Ana Menü

Tezahüratlar---Mp3

Başlatan mdc, Kasım 24, 2006, 17:57:22

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pAscAliAnUmut

Sen vardın hiç birisi yokken downland linkini bulmama yardım eder misiniz
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

asi ruh

holigan59

YENİ REMİXLERİMİZ HAYIRLI OLSUN GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL OLMUŞ... :bayrak :hayde :sigara
BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK ALLAH BELAMIZI VERSİN...

blackeagle-byoxyd

s.a arkadaslar ben besıktasım oley remıx sorunsuz ındırebılecegım bır yer arıyorum
BeSıktasLıyIm AnarSı RuhLuYuM

manyak_kartal

ya arkadaşlar süper olmuşta bn bunları mp3 olarak indirmek istiyorum nerden indircem link yoq ??

manyak_kartal

ya duru kardeş bu tezehüratları nasıl indircez ya ?? kralmedia da sadece dinle çıkıo ! acil cvp plz !

çarsı_06

saol beyler süpersiniz

seyyah312

arkadaşlar liverpool maçında söylediğimiz en son beste olan dela kartal mp3'ü varmı?

nilufeeer

bu tezauratları nasıl ındırebılırım bılgısayarıma lutfen yardımcı olun

burak123

Beyler nerden buluyonuz bunları sölesinize

Adriano

Aldırma Kartal, Gündoğdu, Sen Vardın Hiçbirisi Yokken
Bunların MP3 olan varsa, buraya koyarsa sevinirim..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

akbaba71

bende gundoğdu var deniz anılın koyduğu aldırma kartal videosunuda indirdim istersen msn den yollıyım ozelden adresini yaz
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

robinho

Sen vardın hiç birisi yokken Beşiktaşım çok yaşa sen .. bunun tamamını bana yazarsanız buraya çok sevirinir.m.Teşekkürler..

noumansız

Alıntı yapılan: burak123 - Kasım 11, 2007, 19:41:30
Beyler nerden buluyonuz bunları sölesinize

http://www.kralkartal.com/tezahurat.htm

Dinle yazan yerin üzerinde sağ tuş "Hedefi Farklı Kaydet" şeklinde veya download programlarını kullanarak indirebilirsiniz.

Arkadaşlar bizim bi'stüdyomuz var. Ve bu stüdyodan Beşiktaşımıza yakışır 2-3 parçalık bi bişeyler yapmayı planlıyoruz. 100. yıl Marşı, İnönü Dolmuş ...gibi Beşiktaşlı olmayanlarında zevkle dinleyebileceği tarzda SÖZ arıyoruz. İlgili arkadaşlara duyurulur.
Selametle...
BeşiktAŞK...

sentinel

la lay lay  lay  lay lay lay laylaylaylaylaylaylaylaylaylaylaylaylaylaylaylaylaylay      ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM NE İSTESEN İSTE BENDE.....

mp3 arkadaslar varmı olan varsa atarsa cok sevinirim arabaya atıp dinletcem :) set takdırdıkta :d

şimdiden tşkler
Dark TranquilliTy