Ana Menü

Gökhan Töre (Rubin Kazan'a Geri Döndü)

Başlatan ERHUN, Haziran 11, 2013, 23:12:39

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Alıntı yapılan: carsi52 - Şubat 16, 2014, 18:43:06
Bugün gerçekten çok iyiydi..

Bonservisi alınmalı 3-4 milyona.

Aklıma Bakanın oğlu geldi aklıma..

4 milyon euro = 12 trilyon  ;D

Alıntı YapMuammer Güler: Ne var oğlum senin evinde.
Barış Güler: Hiçbir şey yok baba.
Muammer Güler: Para ne var.
Barış Güler: Kendi param üç beş kuruş kalan param.
Muammer Güler: Kaç para?
Barış Güler: Sen biliyorsun
Muammer Güler: Kaç lira oğlum?
Barış Güler: 1 trilyon civarı param var o kadar.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

Alıntı yapılan: NoPasaran - Şubat 19, 2014, 00:39:35
Alıntı yapılan: carsi52 - Şubat 16, 2014, 18:43:06
Bugün gerçekten çok iyiydi..

Bonservisi alınmalı 3-4 milyona.

Aklıma Bakanın oğlu geldi aklıma..

4 milyon euro = 12 trilyon  ;D

Alıntı YapMuammer Güler: Ne var oğlum senin evinde.
Barış Güler: Hiçbir şey yok baba.
Muammer Güler: Para ne var.
Barış Güler: Kendi param üç beş kuruş kalan param.
Muammer Güler: Kaç para?
Barış Güler: Sen biliyorsun
Muammer Güler: Kaç lira oğlum?
Barış Güler: 1 trilyon civarı param var o kadar.

o zaman ben görüp arttırıyorum ;D

anlayamazsınız

13 Yaşındaki Çocuğun 100 Bin Euroluk Teknesi
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

İsimde kaanmış  :ahaha :ahaha :ahaha :ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Ne Kaanlar var görün ;D  :ahaha
Bölünür senin için uykular!

Simurg

sezonu kapattı hayırlı olsun

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

eRe

www.erdemeksi.com

IL Capitano

Cok kötu oldu bu cok. Benim icin takimin Almeida ile birlikte belkide en önemli futbolcusuydu Gökhan. 
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

RCA

Artık Olcay kendine çeki düzen vermesi gerektiğini daha net anlar. Biraz kendine gelsin çünkü onun ayağına bakıcaz bu saatten sonra. O ve oğuzhan
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

NoPasaran

Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, milli futbolcu için Rusya'nın Rubin Kazan kulübüyle yapılan görüşmelere devam ettiklerini ve bonservis pazarlığının tüm hızıyla sürdüğünü açıkladı.

Kavalcı, Gökhan Töre'nin bonservisini alma düşüncesinden kesinlikle vazgeçmediklerini vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:
"Oyuncumuz Gökhan Töre için Rubin Kazan kulübüyle kurduğumuz temaslara devam ediyoruz. Kendisi için belirlenen bir bonservis bedeli var fakat daha önce de defalarca ifade ettiğimiz gibi bu bedel bizim için yüksek. Söz konusu rakam üzerinde indirime gitmeleri için çalışmalar ve görüşmeler yapıyoruz. Gökhan'dan kesinlikle vazgeçmiş değiliz, kendisi bizim en önemli oyuncularımızdan bir tanesi. Rubin Kazan yönetimi yaptığımız teklifin ardından bize kesinlikle bir ret cevabı vermiş değil. Transfer komitesi olarak kendilerinden haber bekliyoruz fakat bugün itibarıyla netleşmiş bir şey yok."

"Gökhan, Beşiktaş'ı çok sevdiğini söylüyor"
Gökhan'ın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer aldığı iddialarının hatırlatılması üzerine ise Ahmet Kavalcı şunları kaydetti:

"Burada önemli olan oyuncunun ne düşündüğü. Gökhan, Beşiktaş'ı çok sevdiğini, camiayı, hocalarını ve arkadaşlarını fazlasıyla benimsediğini ve en büyük isteğinin Beşiktaş'ta kalmak olduğunu söylüyor. Takımda kendisine sağlam bir yer edindi ve düzenli olarak forma giydi. Sanırım oyuncumuzun bu düşünceleri konuyla ilgili verilebilecek en iyi cevaptır. Transfer dönemlerinde bu tür haberlerin çıkmasına artık şaşırmamak lazım."

"Kendisi de Beşiktaş'a tamamen bağlanmak niyetinde"
Kavalcı, Gökhan Töre'nin Beşiktaş'taki kariyerine bir sezon daha kiralık olarak devam etmesini istemediklerini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:
"Biz kendisini önümüzdeki sezon için kiralamak istemiyoruz. Futbolcumuzun bonservisini almanın peşindeyiz. Kendisi de zaten kiralık olarak forma giymektense, tamamen Beşiktaş'a bağlanmak niyetinde. En yakın zamanda bu transferde orta noktayı bulup, dedikodulara son vermeyi istiyoruz. Transferde istediğiniz sonuçları bazen çabucak alamayabiliyorsunuz. Zamanla pürüzleri gidereceğimize olan inancımız tam."
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

NoPasaran

Bonserivsi Rubin Kazan’da olan Gökhan Töre için Önder Özen, “Kesinlikle bonservisi alınmalı ve Beşiktaş’a kazandırılmalı” dedi.

