Ana Menü

Sayılmayan şampiyonluklar hakkında

Başlatan saltuk88, Mayıs 15, 2013, 23:50:00

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saltuk88

öncelikle belirteyim fanatik bir FENERBAHÇE taraftarıyım sadece bu konudan haberdar olmanız için buraya üye oldum ve başka hiçbir bölümünüzü okumuyorum yanlış anlamayın. hatta modlarınızdan ricam beni silerseniz sildiğiniz zaman bile bu konu burda açık kalsın ve herkes görsün neyin ne olduğunu. ilerleyen zamanlarda organizasyon düzenleyip sizin ve bizim şampiyonluklarımız için mücadele edeceğiz onun için diğer bölümleri görmemi engelleyip sadece burayı görmemi sağlayan bir engelleme yöntemi varsa o şekilde engellemenizi istiyorum yoksa da silin ne yapalım.
birinci konumuz şampiyonluklar-----> sizin sayılmayan 6 şampiyonluğunuz var haberiniz var mı bundan. haluk ulusoyun pislik yaparak gsnin sadece 1 şampiyonluğu olduğu için mazimizi siliyorlar okuyun öğrenin
http://www.sporyazarlari.com/futbol...8-05-2013/fener-degil-enayi-bahce/568444.aspx

ikinci konumuz -------> bu sene şampiyonlar ligine katılabilirsiniz ama uyanık olursanız. gs mali olarak yolsuzlukların en alasını yapıyor ve bizim bir renktaşımız açıklarını tek tek açığa çıkardı ve çıkarmaya devam ediyor. şuan UEFA ya şikayet edildiler ve inceleme başlattı UEFA. sizde bize katılıp gsnin men edilmesini sağlarsanız (yanlış anlaşılmasın şike sürecindeki gibi yalan yanlış belgelerle değil resmi belgelerle ispatlı bir şekilde) siz de bu sene şampiyonlar liginde oynayabilirsiniz. buyrun o konunun linki de burda detaylıca eski yazıları da okuyun ne oldugunu anlayın. ----->
http://hanoglu1907.blogspot.com/2013/05/uefa-ya-basvuru-oyle-olmaz-boyle-olur.html

modlara not: konuyu forumunuzun en aktif kısmına taşırsanız sevinirim. beni ister silin ister sadece bu konuyu göreceğim şekilde engelleyin önemli değil. bu konu burda kalsın ve herkesin haberi olsun. ayrıca bir organizasyon yapacagımız zaman sizin ve bizim hakkımız olan şampiyonluklar için size ulaşmamı sağlayın. şimdiden teşekkür ederim[/size][/font]

NoPasaran

Benim için nedese geçmil çok önemli değil

kaç şampiyonluğunmuz var onu bile bilmiyporum

11 mi 12 mi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Alıntı yapılan: NoPasaran - Mayıs 16, 2013, 00:41:46
Benim için nedese geçmil çok önemli değil

kaç şampiyonluğunmuz var onu bile bilmiyporum

11 mi 12 mi

13 :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Colgado

Liverpool'da dalga geçiyordu bir zamanlar ManU'yla ama adamlar 20 yaptı Lfc hala 18.
Geçmiş önemli ama başarı çok daha önemli. Gelecek sene şampiyon olmanın planlarını yapmalı insanlar.
Spk olayını burada konuştuk biz. Ama bu taraftarlık iş değil. Yöneticilerin yırtıcı olması gerek. Fb yöneticilerinde bu konuda atılganlık göremedim pek.

NoPasaran

Abi göremezsin çünkü yargıtayda iş bitti. Aziz davadan beraat ediyor..

Ama sus ortalığı karıştırma deniyor..

Federasyondan en az 50 milyon dolar para alacak Fenerbahçe. Zarar için. Mehmet Baransu yazdı içerden alıdığım bildi Aziz yıldırım aklanıyor..

