Ana Menü

SSL 27 Nisan 2013 Cumartesi 20:00 Beşiktaş - Orduspor

Başlatan saldır beşiktaş, Nisan 25, 2013, 00:57:18

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Uğur'un sakatlığından sonra düşüş yaşadık bunu unutuyorsun abi ;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Uğur Boral'ın temposu hücüm gücümüze inanılmaz katkı yapıyordu..

Farkında değilsiniz bence
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Bu boralin adam kacirip yedigimiz gollerin sayisi cift rakamli. Burda toplu intihar ediyorduk bir ara.
Ne ofansifi olan ne defansifi olan son kullanma tarihi gecen sene oynadigi ve kume dusen samsun takimiyla biten bir futbolcudan bahsediyoruz bunun farkida misiniz ?
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Alıntı yapılan: IL Capitano - Nisan 27, 2013, 23:44:41
Bu boralin adam kacirip yedigimiz gollerin sayisi cift rakamli. Burda toplu intihar ediyorduk bir ara.
Ne ofansifi olan ne defansifi olan son kullanma tarihi gecen sene oynadigi ve kume dusen samsun takimiyla biten bir futbolcudan bahsediyoruz bunun farkida misiniz ?

O samsun maçını beraber izlemiştik Cem..

O maçtan akla kalan başka oyuncu varmı..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Abi neyi nerden cikardin ? Gecen sene ligden dusen bi takimin oyuncusundan bahsediyoruz onu diyorum ben. Yani akhisarin Gekasi degil bu adam.
Neyse 4 ay sonrada Mehmet Akgun, Akyuz filan yazilir buralarda -)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

CR7

Serkan Yetkin, sıcağı sıcağına Beşiktaş - Orduspor maçını değerlendirdi.

Serkan YETKİN

Orduspor, ligin deplasmanda 9 golle en az gol atan takımıydı ve deplasmanda hiç maç kazanamadan gelmişti İnönü'ye. Düşmemek için her oynayacağı maç önemliydi artık.

ALDIRMA KARTAL ALDIRMA

Ama daha maç başlamadan gördük ki bu mücadelede Beşiktaş Taraftarı en ön planda olacaktı. Teknik Direktör Samet Aybaba aleyhine tezahüratların ardından resmen özür dilettiler Olcay'a.  Olcay gelecek özür dileyecek tezahüratları sonrası Olcay geldi ve eğildi taraftarların önünde. Sonrasında Aldırma Kartal Aldırma ile başlayan tezahürat ve ince ince göndermeler geldi siyah beyazlı taraftarlardan. Arkası gelmez dertlerimin bıktık illallah Alemin keyfi yerinde bize de bir gün kader güler inşallah ile de devam ettiler 2. yarıda. Oynanan futbolu, skoru ve sıralamayı bir kenara bırakıp gelenekselleşen mesajlarını verdiler.

Beşiktaş iyi başladı karşılaşmaya. Ama final pas ve vuruşlarında sıkıntılar yaşadı. 25. dakikadaysa Niang 2. topu iyi değerlendirdi ve attı golü.

OĞUZHAN NEDEN YEDEK?

Maçın 2. yarısı için söyleyecek çok fazla nokta yok.  Taraftarı izledim çünkü stadta. Zaten hazırlık karşılaşması gibiydi. Hala Oğuzhan'ın neden yedek oynatıldığını anlamış da değilim. Golünü de attı yine sonradan girip.

BEŞİKTAŞ NEYİ İYİ YAPMAYA BAŞLADI?

Ligin ilk yarısında Beşitaş'ın Orduspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Teknik Direktör Samet Aybaba, üç puanı Ümraniye'de menemen yiyerek kutlayacaklarını söylemişti. İşte Orduspor mücadelesinin ardından gündeme gelen Menemenin sezon dönümüydü. O zaman Samet Aybaba bu bir çizgi maçıydı yukarıda kalabilmek için demişti.
Ligin 2. Yarısındaki Orduspor maçı oynandı ve o zamandan bugüne ne değişmedi ki  siyah beyazlı takımda.  Aslında Samet Aybaba'ya sorulması gereken en önemli soru şu; Beşiktaş sezon başı neyi yapamıyordu?  31. hafta sonunda neyi iyi yapmaya başladı? Gerçi sorsam da nafile. Bu soruya büyük ihtimalle " Beni eleştirenler Beşiktaş'ın Avrupa Kupalarına gitmesini istemeyenler" şeklinde cevap verecektir Samet Hoca.

Sonuç olarak Beşiktaş taraftarları Orduspor maçında verdikleri mesajlarla İnönü Stadı'nda konuşulacak tek noktaydı. Hem Yönetim hem de Samet Aybaba bakalım bu mesajlara nasıl cevap verecek.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

keskinli

Parlayan oyunumuz altin degildi ama 3 puan altin degerinde
eyvaallah besiktasim
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin