Ana Menü

milli takıma iki yeni isim

Başlatan akbaba71, Mart 25, 2007, 11:59:29

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Yunanistan'da dün gece tarih yazan A Milli Futbol Takımımız'ın başı sakatlıklarla dertte...
      Teknik direktör Fatih Terim, 28 Mart Çarşamba günü oynanacak Norveç maçının kadrosuna, sakatlıklar ve cezalı oyuncular nedeniyle Galatasaray'dan Ferhat Öztorun ve Çaykur Rizespor'dan Yasin Çakmak'ı çağırdı.
      Terim, Yunanistan müsabakasının ardından Gökhan Ünal ve İbrahim Üzülmez'i sakatlıkları, Gökhan Zan'ı da sarı kart cezası nedeniyle kadrodan çıkarttı.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

eRe

norvec karsısında ınsallah bu hırsla olayı bıtırmek ıcın yıne tum guclerıyle savasırlar.dun gorduk volkanın nasıl oynadıgını.norvec macından oynayacaklarda aynı sekılde mucadele etmelı.ancak arka taraf ıyıce korku sarmaya basladı bana.basta kalecı volkan olmak uzere
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

TurkishTank

volkan cok gusel oynadi ilk defa olmasina ragmen... ibo'nun sakatlanmasina uzuldum harbi
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

carsi52

Bunlar kim ya ilk defa duydum :S
Bölünür senin için uykular!

Non Mollare Mai

Yasin çakmak son adam olarak oynuyodu sanırım. İzlediğim kadarıyla risksiz oldukça iyi yapması gerektiğini bilen biri. Ferhat daha çok genç ama yetenekli olduğu kesin..
edit

xxdoggyxx

ya ferhati cagirdi anlamiyorum bu adami ferhat yedek adam zaten oynamiycak ama serdar kurtulusu yada ümit karani cagirsa daha adaletli olurdu
18.03.2007