Ana Menü

RTUK açıkladı. Artık şifresiz

Başlatan eebjk, Temmuz 21, 2013, 14:21:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eebjk

Televizyon kanallarında şifresiz ve ücretsiz yayımlanacak programların listesi çıkarıldı

Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) şifresiz ve ücretsiz 19 etkinilği içeren listesi şöyle:
1- Yaz, Kış ve Paralimpik Olimpiyat Oyunları
2- FIFA Dünya Kupası yarı final ve final karşılaşmaları,                                                                                         
[size=78%]3- UEFA Avrupa Kupası yarı final ve final karşılaşmaları,                                                                                                                                                               4- Türk milli futbol takımlarının eleme ve final karşılaşmaları,[/size]
5- Türkiye Kupası karşılaşmaları,6- Avrupa kupalarında (futbol) Türk takımlarının oynadığı bütün maçlar ile yarı final ve final karşılaşmaları, UEFA Avrupa Ligi karşılaşmaları ve UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları, UEFAsüper kupa maçları,7- Dünya Şampiyonası (her branşta) yarı final ve final karşılaşmaları,8- Avrupa şampiyonaları (her branş) yarı final ve final karşılaşmaları,9- Türkiye'de yapılan uluslararası tenis organizasyonları,10- Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu,11- Akdeniz Oyunları,12- Avrasya Maratonu,13- İslam Dayanışma Oyunları,14- Kırkpınar Yağlı Güreşleri,15- Mevlana anma törenleri (Şeb-i Arus),16- Yunus Emre şenlikleri,17- Hacı Bektaşi Veli anma törenleri,18- Nevruz etkinlikleri,19- Boğaziçi kıtalararası yarışmalar.
sadece BEŞİKTAŞ

CR7

o işi bir geçecekler.
UEFA'ya göre 1 adet şifreli 1 adet de şifresiz olmak zorunda.
yani hikaye.
kanallara da yayınlayacaksın diye baskı yapamazsın.
millet dizi izliyor görüldüğü gibi.
papatyam bu ülkede reyting rekorları kırdı.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

İşleyiş nasıl olacak bişlmiyorum ama bu kesin bilgi değil önceikle..

Sadece tasarı bu şekilde. Onay felan yok..

Dsmart anlaşması gereği şifreli yayınlar bittikten sonra bu sisteme geçebilir yoksa adaletsizlik olur bu gerçek..

Şifreli yayın olmasın demiyorum ben açıkcası. Bir şeylerin bedeli vardır ancak

Futbolun yayını yapan

LİG TV (LİG MAÇLARI)
SMART SPOR (AVRUPA KUPASI MAÇLARI)

kanallarının her platforma açık olması lazım..

Ben Dsmart kullanıyorsam Lig tv ye para ödeyerek bunu seyretme imkanı bana sunulmalı..

yada Digitürk kullanan birisi dsmartın futbol kanllarına erişim sağlayabilmeli..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Şuan için kesin bir şey yok ancak umarım gerçekleşir.

Lig maçına para alıyorlar (dünyada birinciyiz, pahalılık konusunda) haydi ona eyvallah ama hazırlık maçları, Avrupa maçları bile şifreli olur mu ya? Bir adamın para verecek durumu yoksa maçları izleyemeyecek mi? Şu platformların azalarak son bulması televizyon için çok güzel olacak bence. Alayı dolandırıcı.

NoPasaran

Kulüpler para kazanıyor ama ne yapacağız..

DÜnya kadar para ödüyor platformalar..

Bence insanlar fazlası ile cimriler açıkcası..

Herbişeye para veren insanlar neden futbol gibi bir zevke para ödemezlerki..

Ben internet için 63 lira ödüyordum mesela..

Baktım futbolu sinemayı seviyorum

Dsmart Sinema kanalları dahil hepsini açtırdım + Sınırsız net + HD yayın 75 ÖDÜYORUM.. şu an 83 olmuş yenilere gerçi ama böle..

Hiç bişeyi kıyaslamak istemem ama bugün bir yemek yiyoruz sadece 30 dk srüyor iki kişi masadan 50-60 tl ye kalkarken futbol için paradan kaçmanın mantığını anlamıyorum..

Milli maç dışında maçların bedava olmasınada karşıyım bu iş ekonomi işi açıkcası..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Bunun adı cimrilik değil. Karamehmet ve türevi akıllı geçinen tipler tarafından dolandırılmak istemiyorum o kadar. Kimse parayı kolay kazanmıyor.

Dünyadaki en pahalı uydu platformları bizde, benzin bizde, alkol bizde, tütün bizde, o bizde bu bizde. Herkese eyvallah demekten oluyor bu.

IL Capitano

Harbiden en pahali benzin ve icki Turkiyede. Eskiden ordan buraya icki getirirdi insanlar simdi burdan oraya. Burda bir paket marlboro 12,5 liraya geliyor, Turkiye ' de ne kadar ?
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

9 du sanırım

Ama bizde asgari ücret 800lira
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

Uefa ile yapilan anlasmada sifreli yayin hakki var d-smartin. Bugun macta 4-5 kez soylediler sifreli yayinlanacak diye

NoPasaran

aMA TÜRK TAKIMLARININ diyemedi :D

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Maçlarını şifreli yayınlama hakkımız var vs vs vs

:D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

SKY 1 milyar dolardan fazla para ödüyor premier lige.

-gereksiz bilgi-

ayda 79 tl'ye d-smart+internet+d-smart blu = NBA+diğer tüm ligler(hotbird ile freeshare olarak al jazeera sports ve skysports'ta her türlü maç + isviçre ligi-polonya ligi - concacaf gold cup - orlando pirates'li bilmem nerenin şampiyonlar ligi vs. vs. yaklaşık 30-40 tane spor kanalı hd'siz. hdleri sayarsak 70-80'i buluyor.)

ayda 25 tl'ye digiturk + digiturkplay = Eurosportta ne varsa +  bbl + epl + rusya + brezilya ligi)

ayda 29 tl'ye tivibu maxi paket fransa + italya ligi.

son 2'si istanbul'da
valla bence bir şey değil.

eRe

gereksız bılgı de benden

gecen gun dıgıturk aradı ayda sadece 50 euro dıye.sok oldum.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CR7

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), son dönemde büyük tartışma yaratan "şifresiz" maç yayınları konusunda yeni bir açıklama yaptı.
RTÜK'ün resmi internet sitesinden "Güncel Önemli Olaylar Listesi Belirlendi" başlığıyla yayınlanan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bilindiği üzere, Türkiye'nin de taraf olduğu Avrupa Konseyi Sınır Ötesi Televizyon Sözleşmesinin 9a maddesi ile 6112 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanunun 17. Maddesi, "Kamunun Önemli Olaylara Erişimi" konusunu düzenlemektedir.

6112 Sayılı Kanunun "Kamunun Önemli Olaylara Erişimi" başlıklı 17/1 maddesine göre; "Üst Kurul, toplum için büyük önem arz eden ulusal ve uluslararası olayları; ülke geneline şifresiz ve ücretsiz yayın yapan televizyon kanallarından canlı veya banttan yayınlanmasını temin etmek amacıyla, konuyla ilgili diğer kurumların görüşlerini de almak suretiyle bir önemli olaylar listesi hazırlayarak ilân eder. Önemli olaylar listesi Üst Kurulca aynı usulle güncellenebilir.

Avrupa Konseyi Sınır Ötesi Televizyon Sözleşmesinin 9a maddesi ile 6112 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanunun 17/1 maddesi kapsamında, Üst Kurul'un 23 Temmuz 2013 tarihli toplantısında, aşağıda yer alan "Güncel Önemli Olaylar Listesi"nin kabulüne ve kamuya duyurulmasına karar verilmiştir.

İlgililerin dikkatine sunulur.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu

Güncel Önemli Olaylar Listesi

1) Yaz, Kış ve Paralimpik Olimpiyat Oyunları,
2) FIFA Dünya Kupası yarı final ve final karşılaşmaları,
3) FIBA Dünya Kupası yarı final ve final karşılaşmaları,
4) Türk milli futbol takımlarının eleme ve final karşılaşmaları,
5) Türkiye Kupası (Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol) karşılaşmaları,
6) UEFA Avrupa Ligi yarı final ve final karşılaşmaları, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ve final karşılaşmaları ile UEFA Süper Kupa karşılaşması,
7) Dünya Şampiyonaları (her branşta) yarı final ve final karşılaşmaları,
8) Avrupa Şampiyonaları (her branşta) yarı final ve final karşılaşmaları,
9) Türkiye'de yapılan uluslararası tenis organizasyonları,
10) Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu,
11) Akdeniz Oyunları,
12) Avrasya Maratonu,
13) İslam Dayanışma Oyunları,
14) Kırkpınar Yağlı Güreşleri,
15) Mevlana anma törenleri (Şeb-i Arus),
16) Yunus Emre şenlikleri,
17) Hacı Bektaşi Veli anma törenleri,
18) Nevruz etkinlikleri,
19) Boğaziçi kıtalararası yarışmaları.

El Colgado

Doğan medya ile uğraşıyorlar mı ne?
Ben mi yanlis anladim bu ekte yazilanlarin sifresiz yayinlanmasi gerekmiyor mu?

NoPasaran

E sampiyonlar ligi ve avrupa ligi maclari yok burada

Samsung Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net