Ana Menü

#. Michael Eneramo

Başlatan ERHUN, Temmuz 07, 2013, 13:18:44

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Benim de dikkatimi çekti :D Baklava mı la o ? :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

ERHUN

Arkadaş karşıdan böyle bir şey gelse topu nereye atacağımı şaşırırım. Benden gitsinde nereye giderse gitsin derim ;D

NoPasaran

Cidden ayibogan bir tip

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: ERHUN - Eylül 10, 2013, 23:30:55
Arkadaş karşıdan böyle bir şey gelse topu nereye atacağımı şaşırırım. Benden gitsinde nereye giderse gitsin derim ;D

:ahaha

[KralKartal]

Toma gelse yikamaz be seni :ahaha
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

bugün ayi yerine timsah bogar insaallah
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN

Makito reis! İlk resmi golünü attı.

keskinli

hayirli olsun
daha cok sans verilmeli

NoPasaran

Bu adam bence almeida dan iki kat etkili birisi..

bugün iyi oynmadı aslında..

ama var arkadaş..

bugün hissettim bunu
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Defans oyuncusu olsam Eneramo'yu koşarken görünce korkarım.

NoPasaran

Alıntı yapılan: NoPasaran - Temmuz 24, 2013, 00:46:28
17 MARTTAN SONRA SİVASSPOR FORUMLARINDAKİ ENERAMO KONUSUNDAN. HİÇ BİR MESAJI ATLAMADAN EKLEDİM. YUH YA BİLİC YUH YA ÖNDER ÖZEN YUH YA FİKRET ORMAN YUH YUH YUH !

Alıntı Yap
Eneramo bitmiş hem mental açıdan hem fiziksel açıdan son 8 maç gaz vermeleri lazım eski Eneramo'ya ihtiyacımız var.Sezon sonu yolların ayrılma vakti gelmiş ayrıca aldığı parayı haketmiyor.
.

Alıntı YapBizim kara öküzü koysak sahaya senden daha faydalı olur bu takıma. Bir tanede olumlu bir iş yap. Aldıgın paralar haram olsun gözüne dizine dursun eneramo.

Alıntı Yapsen golcüysen ben kayseriliyim

Alıntı YapYa eski eneramo geri gelsin ya da bu takimdan gitsin

Alıntı Yap***bu takımı bu duruma düşüren 1 adam rıza 2 adam a.... enaramodur. artık gitsin takımda bundan bir numara yok.

Alıntı Yaptop enaramoya gelince hakem dudugu agzina aliyor cunku faul yapacagini biliyor

Alıntı YapEneramo toğçu değil ki güreşçi şu Rıza hoca Eneramonun yanına Piech'i koymadan tek başına bu Eneramo hiç bir şey yapamıyor yapamamaya da devam eder

Alıntı Yapsezon sonu yolcudur zaten merak etmeyin...

Alıntı YapEneramo ikili mücadelelerde adam gecemiyor,son vuruslari cok kötü.Sabirla bekliyeceksinde haftalar sonra belki bir gol atar diye.Sivasspor´ dan bu yil sonunda ayrilirsa,eksikligini hissetmeyiz.

Alıntı YapEneramo için en merak ettiğim husus neden arkadaşlarıyla yardımlaşmaya girmiyor.Çok mecbur kalmazsa pas alışverişine yanaşmıyor.Belki bunu yapsa hem kendi yorulmayacak hem de daha iyi pozisyon şansı doğacak.

Alıntı YapLigimizde rakip defansları en fazla yıpratan forvet oyuncularından bir tanesi.. Siz sanıyormusunuz ki Eneramo olmadan Erman Aatıf bu kadar etkili olacak. Çogunuzun 2. ligden alındı diye eleştirdigi Hakan Arslan bu kadar gol atacak. 2.lig kariyerinde dahi bizdeki kadar ofansif faydalı olmamıştır.
Evet Eneramonun bitiriciligi çok iyi degil ancak takıma verdigi katkı tartışılmaz. Degeri ne zaman anlaşılır derseniz öncelikle oynamadıgı maçlarda sonra tabi ki gidince...

Alıntı YapKafa vuruşları mükemmel bu adamın. Türkiye de çok nadirdir böyle vuran. Ama ağır adam işte yavaş da düşünüyor. Sıkıntı yaşıyoruz. Tek forvet oynayınca gol sıkıntısı çekiyoruz

Alıntı Yapeneramo olmasa biz şuan çoktan düşmüştük o adama kızacağınıza grosickiye-kadire bunlara kızın

Alıntı Yapeneramo olmasa biz şuan çoktan düşmüştük o adama kızacağınıza grosickiye-kadire bunlara kızın

Alıntı Yapbu adamında sadece haber var biri alsada rahatlasak artık

Alıntı Yapbence takas yapmaliyiz brezilyali oyuncuynan

Alıntı YapGeçen yılda böyleydi hakikaten biri alsada rahatlasak

Alıntı Yapyeterki ayne gecen sene gibi olmasin!!! yani baska klüb bulmadi icin kosa kosa geri geldi bunu bidaha görmek istemem!!!
neriye gidersin git bey bey Eneramo yolun acik olsun

Alıntı YapBeğendiğim bir fytbolcuydu.Kalmasini çok isterdim.

Alıntı YapEneramo'nun düşündüğü tek şey para.Eğer öyle olmasaydı her konuşmasında bana sunulacak şartlarda önemli diye vurgu yapmazdı.

Eneramo bizden 1 miyon 250 bin euro kazanıyormuş.Burada tam bir yönetim başarısızlığı var.Geçen sezonun başında forvet transferini yapamamış ve yine Eneramo ile anlaşmışlardı.

Madem o kadar para verebiliyorsunuz.300-400 bin euro ya Eneramo'dan daha yararlı olacak oyuncu bulurdunuz.Geriye kalan 700-800 bin euro ile de 2-3 yıllık imza attırabilirdiniz.O kadar oyuncu içinden oyuncu bulamayıp yine Eneramo ya sarıldınız.O da uçtu gitti.

Alıntı Yapbizde çok bozuk maçlar çıkardın ona rağmen ilk 11 de yerin hazırdı ona göre dikkatli ol kara boğa heryer sivasspor değil

Alıntı YapEneramo iyi futbolcu olabilir ama kesinlikle bizden aldığı 1 milyon 250 bin euro yu hak etmiyordu ve bu parayı da hiç bir takım Eneramo'ya vermez boşuna bana gelen teklif önemli diyipte bu paraya yakın bir para beklemesin hiç bir kulüp o parayı vermez.

Alıntı YapBir futbolcu bu kadar şişirilir arkadaş !

Kimdir ya Eneramo ?

Kaç maç iyi oynamış ? Kaç gol atmış ? Bizi kümede mi bırakmış ?
Kupa mı aldırmış ?

Makakula gibi gittiği her yerde başarısız olacak, göreceksiniz.

Alıntı Yapgitmek isteyene kal demeye gerek yok. geçen yıl zoraki kaldı hiç verim alamadık.

Alıntı YapBu adam artik bizden kesin olarak gitti. Daha da gelmez zaten bence rahat olabiliriz. Arkadaslarimizinda dedigi gibi bizim kadar para vermez hicbir kulup

Alıntı Yapgitmesine sevindim çünkü çok pozisyon harcıyordu ben geçen sene marius niculae alınmasını tercih ederdim daha üst düzey olmadı devre arasında hamdullahı alırdım norveç takımına bonservis ücreti 650 bine gittiyse yıllığı da 200 bin avroysa tranferden anlamıyoruz inşallah bu sene o hataları yapmıyacağız

Alıntı Yapneramo'nun sağlık kontrolü bozuk mu çıktı Ahahahhahahahahahahahahaahhaha hahahahahaa buna çok çok gülerim

vallah ben de yeni okudum coookkk güldüm.......

adam saten bozuktu BJK haberi yoktu galiba.......
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

Banada yuh
ben bayagi ümitliydim
göz doktoruna gitmem lazim,her esmeri ya ferdinand yada amokachi olarak görüyorum

carsi52

Dedikoduları çıktığı an sinirlenmiştim ben.

Birde hastalık olayı çıktı resmen dua ettim Allahım inşaallah vazgeçerler transferden diye.

Çöpe giden Beşiktaş'ın paraları oldu yine ufakta olsa katkı hiç sağlayamadı yerine daha iyi bi forvet alabilirdik.

Artık hatadan dönmek gerek devre arasında gönderilir inşaallah.
Bölünür senin için uykular!