Gökhan Töre'nin bonservisinin 7.5 milyon Euro karşılığında alınabileceğini hatırlatan Özen, “Başkan ve Ahmet Nur Çebi, sağ olsunlar Töre’yi Beşiktaş’a kazandırmak için ellerinden gelen tüm imkanları kullanıyorlar. Onlar da Beşiktaş’ın menfaatlerini düşünerek daha ucuza almaya çalışıyorlar. Bir futbol adamı olarak Töre’nin hem futbolculuğuna hem kişiliğine hem de adamlığına %100 kefilim.

Gökhan henüz 22 yaşında ve çok yetenekli bir oyuncu. Geçen sezon yaşadığı sakatlık ve bazı problemleri nedeniyle performansının yarısını bile gösteremedi. Ama ben inanıyorum ki eğer bonservisi alınır ve tamamen Beşiktaş’ın oyuncusu olursa önümüzdeki yıllarda çok daha başarılı ve faydalı olacak.

"Yönetime söyledim"
Gökhan Töre'nin bonservisinin 7.5 milyon Euro karşılığında alınabileceğini hatırlatan Özen, Başkan ve Ahmet Nur Çebi, sağ olsunlar Töre’yi Beşiktaş’a kazandırmak için ellerinden gelen tüm imkanları kullanıyorlar. Onlar da Beşiktaş’ın menfaatlerini düşünerek daha ucuza almaya çalışıyorlar. Bir futbol adamı olarak Töre’nin hem futbolculuğuna hem kişiliğine hem de adamlığına %100 kefilim. Gökhan henüz 22 yaşında ve çok yetenekli bir oyuncu. Geçen sezon yaşadığı sakatlık ve bazı problemleri nedeniyle performansının yarısını bile gösteremedi. Ama ben inanıyorum ki eğer bonservisi alınır ve tamamen Beşiktaş’ın oyuncusu olursa önümüzdeki yıllarda çok daha başarılı ve faydalı olacak.

Bazıları ‘Gökhan’a 7.5 milyon Euro mu verilir?’ diyorlar. Bu düşünceye kesinlikle karşıyım. Biz Gökhan’ı önümüzdeki yıllarda satarsak çok daha fazlasını kazanırız. Diyelim ki 7.5 milyon Euro verdik ve aldık, en az bu fiyata satarız. Bundan aşağı fiyata satılırsa söz veriyorum, evimi, arabamı satar, bankadan kredi alırım, aradaki farkı veririm. Başkan ve yönetime de aynen bunları söyledim” ifadelerini kullandı.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç'in gelecek sezon da ısrarla kadrosunda görmek istediği Gökhan Töre, önceki gün Rus takımı Rubin Kazan'ın antrenmanına çıkmıştı. Ancak Kazan ekibiyle idmanda sorun yaşayan Gökhan, dün apar topar İstanbul'a döndü.
Başarılı futbolcu, Nevzat Demir Tesisleri'nde ikinci başkan ve futboldan sorumlu Ahmet Nur Çebi'yle 2 saat süren bir görüşme yaptı.
Beşiktaş'ta oynamayı arzu ettiğini söyleyen Gökhan Töre, "Kulübüm Rubin Kazan, istediği astronomik rakamda indirim yapacak. Ben de ısrarla Beşiktaş'ta oynamak istediğimi belirttim. Beşiktaş'tan başka da hiçbir takımda oynamam" ifadelerini kullandı.
Töre'nin kampa katılması, siyah beyazlı futbolcular ve teknik direktör Biliç tarafından memnuniyetle karşılandı. Beşiktaş'a yakın çevreler, Gökhan Töre'nin siyah beyazlı ekip ile Almanya kampına katılacağını ileri sürdü.
www.erdemeksi.com

NoPasaran

aaa süper ya

Gökhan Töre alınırsa yeni transfer kadar sevineceğim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Kartala bak [emoji1] baska yerde oynamam demisse bu is biter.

Un cavaliere non lascia mai una Signora !
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Son günlerde hakkımda yazılanlardan dolayı bu bildiriyi yayınlamak istedim. Beşiktaş kulübü ile alacağım ücrette anlaşamadığım gerçeği yansıtmıyor. Beni isteyen takım Rubin Kazan ile bonservis bedelinde anlaşma sağlamalıdır. Bu benim elimde olan bir durum değildir. Saygılar. One Love Football

http://instagram.com/p/p_t79bB1G_/?modal=true
Aşk bu Aşk !

volkanca.net