Ana Menü

Jose Mourinho Real Madrid'den Ayrıldı

Başlatan ilhan mansız_melis, Mayıs 20, 2013, 22:15:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Gün içerisinde flaş gelişme olarak basın toplantısı düzenleneceğini belirten Real Madrid kulübü, Jose Mourinho'nun ayrılık kararını resmen açıkladı.

Düzenlediği basın toplantısında kararı açıklayan Real Madrid Başkanı Florentino Perez, "Mourinho ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırma kararı aldık. Mourinho'ya bütün çalışmaları adına teşekkür ediyorum. Takım 3 yıl boyunca bir gelişim kaydetti kendisine hayatının geri kalanında başarılar dilerim" dedi.
Bunun bir kovulma olmadığının altını çizen Perez, "Kimse kovulmadı, bu karşılıklı alınan bir karar. Ayrıca Mourinho'nun yerine herhangi bir hoca ile ön anlaşma imzalamadık. Bu önümüzdeki günlerde düşüneceğimiz bir konu." ifadelerini kullandı.

"BUNLAR YETERLİ DEĞİL"
Bu sezon alınan sonuçlardan memnun olmadığını açık bir dille ifade eden Perez, "Geçtiğimiz sezon gelen başarılardan memnunduk fakat bu sezon geldiğimiz nokta bizim için yeterli değil. Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynamak, Copa del Rey'i finalde kaybetmek ve La Liga'yı ikinci sırada bitirmek Real Madrid gibi büyük bir kulüp için başarı sayılmaz." şeklinde konuştu.
Florentino Perez ayrıca, "Mourinho'yu her zaman bir parçamız olacak sonuçta kendisi Real Madrid tarihinin bir parçası haline geldi." dedi.

"EĞER ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ KAZANSAYDIK.."

Ayrılık kararının özel bir sebebi olmadığını vurgulayan Başkan, "Bu kararı almamızın birçok sebebi var. Belki Şampiyonlar Ligi'ni kazansaydık burada bu açıklamayı yapmazdım, kim bilir.." şeklinde konuştu.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Hayrılı uğurlu olsun..

Başarısız bir sezonda Mourinhoda olsan Başkan Perez affetmez
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

"Ben Real Madrid teknik direktörü olduğum sürece kaleci D. Lopez" diyen Mourinho, Casillas'ın doğum gününde kovuldu.

Alıntı
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

Kovuldu?
Karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.
Diego Lopez'de iker'den iki gömlek daha iyi. Bizim Burak Demir bile ps'de kan ağlıyor iker'den...

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Colgado

Aynen öyle.
İker ahım şahım kaleci değil.
İyi takımlarda oynadığı için başarıdan nemalandı. Buffon etkisi yaratmadı hiç ben de hatta Cech bile daha iyi. Van der Sar mesela. Ama iker'i buraya koyamam. Diego ise çok başarılı keşke transfer etsek.

keskinli

bu bi isaretmi aceba
bizimkini yolladilar bunumu alacaklar yoksa :)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Maestro

Iker Casillas şu an aktif olan kaleciler arasında Dünyanın en iyi ilk 3 kalecisinden biridir bence ..

Yarım sezon iyi oynadı diye Diego Lopez daha iyi demek yanlış olur, Casillas nerde Lopez nerde .

NoPasaran

Bende Faruk'a katılıyorum..

Şu anki kaleciyide nedense çok beğeniyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Bende beğeniyorum ki gerçekten iyi kaleci hakkını vermek lazım ..

Ama Casillas'tan asla iyi değil . ( bence)