Ana Menü

STSL 19.Hafta: BEŞİKTAŞ 3-2 Kayseri Erciyesspor

Başlatan ERHUN, Ocak 26, 2014, 23:25:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Bölünür senin için uykular!

ERHUN

Kasımpaşa'da olursa bilet satılmayacak denmişti. Atatürk Olimpiyat'ta olursa zaten bilet bitme durumu olmaz, gelen gişeden alır diye düşünüyorlar herhalde.

ilhan mansız_melis

Futbol Takımımız'ın Cuma günü Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı 19. hafta mücadelesi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak.
Siyah Beyazlılarımız, Spor Toto Süper Ligi ikinci devresindeki ilk iç saha maçında, 31 Ocak Cuma günü Kayseri Erciyesspor ile saat 20.00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Stadın Doğu Tribünü'nde yapılan inşaat çalışması nedeni ile, Doğu Tribün kombine girişleri, Batı ve Kuzey tribünlerinin birleştiği yerdeki G kapısından yapılacaktır.

Batı Tribün kombine girişleri ise, Batı Tribün C kapısından gerçekleştirilecektir.

Taraftarlarımızın girişlerde sıkıntı yaşamaması için kombinelerine göre ilgili kapıdan giriş yapmalarını önemle rica ederiz.

Girişlerde Atatürk Olimpiyat Stadı için teslim alınan kombine kartlar geçerli olacaktır ve her kombine kartın bir giriş hakkı bulunmaktadır.

Bilet satışları ise, bugün saat 16:00'dan itibaren (0216) 556 9800 numaralı Biletix Çağrı Merkezi, Biletix satış noktaları ve Biletix internet sitesi www.biletix.com'dan başlayacaktır.

Bilet fiyatları aşağıdaki gibidir;

Kuzey Kale Arkası     20 TL
Güney Kale Arkası     20 TL
Rakip Takım ( Güney ) 20 TL
Batı Tribün           60 TL
Batı VIP             120 TL
Not: Biletix Çağrı merkezi ve internet üzerinden satın alınan biletlerin dağıtımı stadyum gişelerinden yapılmayacaktır.
Bu nedenle çağrı merkezi ve internet üzerinden satın alınan biletlerin, Biletix satış noktalarından bastırılması gerekmektedir.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Doğu tribünün boş olması çok kötü bi görüntü oluşturacak.

Kale arkası 20 lira çok uygun fiyat umarım dolar tribünler.

ERHUN

Bilet fiyatı uygun ama havanın soğukluğunu (orası daha da soğuk oluyor ve kesilmeyen bir rüzgarı var), maçın günü ve iş çıkışından oraya yetişmenin zorluğu göz önüne alındığında kombinesi olan herkes bile gelemeyecektir diye düşünüyorum.

NoPasaran

Boş olur tribün. Su sene bir bitsede rahatlasak

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

1-0 önde kapattık ilk yarıyı.

Fernandes 43. dakikada attı.

ilhan mansız_melis

ERHUN

Tribün rezildi. 3-0 olmuş önce pınar başı girildi 30 saniye sonra arkası gelmez dertlerimin, bu sadece bir örnek. Maç boyu böyle saçmaladılar tribüne sahip olan tipler. Durmadan başkana salladılar, Manuel gol attığında ıslıkladılar. Kendi adıma kafam rahat Beşiktaş'a tezahürat etmekten başka bir şey yapmadım, 8 sene takımı mahveden kişiye bir şey diyemeyenler 2 sene oldu senin süren doldu diye bağırıyor. Yaptıkları ortada, transfer dışında Fikret Orman ve yönetimi net başarılıdır. Sonra biz çorbaları kesildi herhalde dediğimizde suçlu biz oluyoruz.

Maça gelirsek, 3-0 olunca daha da gol atarız diye konuştuk aramızda. Ama gerek tribünün bir kesiminin abuk subuk takımı frenleyen tezahüratı gerekte hocanın yanlış değişiklikleri sonucu son dakika da yine 3-3 olmasın diye dua eder olduk. Muhammed bu takımda oy-na-ya-maz. Bu kadar net. Girdiği andan itibaren 10 kişiydik. Pedro varken Necip'i stoper oynatan hoca bu takıma bu taraftara ihanet eder.

keskinli

cocugunu futboldan sogutmak isteyenler bu macin 2.yarisini seyrettirsin.
anti- futbol budur
hocanin hatalari var mutlaka ama kalitesizlerin bu kadar cok oldugu bi takimda o ne yapsin.
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Maçın başından beri iyi oynadığımızı düşünmüyorum

Ancak çok soğuk bir hava ve boş tribünler ve hedeften uzaklaşmış bir takımdan daha çok şey beklemek hata olurdu..

Jones ve alınırsa bi savunma ile beraber özgüven artar..Daha iyi maçlar çıkar
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Maç 3-0 olduğunda dedim ki acaba ne olacak yinede kanser olucaz.

Ardından 3-1 olduğunda oluşacak senaryoyu tahmin etmek zor olmadı söz konusu Beşiktaş olunca  :)

O statta top felan oynanmaz bu aylarda özellikle boş tribünlere karşı hiç oynanmaz bunuda görmüş olduk.