Ana Menü

AL [2.Tur, Ç.Final, Y.Final, Final] Eşleşmeler-Sonuçlar | ŞAMPİYON SEVİLLA

Başlatan ERHUN, Aralık 16, 2013, 14:19:18

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Resultate Importante. Belkide sezonun en kötu futbolunu oynamamiza ragmen 2-0 kazandik. Ditekten dönen ve Onurun cikardigi 2-3 pozisyonda vardi ama genelde kötuyduk. Conte EL i pek sallamiyor.

Un cavaliere non lascia mai una Signora !
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

carsi52

Oynadığı takımda ölü bi Trabzon yani ligimizde şuan 9.sırada olan bi takım.

İtalya ligini harbi gözümüzde büyütüyormuşuz :D

Maç 1-0 bitse veya hakem o golü vermiş olsa en kötü 2-1 biterdi maç Trabzonda turu geçebilirdi Trabzon yazık oldu harbiden.
Bölünür senin için uykular!

IL Capitano

Kalan son 90 dakikada trabzon takimina basarilar dilerim. Umarim turu gecen biz oluruz.

NoPasaran

Valla maçtan önce -2 handikap oynamıştı arkadaşlarım ...

Oturduk izledik..

Ben oynanmasından yana değildim zaten tirbünlerin bile dolacağına inanmıyordum açıkcası..

Trabzonspor Ligin kötü takımı bu konuda benimde görüşüm net. İtalya'da bu kadar sükse yaratan bir takımın bizim Türk takımları karşısında ikinci kez çok çok iyi oynamaması (hadi gs yi geçytim) Trabzonspor karşısındaki futbolu düşündürücü..

Ama yendimi 2-0 yendi..

Galatasara ile eşleşsseler ben Juve eler derim yeniden ama yinede Gs ye ihtimal veririm..

Ancak Trabsonspor 0-2 ile bile gelse buraya ben Juventusun ciddiye aldığında Trabzsonspor gibi bir takımı sahadan sileceğine inanıyorum

Çok çok iyi bir takım görüntüsü vermesede Trabzondan gömlek gömlek üstündür bunu inkar edemem

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Italyan futbolu kesinlikle eski durumunda degil. Eskisi gibi yildizlari cekemiyor lige.
Juve hala gelisme noktasinda, Milanin durumu ortada , inter kupalarda yok. Fiorentina, Lazio ve Napoli EL de oynuyor. Pek ic acici bi göruntu yok. Contenin cikardigi 11den anlasildigi gibi EL pek sallamiyor.

Daha önce yazdigim gibi , son 90 dk ts takimina basarilar diliyorum. Umarim turu gecen takim biz oluruz.

carsi52

Bu maça bende iddaada handikap 1 oynamıştım.

Trabzonda ki maç formaliteye döndü diyebiliriz.

Belki bir ihtimal çok düşükte olsa 2-0 yapıp penaltılar felan dicem ama çok çok düşük bi ihtimal.

Bari 2-1 veya 1-0 felan yense Trabzonda veya berabere felan kalsalar ülke puan kazansa.

NoPasaran

Alıntı yapılan: IL Capitano - Şubat 20, 2014, 23:28:43
Italyan futbolu kesinlikle eski durumunda degil. Eskisi gibi yildizlari cekemiyor lige.
Juve hala gelisme noktasinda, Milanin durumu ortada , inter kupalarda yok. Fiorentina, Lazio ve Napoli EL de oynuyor. Pek ic acici bi göruntu yok. Contenin cikardigi 11den anlasildigi gibi EL pek sallamiyor.

Daha önce yazdigim gibi , son 90 dk ts takimina basarilar diliyorum. Umarim turu gecen takim biz oluruz.

Özetlerde bile durum belli..

Tribünlerin neredeyse hiç birisi dolmuyor

Öncelikle statlar yapılması lazım sanırım.. Çünkü çoğu stat bizim ülke durumundan kötü geldi bana
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Italyan futbolu kendi kendini sIke olayiyla bitirdi. Mesela Juventus 2006 yazinda 13 futbolcusunu kaybetti Reale, Barca ya , premier league.thuram, Zlatan, cannavaro, zambrotta, viera, mutu vs vs. Kolay degildi. Sonra butun noktalardan aklandi.
Tam 8 yil aldi eski gucune geri dönmesi. Daha tam olarak olmasada. Son uc yilin acik ara en iyi takimi olmasi Juvenin cok iyi olmasindan öte diger takimlarin cok kötu olmasindan kaynaklaniyor.
Gs maci tam bi rezaletti. Ilk oynandigi gun tt arena , ikinci gunden bin kat daha iyi idi. Ama ilk gun tatil etti maci. Ikinci gun oynatti.

Statlar 1990 dunya kupasinda kalma beton yiginlari. Juvenin bu kadar gelismesindeki en buyuk neden Juve Stadiumdur. Insallah ayni sey Besiktasada olacak.

Ha sunuda unutmadan yaziyim, bu kadar deger kaybetmesine ragmen son Avrupa samp Italya final oynadi.

ERHUN

2.Tur 1.Maçlar:
Dnipro Dnipropetrovsk 1-0 Tottenham Hotspur
Real Betis 1-1 Rubin Kazan
Swansea City 0-0 Napoli
Juventus 2-0 Trabzonspor
Maribor 2-2 Sevilla
Viktorya Plzen 1-1 Şahtar Donetsk
Çernomorets Odesa 0-0 Olimpik Lyon
Lazio 0-1 Ludogorets Razgrad
Esbjerg 1-3 Fiorentina
Ajax 0-3 Salzburg
Maccabi Tel Aviv 0-0 Basel
Porto 2-2 Eintracht Frankfurt
Anji Mahaçkale 0-0 Genk
Dinamo Kiev 0-2 Valencia
PAOK 0-1 Benfica
Slovan Liberec 0-1 AZ Alkmaar

-------------

Dün konuya dahil olmak istemedim ama ben fikrimin arkasındayım. İtalya'ya, İtalyan futboluna ve takımlarına sempati duyan biri olarak yazıyorum bunu ve geçmişi düşününce onlar adına üzülüyorum. Şuanki Inter'le, Milan'la falan eşleşsek eskiden çekindiğimin 10'da 1'i kadar çekinirim anca. Napoli ve Fiorentina kendilerini biraz öne atma peşinde ama tam anlamıyla başarılı olamadılar. İtalya'nın şuan en iyi takımı Juventus ama onlar bile Bayern-Barça-Madrid gibi takımların yanına yaklaşamaz (yanında yer alamaz değil yaklaşamaz diyorum, Juve taraftarı Cem abi üzülüyor veya kızıyor belki bilmiyorum ama benim gördüğüm ve düşüncem bu şekilde). Mesela Lazio. Avrupa kupaları aldığı sezonu (1999-2000) es geçersek bile hep ortayla iyi arası yerde bulunurdu İtalya'da ama ona rağmen bizim her takımımızı eleyecek güçteydi. Şuan Bulgaristan'ın Razgrad takımına kendi evinde yenilecek hâle geldiler. Tamam Ludogorets Razgrad son yıllarda gelişme kaydetti, şuanda da liglerinde liderler ama Bulgaristan liginin hâli ortada. Tribünler bomboş, koskoca Lazio boş tribünlere oynuyor. Efsane tribün curva nord yok oldu resmen. Bu boş oynama izlediğim kadarıyla Juve dışında (onlarda yeni stadyumdan dolayı dolu sanırım) her takımda göze çarpıyor. 2006 dünya kupasından sonra Bundesliga resmen zıpladı. Aynı şey İtalyan futbolu içinde gerekli, bir dünya kupası alıp stadyumları yenilerlerse sıçrama yapabilirler ama içinde bulundukları mali durumla çok çok zor.

ERHUN

2.Tur 2.Maçlar:
Tottenham Hotspur 3-1 Dnipro Dnipropetrovsk
Rubin Kazan 0-2 Real Betis
Napoli 3-1 Swansea City
Trabzonspor 0-2 Juventus
Sevilla 2-1 Maribor
Şahtar Donetsk 1-2 Viktorya Plzen
Olimpik Lyon 1-0 Çernomorets Odesa
Ludogorets Razgrad 3-3 Lazio
Fiorentina 1-1 Esbjerg
Salzburg 3-1 Ajax
Basel 3-0 Maccabi Tel Aviv
Eintracht Frankfurt 3-3 Porto
Genk 0-2 Anji Mahaçkale
Valencia 0-0 Dinamo Kiev
Benfica 3-0 PAOK
AZ Alkmaar 1-1 Slovan Liberec

IL Capitano

ilk maclar 13 mart (kizimin dogum gunu) ikinci maclar 20 martta oynanacak.

Europa LeagueFörsta åttondelsfinalmötet mellan Juventus och Fiorentina spelas den 13 mars på Juventus Stadium. Returen i Florens den 20 mars.

carsi52

Alıntı yapılan: IL Capitano - Şubat 28, 2014, 11:12:20
ilk maclar 13 mart (kizimin dogum gunu) ikinci maclar 20 martta oynanacak.

Europa LeagueFörsta åttondelsfinalmötet mellan Juventus och Fiorentina spelas den 13 mars på Juventus Stadium. Returen i Florens den 20 mars.

Napoli
Juventus
Benfica
Valencia
Plzen
Salzburg
Betis
Alkmaar

Turu geçmesini tahmin ettiğim takımlar.Belki Betisde yanlış tahmin yapmış olabilirim.

ilhan mansız_melis

Napoli
Juve
Benfica
Valencia
Plzen (Tamamen ada yönelik bir tahmin)
Basilea-Salisburgo takımlarından ikisini de tanımıyorum.
Betis
AZ.

Diye düşünüyorum ben de.

Bir ailem, bir Beşiktaş, bir de Sıla.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Siviglia = sevilla
Basilea = Basel
Salisburgo = salzburg
Lione = lyon

Napoli
Juve
Tottenham
Valencia
Plzen
Salzburg
Sevilla
Az

geçer gibi.

En zevkli eşleşmeler Benfica, Basel, Napoli, Juventus olmuş.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

juventus viola 10 gun icinde 3 defa ( 2 kere EL) karsilasacak.  :)