Ana Menü

9.hafta| Akhisar Belediyespor v Beşiktaş 26 Ekim 2013, 19:00

Başlatan keskinli, Ekim 23, 2013, 19:54:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

Akhisar Belediyespor v Beşiktaş
Spor Toto Süper Lig
27 Ekim 2013, 19:00

Kemal görünmüyor ortalikta dolayisiyla ben aciyorum konuyu

Haydi kartalim Akhisara Karakartal pencesi vuralim
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Banucan

sezon başında totem yapmıştım maç konularına yazmayacağım diye ama bozuyorum totemi
hadi kartalım al şu maçı mesud et bizi
:bjk :bjk :bjk :bjk :bjk
FEDA

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Maestro

Çekindiğim bir deplasman açıkcası ..

Bildiğim kadarıyla bu sezon Akhisar evinde her maçını kazandı 2si Trabzon-Galatasaray olmak üzere ve her açıdan zor bir maç olucak gibi gözüküyor .

Ancak liderlikten bahsedeceksek, zirveden bahsedeceksek kesinlikle ve kesinlikle bu maçta puan kaybı olmamalı yoksa yavaş yavaş puan farkıda açılabilir .

Ve birde son haftalarda kaybettiğimiz o ruh ve tempo bize çok lazım olacak ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

carsi52

Çok çekindiğim deplasmanlardan birisi Akhisar deplasmanı.

Rize'yi yenseydik bu maçta puan kaybına göz yumabilirdik.
Fener bu haftada kazandı gese arkadan geliyor mutlak kazanmak zorunda olduğumuz bir maç umarım futbolcularda bunun farkındadır.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi'nin 9. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.
Akhisar Belediyespor maçının kafilesinde Michael Eneramo'nun yine olmayışı dikkat çekerken sakatlığı nedeniyle kadro yer almayan bir başka oyuncu olan Tomas Sivok'un yokluğunda Pedro Franco'nun siyah beyazlıların 18 kişilik karşılaşma kadrosunda yer alıp almayacağı merak konusu oldu.
Beşiktaş'ta sakatlıklardan kurtulamayan Michael Eneramo ve teknik heyetin ligde oynanan karşılaşmalarda şans vermediği Pedro Franco, Beşiktaş'a katkı sağlayamıyor.
Siyah beyazlılarda Eneramo sadece bir karşılaşmada forma giyerken Franco ise henüz 18 kişilik kadroda yer almadı.

Bu sezon Beşiktaş'a büyük umutlarla bedelsiz olarak transfer edilen Nijeryalı milli futbolcu Micheal Enaramo, Spor Toto Süper Ligi'nin ilk 8 haftasında sadece Eskişehirspor deplasmanında forma şansı buldu. Siyahi forvet, ligde geride kalan 8 maçın 6'sınde ise ilk 18'e giremezken sadece Kayseri Erciyespor karşılaşmasında yedek kulübesinde oturdu.

Şu ana kadar sadece Eskişehirspor karşılaşmasında kadroya girebilen Eneramo, bu maça ilk 11'de başladı ve 68 dakika sahada kaldı.

Takımın bir başka yeni transferi Kolombiyalı Pedro Franco'nun ise ligde ilk 18'e girememesi gözlerden kaçmadı.
9. haftada oyanacak olan Akhisar Belediyespor maçı kafilesine Kolombiyalı oyuncu dahil edilirken, sağ kasığında zorlama olan Micheal Eneramo ise kafilede yer almadı.
Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın kafilesinde Pedro Franco, Julien Escude, Atiba Hutchinson, Hugo Almeida, Manuel Fernandes, Filip Holosko ve Ramon Motta olmak üzere 7 yabancı oyuncu yer alırken Holosko da ilk kez bu sezon maç kafilesinde yer aldı.

Slaven Bilic'in 7 yabancı oyuncudan hangisini tribüne göndereceği ise merak edilen başka bir konu oldu.

Haber Kaynağı:  HABER1903 ÖZEL HABER
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Valla yeneceğimzi düşüüyrum bu kez..

Akhisar kapanan bir takım değil. Gol atarız mutlaka ama onlar ne kadar bilemeyiz..Kısacası iyi savunma yapan kazanır ve bu konuda daha önceki senlerden daha iyi olduğumuz kesin..

Yenemezsek zaten çok süreç biter bizim için
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

kaptan kim olacak acaba?
toraman,sivok,necip yok.
keşke tolga'ya verseler.
ben de bu sefer kazanacağımızı düşünüyorum.
ama bilic'ten forvette bir sürpriz bekliyorum.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

El Colgado

necip'in yerine oğuzhan gelmiş sadece.
bilic hic yedek oyunculara yönelmiyor. ben olsaydım "ne yaparsam yapayım hoca aynı 11'le çıkacak." diye düşünürdüm. almeida gerçekten yeteneksiz, olcay'ın performansı kötü. bugün iyi oynasalar bile devamı gelir mi bilmiyorum.

NoPasaran

Valla koca gün dedim bugun günahsız bir gün yaşayacağım Allahım..

Ama akşam Beşiktaş maçını unuttum tabi..

Ersanın sövmediğim tarafı kalmadı sanırım..

Bu nasıl bir savunmacıdır, bu nasıl bir insandır nefret ettim ya resmen nefret ettim..

Ersan çıkmazsa 5 olur valla hiç şaşırmam..

Tolga artık yedeğe çekilsin..Olmuyor..

Ve Almeida..Yeter be kardeşim !
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

DIABLO

1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Simurg

Kalp hastası olsam kriz geciririm nasil bi mac arkadaş

♥ ♡

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..