bu işler yürümez.

Olcay "tek" derken yanlış anlaşılmasın Resul'ün dediği gibi Olcay'ı yedek bırakabilecek Töre,Olcay ikilisiyle değişmeli oynayabilecek bir oyuncu şart.

NoPasaran

Arkadaşlar bahane değil bunlar

Su maç dolu seyirci önünde kasımpaşa ile bile oynansa alırsın mesela.. yönetim hataları var.. malesef olimpiyat stadı seyircisiz maç gibi bişey..

Vodafone Arena olsayi bugün 5 puan daha olurdu emin olun o zaman bunları konusmazdik

Kaliteli ayak konusunda katılıyorum. 3 milyon euro luk batalla olsaydı iddiaa ediyorum hem gs yi hem bugün oynanan maçı almıştık.. bunlarda bence hoca hatası..

Neyse ya çok takilmayin..

Zaten kadro durum vs vs gibi nedenlerle ilk ikiye girmek kolay değil

Senin 145 milyon gelirin var adamin 278 milyon..

Yinede iyi mücadele ettik buraya kadar..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

Alıntı yapılan: NoPasaran - Şubat 28, 2014, 23:38:22

Su maç dolu seyirci önünde kasımpaşa ile bile oynansa alırsın mesela.. yönetim hataları var.. malesef olimpiyat stadı seyircisiz maç gibi bişey..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılmıyorum bu cümlene abi. Orada 15-20 bin taraftarımız var. Genelde olimpiyatta olduğumuz maçlarda min 50 bin çekiyoruz. onlara haksızlık oluyor ayrıca ben stadı bahane görmem.

Maçın geneline bakıyorum. 50 bin taraftar da olsa dk 80 olmuş biz rahat rahat bu maç 0-0 biter diyoruz. Bunun taraftar ile değil oyuncuların formuna ve psikolojilerine bakarak söylüyorum.

Bir allahın kulu düzgün orta açamıyor ramon motta dışında ki o da ara sıra. Necibin ortasına kaldık abi daha ne diyosun ?

Millet kadrosunu geliştirir. biz hala 2008 de aldığımız holosko'dan medet umuyoruz. Bu adam 6 sene de naptı da umuyoruz.

Neyse para yok borç var dedik sıktık kemeri.

Amma ve lakin dananın kuyruğu bu yazın transfer döneminde kopacak benden söylemesi.

That's me.

El Maestro

3 tane defansif orta saha ile çıkınca maç bu duruma geliyor işte. Olcay ortada oynayıp kanatta Ömer veya Kerim oynasa cok daha farklı olurdu belkide, 3 tane aynı tarz adamla bol pozisyon beklemek zaten saçma olurdu.

2.si Necip'te sağ bekte ne görüyor Bilic ben çözemedim,beğenmediğimiz Serdar bile hiç olmazsa arada bir çıkıp güzel ortalar kesiyordu. Yani hücumsal anlamda hiç olmazsa bir işe yarıyor ancak Necip hem defansif anlamda kuşkulu hemde hücumsal anlamda 0 değil -lerde oynuyor ..

Birde Holosko bu maçta nasıl 90 dakika sahada kaldı oda çözemediğim konulardan bir tanesi. 2. yarının hemen başında bence oyundan alınması gerekirdi.

Kısacası hem bazı eksikler hemde bazı taktiksel hatalar şanssızlıklada birleşince ortaya böyle bir sonuç çıktı. Ama hemen hemen her puan kaybettiğimiz maçta herkesin ortak fikri 10 numara oyuncu eksikliği çektiğimiz.. Yukarda yazıldığı gibi bir Batalla olsaydı şu an cok daha farklı şeyleri konuşuyor olurduk ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

beckyZWICKY

şampiyonluk sadece hayal.. lütfen kimsede artık umutlu gözlerle bakmasın.. rakiplerimiz bu hafta puan kaybetse bile bu böyle.. halimize bakın.. kadromuza bakın.. oyunumuza bakın.. birde rakiplere bakın kadrolarına bakın.. İnanılmaz bi kalite farkı var.. durum böyleyken şampiyonluk falan hikaye..

2'nci olabilme ihtimalide zayıf.. 3. olmak için uefa kupasına gitmek için savaşmaya calısıcaz..

3'üncü olma ihtimalimiz: %70..

2'nci olma ihtimalimiz: %30..

ne yazık ki gerçek olan bu..

Önümüzdeki sezon cok ciddi anlamda takımda kıyımlar olmalı.. kadroda bulunan, ilk 11 başlayan; 5 kişiyi(isimleri saymaya gerek yok) çöpe atıp yerine daha kaliteli, teknik seviyesi yüksek oyuncular takıma kazandırılmalı..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

CR7

3. Olan 1 öneleme 1 Playoff ile clye gidecek. Iyi takviyelerle gidebiliriz gruplara

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Aynen 3.olan şampiyonlar ligi için eleme oynayacak.

Büyük ihtimalde yani benim tahminime göre fener şampiyon olur gese 2.olur ve gese 2.olmasına rağmen yine şampiyonlar ligine direkt katılırlar.

Adamlar 3 sezon üst üste şampiyonlar ligine katılmış olacak birinde çeyrek final diğerinde gruplardan çıkmayı başarabilmiş bir takım artık avrupada iyice saygı duymuş oluyor galatasaraya.3 senedir üst üste şampiyonlar liginde tek galatasarayı görüyorlar sonuçta.İnsanın zoruna giden bu işte bu yüzden en azından 2.bitirmeliyiz ligi.

Biz 3.olursak elemelere katılacaz fakat ben inanmıyorum elemeleri geçip şampiyonlar ligine katılabileceğimize.Tek bizim için değil şuan fenerde,gesede dahil hiç bir takımın elemelerden şampiyonlar ligine katılacağına inanmıyorum.

RCA

Final niteliği taşıyan maçları türk takımları olarak ve milli takım olarak beceremiyoruz burası net. Bu yüzden kaan'a katılıyorum

That's me.