Ana Menü

10.hafta|Beşiktaş-K.D.Ç. Karabükspor 03 Kasım 2013, 19:00

Başlatan keskinli, Ekim 27, 2013, 21:42:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Puan kaybetmeyi hadi bir nevi anlarızda bu kadar ruhsuz,isteksiz bir oyun ben görmedim daha bu sene .

Olcay tam bir fiyasko haftalardır görmüyor mu bu hoca bunu ? Kerim Frei madem oynatılmıcaktı neden alındı o zaman nasolsa her türlü Olcay oynuyor . Almeida desen kusura bakmayın ama tam bir mal, aynı şekilde Ersan'da öyle kesinlikle Beşiktaş'ın stoperi olamaz.

Fernandes desen sorsan yıldız derler ama yerlerde sürünüyor resmen .. Yani bu nedir ? Bu neyin isteksizliğidir neyin tribidir biri bana açıklasın ? Oyuna kurtarıcı olarak girenler Serdar ve Eneramo burasıda ayrı bir konu.Aylardan kasım ama şampiyonluk falan hayalde kaldı .. Ligin 10.haftası liderden 8 puan yedik yazıklar olsun ne diyim .

Devre arası takviye yapılmazsa işimiz çok zor, Fernandes,Almeida,Olcay oynayacak diye bekleyemeyiz bütün sene ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Onu yazmayı unutmuşum. Olcay iyi niyetli tamam ama niyet maç kazandırmıyor. Zeka olarak zayıf.

keskinli

bu takimdan sampiyonluk beklemek zaten haksizlik olur ama bu gidisle ilk bese giremeyecegiz
maalesef bu takimdan ne köy olur ne kasaba
bazi futbolcularin akli futbolda degil bu kesin
hoca buna bi care bulmali
ya popoloruna tekme vursun yada bi kac oyuncuyu yedege alsin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Colgado

allah erkek evlat nasip ederse futbol harici spor dalı sevdireceğim her hafta çile yaşıyoruz.

Simurg

Futbolcularimiz gun ve tarih versinler canlari ne zaman isterlerse öyle haber versinler tovbe yarabbim..
Insani sinir ediyolar.

♥ ♡

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

KeePSaKe

Klasik Beşiktaş işte başladık yine puan kayıplarına.
Since 1903

NoPasaran

Bugün çok kötü olduğumuzu düşünmüyprum

Ama bazı şeyler olmuyor. Neden olmuyor vallahi aklım almıyor benim..

Koşuyoruz mücadele ediyoruz ama devamı gelmiyor..

Bizim kadro kalitemizde sorun var.

Maç tahmin yarışmasında Beşiktaş kesin yener diye yazamıyorum hiç bir zaman..

Buda sanırım kaliteden dolayı ortaya çıkıyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Yorum dahi yapasım yok şu takımı yenemedik.

5.haftaya kadar nasıldık şimdi nasılız bu kadar ruhsuz nasıl olabildiler aklım almıyor.
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Bu takım düzelir gençler bu kadar ümitsiz olmayın..

2 oyuncuya bakar..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Ersin Develi

Çok kolay puan kaybediyoruz.Böyle maçlarda ne olursa olsun puan kaybetmemiz gerekiyor.

Oyunu kanatlara yayamıyoruz,böyle olunca Fernandes'ten mucize bekliyoruz.
Gökhan Töre 3 haftadır yok nerdeyse,kötü oyunu anlarımda bu kadar isteksiz ve umursamaz olmasını anlayamıyorum.
Olcay için söylenecek fazla birşey yok,çünkü kapasitesi bu.

Dönüp dolaşıp Quaresma'ya gelmek istemiyorum ama bu tür maçlarda oyunu ancak yetenekli oyuncular açıyor.
Olcay'ın soldan iki kişiyi geçip orta yaptığını hatırlamıyorum ben.
Onu geçtim mesela Delgado vardı ceza sahası dışından atıyordu golleri genelde.O şekilde gol atmayı geç kendine inanıp şut çeken oyuncumuz yok.

Ne olursa olsun ben Bilic e güveniyorum,Volkan Adminin dediği gibi 2 oyuncuya bakar