Ana Menü

Michael Schumacher Kaza Yaptı

Başlatan ERHUN, Aralık 29, 2013, 17:13:42

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Efsane F1 pilotu Michael Schumacher, Alp Dağları'nda kayak yaparken kaza geçirmiş.
Başından yaralanmış. Okuduğuma göre durumu ağırmış. Ambulans helikopterle hastahaneye kaldırılmış.

eRe

çok ama çok üzücü bir haber.umarım iyileşir en kısa zamanda.bize f1 i sevdiren adam..gerçek efsane...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Ciddi bir şey yoktur umarım. Geçmiş olsun.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

K.D

Harbiden f1 i sevdiren adam geçmiş olsun
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

ERHUN

Hastahanenin resmi açıklamasıymış bu üstteki.

Beyin travması geçirmiş ve durumu kritikmiş.

Eskiden Michael ve Ralf Schumacher kardeşler, Rubens Barrichello, Kimi Raikkonen, David Coulthard falan vardı. Şimdide az çok takip ediyorum eskisi gibi tv başına geçip yarış izlemesem de ama eskiler her zaman başkadır. Umarım iyileşir.

CR7

Mika Hakkinen - Michael Schumacher.

F1'i sevdiren 2li.

kalk be Schumi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eRe

barıcello schumacher bır tarafta
dıger tarafta coulthart raıkkonen
ah ulan ah

sıyah mı kırmızı mı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ERHUN

Serhan Acar ‏@serhanacar
Alman dergisi Auto Bild'in muhabiri Michael Schumacher'in durumunun hala kritik olduğunu, bu gece ikinci bir ameliyat geçireceğini söyledi!

ERHUN

Kayak yaptığı yer ve kafasını vurduğu kayalıklar.

ERHUN

Serhan Acar ‏@serhanacar
RTL Schumacher'in kan basıncının düşürülmesi için gece,kafasının ikinci kez açıldığını duyurdu. Eğer doğruysa, iyi haber değilmiş bu...

Serhan Acar ‏@serhanacar
Yine Auto Bild muhabiri, doktorların Schumacher'i en az 48 saat daha komada tutmak istediklerini yazdı.

Serhan Acar ‏@serhanacar
Schumacher'in durumu kritik,tek bir operasyon geçirmiş,şu anda 2. operasyona gerek görülmüyormuş,suni komada uyutuluyor,sürekli takipte Durum çok ciddi, hayatı için savaşıyor dendi. Bir tahmin yok şu an.  'Schumacher'in kaskı takılı olmasa şu an burada olamazdı' dedi doktor

Serhan Acar ‏@serhanacar
Resmi açıklama: Schumacher'in durumu çok ciddi ve kritik,komada ve hayatı için savaşıyor, beyninde kanama sürüyor! http://www.bbc.com/sport/0/formula1/25547624

Önemli bir gelişme olmazsa bu akşam hastahaneden açıklama yapılmayacakmış.

ilhan mansız_melis

Doktorlar yarın açıklama yapacakmış.

Bana F1'i sevdiren insandır Schumi.

Umarım bu mücadeleyi de kazanır.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

beckyZWICKY

devriliyor asfaltların kralı be...

Çıkmadık candan umut kesilmez..

Allahtan acil şifalar diliyorum..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ERHUN

Schumacher´i ameliyat eden  Prof Stephan Chabardes, şampiyonun hayatta kalması için, önümüzdeki 48 saatin çok kritik olduğunu söylemiş..

İkinci basın toplantısı düzenlendi. Dün gece Schumacher´in kan basıncını düşürmek için bir operasyon daha yapılmış, operasyon 2 saat sürmüş, durum biraz daha iyiymiş, yeni bir tarama yapılmış, durum stabil, kötüye giden bir şey yok. Dün geceki operasyon beyindeki basıncı biraz daha düşürmüş. Operasyondan önce ailenin görüşü alınmış. Nispeten iyi bir sonuç alınmış. Bu sabah biraz daha tarama yapılmış ve durumun dünden biraz daha iyi olduğu görülmüş. Durum düne göre daha fazla kontrol altındaymış. Her saat kontroller devam ediyormuş. Beyin dokusu ile kafatası arasındaki kan pıhtısı alınmış, henüz hayati tehlike geçmemiş, ama durum 24 saat öncesine göre çok az daha iyiymiş, doktorlar suni koma halini devam ettirecek. F1´in eski doktoru Gary Hartstein anlatılanlardan, dünkü durumun çok tehlikeli olduğunu, beynin şu anda daha sakin davrandığını ve kafatasının sol tarafında açılan kısmın aynen bırakıldığını anladığını yazdı.

Schumacher´in basın sözcüsü Sabine Kehm, Schumi´nin düşen arkadaşına yardım etmek isterken kayanın üstünden geçince kontrolü kaybedip başka bir kayaya düştüğünü söyledi...

ERHUN

Durumu stabil.

Nöroloji profesörü Uwe Kehler açıklama yapmış. İlk 3-4 gün çok tehlikelidir, o süre stabil seyrederse rahat nefes alınabilir diye. O süreyi atlattı şampiyon. Uyandırılmaya başlaması 2-3 hafta sürecekmiş.

Bu arada 3 Ocak 1969, Hürth doğumluymuş. Nice yıllara.