Ana Menü

Quaresma Al-Ahli'den Ayrıldı, Mendes'le Yolları Ayırdı || Tekrar Porto'da

Başlatan ERHUN, Ağustos 11, 2013, 01:04:37

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Bu adamı bu saatten sonra neden alsınlar ki..

ben idman yaptığını bile sanmıyorum :-\

Keşke hiç gitmeseydi be
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Transfer kesinleşmiş bu arada. Bir buçuk yıllık sözleşme imzalamış Porto ile. İlk antremanına da çıkmış.

Başarılar iki gözüm.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

q7 kalite ve yetenek olarak bu ülkeye gelmiş en yetenekli 3 futbolcudan biridir..

verdiği katkıdan, yaşantısından yada herhangi birşeyinden bahsetmiyorum şuan..; futbol kalitesi ve yetenekdir demek istediğim.. zıt anlayıp karşıt yorum yapmayınız lütfen.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

carsi52

Adam Porto'ya gitti resmen ya keşke biz geri alsaydık.

Umarım başarılı olur.
Bölünür senin için uykular!

ERHUN

http://www.abola.pt/nnh/ver.aspx?id=449611&rss=1

Gün tekrar Porto'nun Ricardo Quaresma korunun eğitim merkezinde Cuma günü idi ulus katılacak. Winger 30 yaş, arabasını lider, tıbbi muayene son pili düzenlenen ve bu Paul Fonseca emriyle ilk egzersiz yapmak için geç. Asal 16 saat başlar. ejderha ile bağlantı iki buçuk mevsim sürecek Oruç. 'Portekizli uluslararası, şimdi 30, ulusal üç kez şampiyon ilk kış güçlendirilmesi. olan Mustang geri bir kulüp olduğunu Üç şampiyonluğu bir Portekiz Kupası, iki Süper Kupası ve bir Kıtalararası Kupa - - o ve birkaç şampiyonluğu nerede. temsil ve 2004-2008 Inter taşınmadan önce (13:50 saat haber güncellenir)

----

Geri dönmüş anlamış oldum.

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Ersin Develi

ilhan mansız_melis

ilhan mansız_melis

[KralKartal]

[KralKartal]

Ricardo Quaresma bomba gibi!..
Portekiz futbolunun yıldızlarından Ricardo Quaresma eski takımı Porto'ya dönmesinin ardından takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Dragao Stadı'nda basına açık olan ve binlerce taraftarın izlediği idmanda 30 yaşındaki oyuncu yeni takım arkadaşları ile kaynaştı, Türk kaleci Sinan Bolat ile de bir süre sohbet etti. Eski Beşiktaşlı futbolcu 2004-2008 yılları arasında da Porto'da forma giymişti.Teknik Direktör Paulo Fonseca idmanın ardından yaptığı açıklamada, "Ricardo'nun bize katılmasından dolayı çok mutluyum. Taraftarları coşturacak önemli yeteneklere sahip bir oyuncu ve ben takıma da katkı yapacağını düşünüyorum"dedi.

Quaresma da geri dönmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi: "2014 yılının tekrar mutluluk dolu olmasını umuyorum. Herhangi bir konuda çekincem yok. İşlerin yolunda gideceğine inanıyorum. Yeni kupalar ve şampiyonluklar için buradayım."

ONUR DİNÇER / SKORER

ilhan mansız_melis

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~