Ana Menü

#19 Pedro Franco

Başlatan ERHUN, Haziran 30, 2013, 23:26:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Lig tcdd fotomac haberini dogruladi

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Delirdik

Ülkenin en iyi stoperlerinden biri olan Pedro Franco için Beşiktaş teknik heyetine ağır eleştirilerde bulunan gazeteler bu genç ve yetenekli oyuncunun geleceğinin karamsar olmaya başladığını yazdılar. Pedro'nun başka ülkelerden transfer teklifleri almasına rağmen Beşiktaş'ı isteyerek seçtiğine yer veren golcaracol gazetesi,bu oyuncunun oynatılmamasının Kolombiya milli takımını da ciddi şekilde darbe vuracağını savundu. Pedro Franco'nun yabancı kontenjanına takılmasına da anlam veremeyen gazete, 22 yaşındaki genç stoperin ülkeye geri dönmesini istedi. Kolombiya medyası milli takımın 2014 Brezilya dünya kupasında önemli işler yapacağını da savunarak Pedro Franco'nun milli kadronun en iyi savunma oyuncularından biri olacağını iddia etti.

Mehmet Çiftçi - DHA
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

NoPasaran

Çok enteresn ya..

Bu adam için bu kadar önemli şeyler yazılmasına rağmen kadroumuza almıyoruz neredeyse..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Alıntı yapılan: NoPasaran - Aralık 09, 2013, 13:45:57
Çok enteresn ya..

Bu adam için bu kadar önemli şeyler yazılmasına rağmen kadroumuza almıyoruz neredeyse..

Kupa maçında kademelere iyi girdi. Kayarak müdahaleleri çok iyi, tereyağından kıl çeker gibi derler ya aynen o şekilde. Ama fiziği istenilen seviyede değil sanırım. Omuz omuzlarda güçsüz olduğu yazılıyordu, fizikli bir stoper değil yani. Sakat olmasaydı bu hafta kesin oynardı Sivok'un sakat Ersan'ın cezalı olduğu maçta. Açıkçası Ersan'dan iyi olduğunu düşünüyorum. Sabredilirse ve şans verilirse takımın kritik parçası olabilir.

NoPasaran

Valla ikili mücadelelerde ne kadar iyi olmasada sonuçta Mili takım topcusu bir çok kişiden daha iyidir diye düşünüyorum..

Açıkacsı Pedronun oynanama nedeninin başka olduğunu düşünüyorum. Biliç geldiinden beri soğuk sanırım bu adama karşı

Yabancı sınırlaması sıkıntılı bir takmda malesef kadroya girmeside kolay değil gibi duruyor.

Devre arasında giderse şaşırmam açıkcası
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Delirdik

Adamlar milli takımın kurtarıcı gibi görüyorlar, bizde güvenip sahaya süremiyoruz.
Ya onlarda var bi hata ya da bizde :)
Tamam bizim lig vurdulu kırdılı sert ama çocuk değil ya bu adamda, bunca zaman oynatılmaması garip cidden
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

NoPasaran

Geçen sene Samet Aybaba Oğuzhanı 7.hafta rastgele keşfetmişti..

Aynı yol Pedroyada çıkar gibi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

K.D

Bu maç escude yerine bence neciple oynayabilirdi ama sakatmış yine kısmeti kaçırdı.
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

CR7

escude neyi yanlış yaptı?
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

K.D

Bu maçta hata yaptığı için konuşmadım abi buca maçı vs. oldum olası beğenmiyorum. Bu maç derken escudenin performansını dikkate almadan denenebilecek bir maç anlamında söyledim.

CR7

bence net olarak fb maçının verdiği bir şey.
samet aybaba'nın sol beke koyması yüzünden ve takım savunması diye bir şey uygulatamaması nedeniyle oluşan önyargı.
bu sezon tüm maçlarda gayet iyi oynadı.
Pedro Franco için bir şey diyemeyeceğim. Buca maçında zaten en başta Pedro franco yedi çalımı 2. golde ve turu.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

K.D

Çalımı franco yemiş olabilir ama o adam 30 metre topu sürmeden müdahaleneni zamanında yapacaksın arkadaş. fb maçı değil abi oynadığı çoğu maçta beğenmem ben hep çok yumuşak hep geç kalıyor müdahalelerde açıkçası ya farklı maçlar izliyoruz ya da görüş farkımız baya var.

Burda franco çok iyi falan demiyorum escudeden iyi olduğunuda iddaa etmiyorum bana kalırsa daha lider vasıflı bir stoper lazım oraya sivokun yanına ama bu maçın franco için belki bir umut maçı olabileceğini kastediyorum.

ERHUN

Kolombiya'nın en iyi stoperi, Kolombiya'nın en iyi takımlarından birinin kaptanı, Kolombiya futbolunun gelecekteki yıldızlarından... Ama ligdeki ilk maçına çıktı. Sebebi nedir Bilic hoca? Böyle biri varken neden Necip stoper başlıyor? Hakem pozisyonu es geçmese daha maçın 30'ncu dakikasında falan kırmızı kartı görüyordu.

NoPasaran

Kolimbiyanın en iyi stoperi demek biraz fazla iddialı olur sanırım henüz milli takım dneeyimi bile yok..

Ancak necip yerine franconun oynamayışı resmen hocalık katliamıdır.. Şaka gibi..

Adam 17 yaşında felan olur tamam dersin oynatmazsın kardeşim ama adam 23 yaşında.Yani hiç bişey bilmese tek bacak oynasa yine necipten iyi oynar..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Hoca aksamlari ne yapiyor banada soylesin, aklima baska birsey gelmiyor..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi