Ana Menü

10.hafta|Beşiktaş-K.D.Ç. Karabükspor 03 Kasım 2013, 19:00

Başlatan keskinli, Ekim 27, 2013, 21:42:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

keskinli

Beşiktaş, K.D.Ç. Karabükspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan idman 1.5 saat sürdü.

Dinlenme ve taktik antrenmanı yapan siyah-beyazlılar, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası dünkü maçta oynayan oyuncular çalışmayı noktaladı. Diğer oyuncular 5'e 2 çalışması ve minik kale maç yaptı. Yarım sahada yapılan çift kale maç sonrası şut çalışmasıyla idman sona erdi. Antrenmana bireysel hazırlıklarına devam eden; Muhammed Demirci, Tomas Sivok, Michael Eneramo ve Necip Uysal katılmadı.

Beşiktaş, yarın (28 Ekim) izin yapacak. Siyah beyazlılar, K.D.Ç. Karabükspor maçı hazırlıklarına 29 Ekim Salı günü saat 17:00'de yapacağı antrenmanla devam edecek

ERHUN

Bizim sitede Atatürk Olimpiyat'ta yazıyor. Federasyonun sitesinde RTE Stadı'nda yazıyor.

Simurg

Çıkış maçımız oluruz umarım 3 puanı bu defa alırız.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carsi52

Artık galibiyet almamız şart oldu.

Gese 1 puana indirdi farkı fener 5 puan fark attı.

Fener bu hafta Bursa deplasmanında puan kaybetme olasılığı yüksek kesinlikle kazanmalıyız.
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Yarın ne yapıp edip kazanmamız lazım.

Puan kaybına tahammülüm yok.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Fenerde yendi gesede yendi hatta kasımpaşa bile yendi.

Mutlak kazanmamız gerek.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

futbolcular akillarini basina alirsa rahat aliriz
hocada 2 forvetle baslar insaallah

El Maestro

Kazanamazsak şampiyonluk hayalde kalır ..

Karabük'ü çok yakından tanıyan biri olarak, hücum anlamında herşey LuaLua'ya bağlı aynı Fernandes gibi o iyi oynayınca takımda iyi oynuyor onun dışında forvetin yeni transferi Akpala istekli ancak tek başına etkili olamıyor .. Ahmet İlhan sakat galiba ancak oynasa bile çok formsuz geçen seneki formundan baya bir uzak, İ.Parlak her zamanki gibi çalışkan,çok koşuyor ama bal yapmaz arı misali oda . Yani LuaLua kitlenirse Karabük'te kitlenir basit bir mantıkla..

Defansa gelecek olursak Mabiala-Puygriener 2lisi hava toplarında etkili pek geçit verdikleri söylenemez ancak özellikle Mabiala yerden toplardan da çok seri olmasına karşın hataya acaip meyilli bir futbolcu . Puygriener ise ara paslarında bazen ağır kalabiliyor . Aslında tam Ömer'lik bir maç, bu 2li gününde olursa Almeida zorlanır diye düşünüyorum .

Bizim için yapılacak kısa ve öz yorum ise,

Atiba-Fernandes-Oğuzhan 3lüsü sahadayken kolay kolay puan kaybetceğimizi pek düşünmüyorum ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Ersin Develi

Mutlaka kazanmamız gereken bir maç.
İlk yarı da gol bulamazsak zorlanacağımızı düşünüyorum.

ilhan mansız_melis

Mustafa sakatlığından dolayı kadrodan çıkarılmış.

ilhan mansız_melis

Tolga - Atiba -  Sivok  -Ersan - Ramon - Veli - Oğuzhan - Fernandes -  Gökhan Töre - Olcay -  Almeida

keskinli

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ERHUN

Manuel'e ne oldu? Ben bu kadar kötü uzun zamandır hatırlamıyorum. Oğuzhan maç başı çok iyiydi sonra adını duymadım. Ersan'a ne desem bilmiyorum artık. İlhan Parlak'ın golü olsaydı kusur çok büyük oranda Serdar Kurtuluş'ta olacaktı. GS maçından sonra kara olduk, o maç sezonu 2'ye böldü bizim adımıza.