Ana Menü

STSL 8.Hafta | Beşiktaş - Ç. Rizespor | 21.10.13 | 20:00

Başlatan CR7, Ekim 06, 2013, 21:59:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Bi mahsuru yoktur umarım açmamın :D

Seyircisiz filan ama almak lazım ne olursa olsun.

Saldırın Kartallar!  :bjk :bjk
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Rize'nin 1-2 maçını izleme şansı buldum ilginç bir takım, bi maç cok iyi defans yapıyorlar ve ofansif anlamda kısır kalıyorlar bi maç acaip bir hucum iştahıyla oynayıp bol pozisyon buluyorlar ancak defans problemli oluyor ..

Birde Cernat-Sercan gibi tehlikeli ayaklar var ve Rıza Çalımbay'ın takımlarını her zaman beğenirim ..

Sonuç olarak evimizde oynıcaz ve puan kaybetme lüksümüz yok, her ne kadar taraftarda olmasa bu maçı her türlü ne yapar eder kazanırız diye düşünüyorum ..

SALDIR BEŞİKTAŞIMMMM  :bjk
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

El Colgado

cernat bitik.
14 numaraları iyi.
sağ bekleri kötü bence.
sezer ve zenci stoper sağlam ama hata yapmaya müsait.
hücumda 9 numara çok kuvvetli. sercan dar alanda etkisiz, bugün şut bile çekmedi. 88 tevfik defansa yardıma gelmiyor ofansif olarak da bencil.
normal şartlarda kazanmamız gereken bir maç. yan toplarda da aksıyorlar bu arada.

ps:kaleyi bulan şutu yok sercanın.

ERHUN

15 liraya hatıra biletleri çıkıyormuş, kartal yuvasında satılacakmış.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Zor maçlarımızdan biri olacak, Rize şu ana kadar iyi gidiyor.

Umarım kazanırız.

Saldır Beşiktaş
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Simurg

Biletler çıktı mı çıkınca haber verseniz duyuru bakımından alalım :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

keskinli

hadiyin kartallar desteksiz dönemin ilk maci
ele güne karsi,dosta düsmana karsi gösterin gücünüzü
rizeyi yenip yolumuza devam ederiz
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Rizeyi hiç seyretmedim ben..

Gs maçında bir devre seyrettim beğenmedim açıkcası.

Ancak gelinen süreçte her gün bence takım biraz daha kendine özgüven yüküyor. Özellikle ESK maçı dönüm maçımızdı. Yenilseydik bundan sonra toparlanma şansımız bence hiç yoktu..

Seyircisiz zor olacak özellikle gurbetçi zihniytli topçularda böle maçlarda form düşüklüğü oluyor gibi geliyor bana ama alırız ya. Enaramo reyis bu maçta sallar bi tane  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Çaykur Rizespor tuhaf takım. Stoperleri kötü değil ama hata yapmaya çok müsait el colgado'nun dediği gibi, bu hafta Antalyaspor'un 3 puan almasının mimarlarından biride Sezer Özmen'dir mesela. İki golde de hatası var. Sol bek Ali Adnan hücum gücü yüksek ama defansif anlamda iyi değil. Töre'yi çok rahatsız eder, elini fazla kullanıyor. Sağ beklerine dikkat etmedim. Genel olarak takım halinde bir şeyler yapıyorlar, Florin Cernat gibi kaliteli bir futbolcuya sahipler ama bir kaç yıl önceki Cernat gibi değil tabii ki Karabük'teki performansından uzakta. Leonard Kweuke belli bir standartta ancak bizi zorlayacak tarzda değil, hızlı bir forvet değil. Hurşut Meriç desek Gençlerbirliği'nde çok iyi maçlar çıkartmıştı ama burada o performansı gösteremedi. Tevfik Köse'de İstanbul BB'den gelmiş ligimizin sıradan oyuncularından, temiz gol ayağı yok. Zaten esas mevkisi santrafor değil kanat forvet. Normalde rahat yenmemiz lazım, sakatlarında düzeleceğini düşünerek böyle diyorum ama hiç bir rakibi küçümsememek lazım.

carsi52

Milli maç heycanı bitti.

Dönelim Beşiktaş'a...Söylenicek çok bir şey yok ne kadar seyircisizde olsa kendi sahamızda oynuyoruz kazanmamız gerek.

Saldır Beşiktaş bu haftayıda kayıpsız atlatalım.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Puan kaybı yaşabaileceğimiz bir maç gibi geliyor bana..

Korkuyorum açıkcası..

Konsantre olmakta zorlanbiliriz ..

Deplasmanda bile olsak normalde yeneriz bzie bu ligte rakip yok eğer o gün iyiyisek :)

Yenelim ve artık bu ligi sonuna kadar gideceğimizi cümle aleme ispatlayalım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

Zorlu mac olucak ama kazanicaz ya ben inanıyorum. .

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carsi52

Fener puan kaybetse iyiydi kazandığımızda lider olurduk artık liderlik başka bi haftaya kaldı.

Güzel bi galibiyet almak lazım.
Bölünür senin için uykular!

El Maestro

Dün Fener son dakikada atınca bütün hevesim kaçtı ..

Ancak farklı bir galibiyet güzel bir gözdağı olur ve gecte olsa haftaya liderliği alırız artık .  :)

Ama tabi önce bu maçı kazanalım da sonra daha kötüsü olmasın .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~