Ana Menü

STSL 16.Hafta | BEŞİKTAŞ - Elazığspor | 21.12.2013 - 19:00

Başlatan El Maestro, Aralık 18, 2013, 00:49:26

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Biraz geç açtım topici son maçın çöküntüsünü atlatalım azda olsa diye ancak birşey farketmedi kimse atlatabilmiş değil, kimsenin bir hevesi kalmadı genel olarak Beşiktaş taraftarı kazansak ne olacak ki gözüyle bakıyor ancak 2.lik çok önemli bu sene ve matematiksel olarak pek bi fark yok 2. sıra ile . Evet bunları yazarken ve şu an yazacaklarımı yazarken bende pek hevesli yazmıyorum ancak ne olursa olsun lig devam ediyor.

Bu yüzden her ne kadar haksızlığada ugrasak, her ne kadar bizi söndürmeye/sindirmeye çalışsalarda, her ne kadar bazı futbol dışı şeylerin diyetini ödetmeye çalışsalarda yinede TEKRAR VE TEKRAR,

SALDIR BEŞİKTAŞIMMM  :bjk
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

carsi52

Geçen haftaya kadar ligde gelenin geçenin yendiği bi takımdı Elazığ.

Geçen hafta Antalyaya 4 attılar çok şaşırdım doğrusu.

Kötü bi kadroları var diye biliyorum yenmemiz hatta farklı kazanmamız gereken bir maç yani bu maçtada puan kaybederlerse artık ortalık karışır.
Bölünür senin için uykular!

eRe

taraftar sacmalık yapıp 10.dakıka da yuhlamaya baslamazsa oyuncuları bu macı alırız
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Simurg

Kartal gol gol gol !

Bu maçı alalimda bi huzur dolalim bi baslangic olsun

♥ BEŞİKTAŞ♡

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ilhan mansız_melis

Kazanmamız hatta parçalamamız gerekir.

Adam gibi oynayıp, alalım şu maçı.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Delirdik

Alıntı yapılan: eRe - Aralık 18, 2013, 02:26:19
taraftar sacmalık yapıp 10.dakıka da yuhlamaya baslamazsa oyuncuları bu macı alırız

Benim endişemde bu.. Normal şartlarda yener geçeriz tabi ama Fernandese açılması beklenen pankart felan tribünleri karıştırabilir. Umarım sadece takıma destek verilen bir maç olur.
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

carsi52

Fernandes'e tepki olacak gibi.

Kasımpaşa deplasmanında tribünde olan herkes Fernandes'i gözünde bitirmiş artık.

Simurg

Önceden beşiktaş forması altındaki futbolculara bi saygı vardı.
Şimdi evrim geçirdi herkes hulk oldu.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Neden anlamsız olsun ki abi ?

Bi oyuncu nasıl tükürebilir taraftara ? Böyle bi şey var mı.

Ya özürdileyecek taraftardan çıkıp topunu oynayacak yada devre arası gidecek bu kadar basit.

El Maestro

Asıl sorun nerde biliyomusunuz ben Fernandes'in bu tür şeyleri yapacağına inanıyorum.. Tükürürde,söverde bir Beşiktaş taraftarı olarak bana bu algı yerleşmişse sorun var demektir .

Fabian Ernst ile ilgili mesela böle bi haber çıksaydı zamanında gözümle görsem zor inanırdım bilmem anlatabildimmi düşündüklerimi . Karakter meselesi bunlar ve ne yazık ki karakter olarak Fernandes'in böyle şeyler yapacağına inanabiliyoruz . İşte asıl sorun burda bence ..

Pascal,İlhan,Ernst bu oyuncular bosuna taraftarın sevgilisi olmadı, agresif futbolcular olabilirlerdi ama asla taraftara saygısızlık yapacak kişiler değillerdi işte ince çizgi burda ortaya çıkıyor onu anlamak lazım .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Alıntı yapılan: carsi52 - Aralık 18, 2013, 15:42:53
Neden anlamsız olsun ki abi ?

Bi oyuncu nasıl tükürebilir taraftara ? Böyle bi şey var mı.

Ya özürdileyecek taraftardan çıkıp topunu oynayacak yada devre arası gidecek bu kadar basit.

Ben inanmıyorum o tükürük olayına açıkcası. Birilerinin abartması ile olduğunu düşünüyorum..

Ancak geçen sene aynı olay Olcaya yapılmak istendi. Hemen gaza gelinip bu işlerin yapılması hoş değil..

Tükürdü ise de neden tükürdüğünü görmem lazım..

Fernandesin psikolojisi iyi değil
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Geçen sene Olcay'ın yaptığı terbiyesizlikti.Ona gösterilen tepki fazla değildi ama Olcay diğer hafta geldi özürdiledi taraftar affetti.

keskinli

taraftarda aklini basina alsin
sirasi degil protestolarin
gese macindan sonraki gibi dagilmayalim
dik durup yönetime destek verelim
bu maci mutlaka almaliyiz,aksi takdirde catirtilar kirilmaya döner
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin