Ana Menü

Anelka'dan Anti-Semitist (Yahudi Düşmanlığı) Çıkış İddiası

Başlatan ERHUN, Aralık 29, 2013, 03:01:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

La quenelle d'Anelka !

Bugün oynanan West Ham - West Bromwich Albion maçında (3-3) Anelka'nın golden sonra yaşadığı gol sevinci tartışmalara neden oldu.
Anelka'nın golden sonra yaptığı hareketin anti-semitist bir hareket olduğu, Fransız komedyan Dieudonne M'bala M'bala'nın daha önce programlarında kullandığı ve bu yüzden bir çok kez uyarıldığı ''Ters Nazi Selamı'' hareketini yaparak hem arkadaşı Fransız komedyene destek olduğunu gösterdi, hem de futbol sahalarında ırkçılık tartışmasını tekrar başlattı.

Fransız komedyen Dieudonne M'bala M'bala, önceleri ırkçılık karşıtı biri olsa da yakın zamanda Yahudi karşıtı söylemleriyle sağ kanada yakın tavırlarda bulunmaya başlayıp bunları skeçlerinde kullanınca sansürlenmesi gündeme gelmiş ve nefret söyleminden ötürü birkac kez uyarılmıştı.

Anelka'nın yakın arkadaşı Dieudonne'a desteğinin, futbol sahasında bir ırkçı hamle olup olmadığı ve oyuncunun bu hareketinden İngiltere'de ne ceza alacağı günün tartışma konusu oldu.

Anelka ve Dieudonne M'bala M'bala, Tersten Nazi Selamı verirken...

TD

carsi52

Bölünür senin için uykular!

ERHUN

Fotoğrafı biraz önce direkt sitenin linkiyle koymuştum şimdi kendim upload edip koydum, herhalde (bende biraz öncede gözüküyordu o yüzden sorunun geçip geçmediğini bilmiyorum) düzelmiştir.

carsi52

Aynen düzeldi şimdi.

Konuya gelince pek şaşırmadım Anelkanın yahudileri sevmemesine.
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Irkçılığa uğraması hatta belki de uğramış olması muhtemel birinin ırkçılık yapması ne kadar ironik.

İyi halt yemiş.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

Bu hareketten bumu cikar?
Yani bu hareket yahudilik düsmanlarinin selamimi?
Bilmedigimden soruyorum
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN

5 maç ceza aldı.

Alıntı yapılan: keskinli - Aralık 29, 2013, 12:04:14
Bu hareketten bumu cikar?
Yani bu hareket yahudilik düsmanlarinin selamimi?
Bilmedigimden soruyorum
Denilenlere göre öyleymiş, bende ilk defa gördüm.

keskinli

ilginc geldi bana
o hareket sanki gol sevincinde böyle k...  gibi duruyo
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin