Ana Menü

kobe den bir rekor daha

Başlatan akbaba71, Mart 23, 2007, 18:41:24

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

NBA'de Los Angeles Lakers 7 maçlık yenilgi serisinin ardından üst üste üçüncü galibiyetini Memphis'i deplasmanda 121-119 yenerek aldı.

Ligin en formda oyuncusu Kobe Bryant karşılaşmayı 60 sayı ile tamamlayarak yine takımını galibiyete taşıyan isim oldu. Son iki maçında 65 ve 50 sayı üreten Kobe Bryant, bu karşılaşma ile birlikte, üst üste 3 maçta 50 sayı barajının üzerine çıkan NBA tarihindeki 4. oyuncu oldu.

Bu kategoride rekor, 7 maç üst üste 50 sayı barajını geçen, lig tarihinin en skorer ismi olan Wilt Chamberlain'e ait. Chamberlain bu rekoru 1961 yılında kırarken, Elgin Baylor 1962'de, Michael Jordan ise 1986 yılında bu başarıya ulaşmışlardı.

37'de 20 şut ve 18'de 17 serbest atış isabetleri ile oynayan Kobe ile birlikte, Lamar Odom da 20 sayı-15 ribaund-4 asist ile geceyi tamamladı.

Memphis'te Pau Gasol'un 35 sayı-15 ribaund, Mike Miller'ın 33 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

pAscAliAnUmut

paylaşım için saol Kobe zatenn müthişş bişeyy
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

CooLDumaN

Bu adam manyak yaa.1 macta bızım beko basketbol lıgınde maclarda toplam atılan sayıyı atıyor

Yasayan en buyuk basketcı bence...
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

Timurlenk

bu adamı hiç sevmiyorum umarım play offlara kalamazlar :)

Lord Of The Mumy

Alıntı yapılan: pascal_bjk_Çarşı - Mart 23, 2007, 18:45:22
paylaşım için saol Kobe zatenn müthişş bişeyy

+

forumunda en büyük artısı bende bende artı rekoru kırdım
BuRs@ MeRkEzDe OtUrMuŞ MiLlEtE TeRs B@kMıŞ Y@k@sIz GöMlEğE Kr@v@t T@KmIş EsR@Rı BiLe TeRsTeN Y@K@n BiR @şIk GöRüRsEn BiK Ki Q BeNiM

Bizim Özümüz Türklük Bizden OLmayan İnsanları Seveceğinize Onların Önününe Geçireceğine Türklüğünden Bir Şüpe Et İlk Önce Kendini Yarğıla Vatanına Sahip

freedom forever

bu adam tam piskopat yhavv:D
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.