Ana Menü

Derbi Sonrası Ölüm !

Başlatan ilhan mansız_melis, Mayıs 13, 2013, 01:21:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Galatasaraylıların bıçakladığı Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım hayatını kaybetmiş.

Hay maçınız batsın,takımınız batsın ya.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçının ardından birçok ilde sarı-lacivertli ve sarı-kırmızılı taraftarlar arasında olay yaşandı. Ancak İstanbul'da yaşanan olayda Fenerbahçeli 19 yaşındaki bir taraftarın Galatasaraylılar tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü belirtildi.

Genç Fenerbahçeliler adlı taraftar gurubu yaptığı açıklamada, Edirnekapı metrobüs durağında Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın Galatasaraylı taraftarlar tarafından bıçaklandığı, olay sonrasında sarı-lacivertli taraftarın hayatını kaybettiği duyuruldu.

Ayrıca yapılan açıklamada "Kardeşimize Allah'tan rahmet diler, Burak kardeşimizin ailesine ve sevenlerine sabır; tüm camiamıza ve üyelerimize başsağlığı diliyoruz" denildi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Mühendis Oktay
Burak Yıldırım

adres aynı. Görgü tanığı konuştu beyaz tv'de, ortada hiç bir şey yokken bıçaklamışlar. Tribün kültürü diye dolanıyorlar, tribüncülük bu değil. Holiganizm desen o da değil, bunun adı bas baya kahpelik, katillik. Umarım katil zanlısı/zanlıları yakalanıp hak ettikleri cezayı alır. Gerçi bu saatten sonra ceza versen ne olacak, giden bir cana oldu ve geride kalan ailesine.

ilhan mansız_melis

Arkadaş takımın insan canından daha mı değerli ya ?

Ne var üstünde Fenerbahçe forması varsa ?

Bu kadar mı insanlıktan acizsiniz,bu kadar mı alçaksınız ?

O anne ne durumda şimdi kim bilir.

Hadi Burak'ın ardından da cenaze marşı çalın !

CR7

Taraftarımız Burak Yıldırım'ın, bu akşam oynanan Fenerbahçe-Galatasaray lig maçı sonrası evine giderken, Edirnekapı Metrobüs Durağı'nda, bir grup tarafından, hunharca katledildiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Terörün renginin olamayacağı gerçeğiyle birlikte, bu vahim olayın dikkatle ve ısrarla takipçisi olacağımızı bildirir, Burak Yıldırım'a Allah'tan rahmet; acılı ailesine ve Camiamıza başsağlığı dileriz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Colgado

yazık vallahi.
taraftarı kahpece adam bıçaklar oyuncusu kahpece kendini yere atar dünkü bitme fb şampiyonu yendi diye küstahca açıklama yapar.
baştan aşağı kokuyorlar. burada özgürce yazıyorum okuyamıyorlar diye. akp yüzünden dinden bu kahpelikler yüzünden de gs'li ahbaplarımdan soğudum.
sözde ultras olanlar oktay abimize yaptığı gibi cenaze marşı çaldırırlar son maçta.

Ps: Özgürce yazdığım kısım ahbaplarımla olan yeri içeriyor. İlkini söyleyemeyecek kadar korkak olmadım.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

ERHUN

NoPasaran

Bu galatasaraylılar cidden garipler

Netten bir kaç kişinin yazdıkları değil, çevremdekilerin bile tepkileri farklı..

acaip uç noktalar..anlamadım nedir bu...

eski fenerbahçe gibi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

yazik olmus
gencecik adam
fanatikligin sonu katil olmak
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Simurg

Adam öldürmenin hiç bi izahı hiç bi açıklaması ve mantığı olamaz. Vah gidene.
Anasına babasına ailesine tüm sevenlerine Allah sabır versin.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ERHUN

El Colgado

Bunlar insan mi? Hayvan bile daha merhametli.

ilhan mansız_melis

Bu insanlar ölünce beynini açıp baksın uzmanlar.

Nasıl böyle olabiliyorlar aklım almıyor.