Fenerbahçe işin yolunu buldu..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saltuk88

nasıl umurunuzda değil HAKKI YETEN boşuna mı ter döktü sizin formanız altında ? yapmayın Allah aşkına geçmişi olmayanın geleceği olmaz. gerçek şampiyonluk sayınız yükseldiği zaman her yıl aldığınız para da yükselecek. daha sağlam transferler yapabileceksiniz

El Colgado

Cenk Koray'ın uğraşları sonucu iki şampiyonluğumuzu geri aldık zaten.
Ortada ciddi bir şey olsa en çok Cenk Koray uğraşırdı bu iş için çok çaba sarfettti.
Hakkı Yeten'in terine önem vermek istiyorsak futbolculara onun akıttığı teri öğreterek yapsak daha mantıklı.

ERHUN

Ne nedir bilgim yok, geniş bir zamanda linkleri incelemek lazımda geçmiş önemli değil lafına katılmıyorum.

Arkadaşın dediği gibi geçmişi olmayanın geleceği olmaz.

Ayrıca burası başka forumlar gibi değil, hakaret-küfür gibi şeyler olmadığı sürece başka takımlı diye birinin banlanacağını düşünmüyorum.

CR7

geçmiş şampiyonluklar önemlidir.

örneğin liverpool'un premier lig sonrası şampiyonluğu yok sanırım. ama öncesinde olduğu için şu an 18 şampiyonluğu bulunuyor.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

[KralKartal]

Biz gecen sene neden avrupaya gidemedik? Galatasarayda iste bu yuzden gitmemeli diyor sanirim Fenerbahceli arkadas.
Ellerinde belge oldugunu soyluyor, nitekim bu UEFAYA ulastiysa ve inceleme baslatildiysa, bizim yapacagimiz sey suan izlemek ve karari
beklemek olur.

Ama siteye baktigimda, zamaninda bir cok kez yapilan bir olay(uefaya fifaya mail yazmak) ile kalacagini dusunuyorum,
bunu taraftar degil, yonetimin el atmasi gerekir, ayrica diyelim ki bugun Fenerbahce yonetimi GS icin uefaya basvurdu, eline gececek olan nedir?
Yarin  GS aynisini fener icin yaparsa? Ertesi gun Besiktas ise bulasir, ve her sene senin borcun var, sen hukuksuzluk yaptin tartismasi baslar futbolda. Lisanslar veriliyorsa belli kriterlere gore veriliyor, ki lisans aliyorsa bir takim, sorun yoktur.

Burada bir icraat var ama acaba antu.com, genc fenerbahceliler ve diger portallar bu olusumu destekliyor mu? Desteklemekteki amac nedir?

Ayrica KUFUR HAKARET olmadigi surece sorun yok, fikirlerinizi paylasabilirsiniz
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

saltuk88

konu kesinlikle biz gecen sene gidemedik onlar da bu sene gidemesinle alakalı değil. ortada yapılan bir yolsuzluk var ve tff  üç maymunu oynuyor. hatırlarsanız geçen yıl tff size lisans verdi avrupa için ama uefa sizi avrupaya kabul etmedi çünkü mali kriterler uyum saglamıyordu.

ayrıca kesinlikle antu üyesi değilim ve üye olmayı da düşünmüyorum oraya.

elimde belge oldugunu söylüyorum çünkü KAPta var o belgeler ve gsnin kendi yayınladığı belgeler onlar. 12 nisan gece 23:45 te yayınladığı belgede 25m borca batık olduğu açıkça görülüyor. (parantez içinde yazan veriler negatif değerlerdir) adamlar öz sermayeyi bitirmiş üstüne 25m borçlanmışlar.

bütün bunlar olurken biz niye kendimizi parçalıyoruz mali kriterlere uyalım diye? siz niye gidemediniz ? onlar torpille gideceğine haksızlık yapacaklarına alsınlar men cezalarını siz şampiyonlar liginde oynayın.

