Ana Menü

Dany Nounkeu (Galatasaray'a Geri Döndü)

Başlatan ERHUN, Şubat 01, 2014, 23:32:16

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

beckyZWICKY

sevmediğiniz bir misafirin sizin evinize gelmesi gibi birşey bu dany konusu.. misafir işte.. sevsekte sevmesekte vakti geldiğinde kalkıp gidecek.. O yüzden;

Uzatmaya ve her gün konuşmaya, her gün konusunun olmasına ben anlam vermiyorum ve önemsemiyorum..

bu misafirimiz vakti geldiğinde kalkıp gidecek.. ve o vakit gelene kadar ne desekte o vakte kadar misafirimiz olarak kalacak.. belki yer olur ihtiyacımız olabilir sezon sonuna kadar, kullanmak için.. sezon sonuna kadar misafirperverliğimizi gösterip, gerekli olursa yararlanıp ve vakti gelince(sezon sonu) hoşçakal diyeceğiz..

daha önemli konularımıza odaklanalım bence..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ERHUN

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, siyah beyazlı futbolcu Dany Nounkeu'nun Galatasaray'ın kamp yaptığı otele gitmesiyle ilgili olarak, "Tamamen arkadaş ziyaretiyle ilgili bir durumun, sanki Galatasaray'ı ziyaret ediyor şeklinde yansıtılarak bir linç kampanyasına dönüştürülmesi hiç doğru bir davranış değil" yorumunda bulundu.

Beşiktaş'ın devre arasında Galatasaray'dan transfer ettiği ve taraftarlar tarafından sürekli eleştirilen futbolcusu Dany'nin, bugün Galatasaray'ın kamp yaptığı otele gitmesi olay olmuştu. Ancak Dany'nin Galatasaray'ın kamp yaptığı otele gitmesinin gerçek sebebinin arkadaş ziyareti olduğu ortaya çıktı. Dany'nin, Çaykur Rizespor'dan arkadaşı Leonard Kweuke'nin eşyalarını almak için bu futbolcuyla birlikte otele gittiği ve burada sadece birkaç dakika kaldığı öğrenilirken, Kweuke'nin eşyalarını almasından sonra da otelden ayrıldıkları ifade edildi. Galatasaray'ın da aynı otelde kamp yapıyor olması, Dany'nin eski takımını ve takım arkadaşlarını ziyaret ettiği şeklinde yorumlanmış ve Beşiktaşlı taraftarlarca büyük bir tepkiyle karşılanmıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, "Dany, futbolcu olarak ve ahlaki olarak güvendiğimiz, transfer ettiğimiz bir isim. Tamamen arkadaş ziyaretiyle ilgili bir durumun sanki Galatasaray'ı ziyaret ediyor şeklinde yansıtılarak bir linç kampanyasına dönüştürülmesi hiç doğru bir davranış değil. Dany, otelde sadece birkaç dakika kalmış ve arkadaşı otelden eşyalarını aldıktan sonra oradan ayrılmıştır. Biz Beşiktaş'a transfer ettiğimiz ve o kutsal formayı giydirdiğimiz bir futbolcunun böyle bir hareketi yapacağına dair en ufak bir ihtimal vermiyoruz. Dany'den hiçbir şüphemiz yok" dedi.

Dany'nin, bu yaşananlardan dolayı oldukça üzgün olduğunu ve moralinin çok bozulduğunu belirten Atalay, şöyle konuştu:

"Kendisi, 'Eğer bilseydim o otele adımımı dahi atmazdım. Zaten Galatasaray'da hiç kimseyle görüşmedim, sadece 1-2 dakika kalıp çıktım. Zaten geldiğimden beri taraftarlar bana sürekli eleştiride bulunuyor. Bütün bunlar üzerine bir de bu olayın yaşanmasından dolayı inanılmaz derecede üzgünüm ve moralim çok bozuk' dedi."

NoPasaran

Gereksiz yere çok üzerine gidilen birisi Dany..

Bende sevmiyorum ama taraftar tepki gösterince ister istemez sahiplenmek istiyor insan..

Son maçta bile protesto vardı şaka gibi..

Emenikeyi tutacak bence bu takımda ki tek defans. Umarım Fener maçında ilk 11 oynar
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

emenike'yi ersan da tutar.
dany'nin bu saatten sonra oynaması çok riskli, diken üstünde hata yapma olasılığı daha fazla ki meyilli zaten.

galaxy note II - tapatalk

ERHUN

11.04.1986, nice yıllara Dany.

IL Capitano

Tolgaya sarildigi ikinci resimde cok mutlu gözukuyor.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carsi52

Seni alan seni savunan zihniyetler Beşiktaş'ın içinde ki düşmanlar.
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Düşman kelimesi çok ağır ve de ayıp.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Taraftarları hain,çete,karaborsacı,menfaatçi yaptıklarında nerdeydin Melis ?

Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

O da ayıp. İnsanları bir şeyle suçlamak ne kadar kolay valla oh.

Başkan, Bilic, Önder Özen bu takımın düşmanı doğru.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

abartmayin
herkes süper oynadida danymi kötü oynadi?

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

beckyZWICKY

beşiktaşın çok sayıdaki taraftarına; "beşiktaş düşmanları" demek bencede ayıp ve ağır bir itham.. ve bu ne benim nede herkesin yani kimsenin haddine olamaz.. herkes takımdaki istediği oyuncuyu sevebilir yada sevmeyebilir.. ama sevmesinden yada sevmemesinden ötürü karşı görüşte bulunan bir çok renkdaşa bu takımın düşmanı deme hakkını vermez.. Benimde dany'yi cok sevdiğim söylenemez ama bu onu sevenlere kötü birşey dememe hak tanımaz.. bir anlık sinirle kalp kırmayın.. ve bu kalpler arkadaşlarınızın kalpleride olabilir..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

El Maestro

Yine başa dönüyoruz ancak rakibinin elini rahatlatıp yabancı bir futbolcu transfer ediyorsan, bu oyuncu iyi performans sergileyecek ki buna değsin.

Herkes süper oynamadı bu doğru, ancak Dany hiç bir zaman iyi oynamadı ki sorun burda başlıyor işte. Verilen tepkide bu yüzden.

Sezon sonu gidecek bir oyuncu için boşuna tartışmaya gerek yok bence, herkes ne olduğunu sahada görüyor nasıl olsa ..

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Dany alınış itibari ile bence doğru transferdi..

Ancak alınmasaydı şu ankinden daha çok puanımız olacağını garanti ederim..

En az 4 puana mal olmuştur..

Hatta gs maçını alırdık bile Dany olmasaydı.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net