Ana Menü

Türkiye Kupası | Bucaspor - Beşiktaş | 05/12/2013 - 20:30

Başlatan Delirdik, Aralık 03, 2013, 13:01:43

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Julien Escude, Pedro Franco, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Muhammed Demirci, Kerim Frei, Filip Holosko ve Michael Eneramo
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

IL Capitano

Bi kerede cift forvet denesek yani ama tek forvete sasirdim mi ? hayir
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Simurg

Bucanin alt yapısı cok iyi kazanirsak iyi

♥ BEŞİKTAŞ♡

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Delirdik

Oğuzhanın yanlış pasından kaptırdığımız top sonucunda golü yedik.
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

ERHUN

Pedro'nun 2 kritik müdahalesi var.
Golde hatalı pasa hızlı gelip attılar, orada Serdar veya Pedro adamı engellemeliydi. Tolga olsa o topu çıkarırdı.

Onun dışında fena değiliz ama Eneramo'da yine bir numara yok. Biraz çabala be adam.

Delirdik

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

ERHUN

Ricketts mıdır nedir, Kanadalı bizim Atiba'nın Bucalı forvet versiyonu çok güzel gol attı.

Delirdik

Kupada bir tek gs kaldı. Çok salak bir sene oldu maçları kim izleyecek yalandan yere kupa gibi oldu :)
Elendik geçmiş olsun

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

DIABLO

ömer i ilk 11 de başlatmayan bilic e umarım kapak olmuştur bu gol

helal olsun bucaya çok güzel koydu hakkı ile kazandı
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

ERHUN

Eneramo yerine Holosko'yu, Muhammed veya Oğuzhan yerine Kerim'i çıkaran Bilic'e de yazıklar olsun.

İkinci golde yapacağı bir şey yoktu, onu dışarıda tutarak söylüyorum ki Cenk bırak Beşiktaş'ı süper ligde kalecilik yapamaz. Günay gibi potansiyelli gencin var be adam koy kaleye. Sezon öncesi hazırlık maçlarında bariz daha iyiydi Cenk'ten.

NoPasaran

Bu sayılmaz kuraları yeniden ceksinler

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Alıntı yapılan: ERHUN - Aralık 05, 2013, 21:21:02
Pedro'nun 2 kritik müdahalesi var.
Golde hatalı pasa hızlı gelip attılar, orada Serdar veya Pedro adamı engellemeliydi. Tolga olsa o topu çıkarırdı.

Onun dışında fena değiliz ama Eneramo'da yine bir numara yok. Biraz çabala be adam.

Sene başı idmanı yapmayan bir.adam.. onun kendine gelmesi zaman alır ama bilinip.alınması kabul edilir gibi değil..

Ben beğenmiyorum normalde ama eneramo bu kadar kötü topçu da degil

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

maca bakamadigimdan fazla bi sey yazamayacagim
alt ligden bi takima yenilmenin bahanesini yada hikayesini okuruz yarin
yaziklar olsun
zehirim sensin be besiktas
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Elenmesek iyiydi.

Avrupada yokuz sonuçta bu sene fener,trabzon gibi takımlarda elenmiş al işte kupayı.

Neyse sağlık olsun tamamen lige odaklanmalıyız artık ligde hiç bir bahanemiz kalmadı.
Bölünür senin için uykular!

El Maestro

İlk yarı takım berbattı ..

2.yarı iyiydik ama zaten olması gerekende oydu, her ne kadar baskılı olsakta bu kadar az pozisyonumuzun olmasıda ayrı düşündürücü nokta .

Eneramo berbattı bir futbolcunun hava hakimiyeti bu kadarmı kötü olur Beşiktaş'ın forveti olamıyacağınıda görmüş olduk, Muhammed kötüydü, Oğuzhan kötüydü, Kerim kötüydü .. Atiba,Serdar ve sonradan giren Ömer dışında diğerlerine iyi diyemeyiz.

Birde yenik durumdayken son değişikliğini İsmail-Motta'dan yana kullanan Bilic'te 2 maçtır beni taktiksel ve oyunu okuma yönünden düşündürmüyoda değil. Yani eleştirmiyim diyorum ama saçma bir değişiklikti başka bi açıklaması yok .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~