şimdiye kadar kaç şampiyonluğunuzu çaldılar? sinan engin neler anlatıyor hiç dinlemiyor musunuz? gençliğimin şampiyonluklarını çaldı gs demedi mi? sizin yöneticiniz şikeyi Türkiyeye getiren gsdir demedi mi? bu adamlar bu kadar aleni bir şekilde yolsuzluk yapacak ve siz dur demeyecek misiniz ?

ilk konuya gelirsek haluk ulusoy zamanında yanlıs hatırlamıyorsam o karar alındı ve 1959 öncesi sampiyonluklar geçersiz sayılıyor. yazıda detaylıca anlatılmıs nerelerde nasıl geçerli olduğu kimin kaç şampiyonluğunuz oldugu. eğer o yıllar sayılırsa sizin toplamda 19 şampiyonluğunuz olacak gsnin 20 şampiyonluğu. ondan sonra konuşmaya yüzleri tutmayacak ezik falan diyemeyecekler. bunları da düşünün lütfen

NoPasaran

Mali yönden sorun olduğu zaten ayan beyan ortada..

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırımın son kurulda yaptığı açıklamlardan sonra bu konu hakkında bence oruşturma başlatılacaktır..

Beşiktaş Kulübü başkanı ve yönetimi malesef sessiz bu konuda. Galatasaray borç batağında iken nasıl olurda bu tarz transferler yapar ve buna kimse dur demez bende anlamıyorum..

Ancak bu konu UEFA tarafından bilindiği üzere incelemede biliyorum. Bunu yabancı basın yazdı. Sanırım bunda yine Fenerbahçe taraftarını yabancı basına attığı mailler etkili oldu. Galatasaray teknik olarak iflas etmek üzere..Bakalım UEFA izin verecekmi Şampiyonlar Ligine katılmasına merak ediyorum..

İkinci konu Beşiktaş gelir ve gider dengesinden dolayı Avrupa Kupalarına gidememezlik yaşamamaıştır. Bu konudaki sorunumuz UEFAYA yanlış beyn vermekten kaynaklı. Yani borcun olduğu halde borcum yok diorsun ve Beşiktaşın bir çok oyuncu ile hukukluk olmasından kaynaklı ceza aldık. Yoksa Beşiktaş senin gelirin bu giderin bu sen iflas ettin ondan Avrupa Kupasına gidemezsin diyen yok. Bu yeni yönetimin eski yönetimi kötülemek için yaptığı bir yol. Bizi batırdı metodu..Aslında Galatasarayın borcu Beşiktaştan çoktur..Bunu daha geçen gün tvler söyledi..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saltuk88

tamam işte gsnin yaptığı da bu. UEFA diyor ki bana mali tablolarını göndereceksin aralık ayındakiler gönderiliyor. ama UEFA aynı zamanda değişimleri de göndereceksin diyor fakat gs ikinci sermaye arttırımını yapamadığı için hızla batmaya başlıyor fakat tff falan bunu UEFAya bildirmiyor. gs de göndermiyor belgeleri arada hallediyorlar. bu olay ortaya çıksa zaten gs gidemeyecek biz şampiyonlar ligine direk katılacağız siz de elemelerine katılacaksınız. sizin yönetim niye bu konuda birşey yapmıyor onu da anlamış değilim. resmi belgelerle belirli çünkü gsnin batık olduğu ama spk da iflasını istemiyor yani gs lobisi çalışıyor. verdiğim linklerdeki hakan hanoglu gerçekten çok mücadele ediyor bu konuyla. en son ahmet çakarla görüştü ve ahmet çakar beyaz tvde açıkladı herşeyi. taraftarlar biraz daha bastırsa herşey ortaya çıkacak. pazarı pazartesiye baglayan gece saat 01:26-01:57 arası ahmet çakar açıklamaları var.

şampiyonluk konusu hiçbiryerde dillendirilmiyor ama bizim taraftar ayaklanmaya başladı eğer siz de destek verirseniz hakkımız olan şampiyonlukları alacağımıza eminim. şampiyonluklar oranında para da geliyor siz de maddi olarak rahatlarsınız

keskinli

hakli yerler var ama ugrasmak zor
sonra her ülkenin federasyonunun kendine göre kurallari olabilir
almanya gelmis gecmis tüm sampiyonluklari sayabilir ama türkiye amatör ve profesyonel sampiyonluklar diye ikiye ayirabilir
sonuc itibariyle kimse kimsenin amatör zamanindaki sampiyonluklarini yok saymiyor,sadece ayiriyor
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin